Mano vaikelis gimė panašiai kaip ir taviškis gims,tai galiu parašyti iš savo praktikos,kodėl aš rinkausi tokius vežimus o ne kitokius.Pirmas buvo lopšinis CHICCO,labai smagus,nežinau,ką be jo būčiau dariusi,kadangi mano leliukas buvo labai neramus,ir tik supamas užmigdavo,tai aš jį labai dažnai namie naudodavau vietoj lovytės.O mano vyrui aplamai vežimas buvo išsigelbėjimas,nes jam tik vežioti reikdavo vežimą sėdint prie kompo

,kai manęs nebūdavo namie.Na nebuvo jis labai lengvas,tačiau jis'' lipo'' laiptais-jeigu nieks negalėdavo padėti tai aš vaikelį paimdavau ant rankų,o vežimas gražiai sau nuvažiuodavo.Juk ir kaimynų paslaugių kartais pasitaiko,ir orai rudenį dažnai būna prasti,tai jeigu įstiklintas balkonas,tai ir jame galima migdyti.Ir apsaugos nuo lietaus ir vėjo man nereikėjo,nes yra didelis stogas,ir uždangalas ant lopšio.Ir dar.Kuo aukščiau vaikelis nuo žemės,tuo jam šilčiau ir jeigu platus lopšys,tai gali tikrai gerai aprengti ir apkloti,nebijodama ,kad vaikelis suspaustas.Tik patarčiau pirkti geros firmos lopšį,kap pegperego ar chicco,cam,nes tikrai jie skiriasi nuo kitų,panašiai kaip mersai nuo zapų.Gali pirkti ir padėvėtą,nes dažniausiai jie būna labai geros būklės,o kaina daug mažesnė.
O pavasarį nusipirkau skėtuką su gulima padėtim,su stogu,lengvą ir labai džiaugiuosi tuo pasirinkimu ir dabar
Tai tiek .Jei pagelbėjau,tai labai džiaugiuosi