Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vaikeliui, gimsiančiui rugsėjo mėnesį

QUOTE(syu @ 2008 03 30, 16:42)
o gal gali tiksliau ivardint sito modeliuka? tikrai neblogai atrodo.

BEBECAR STYLO lopsio ilgis 88 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 03 30, 22:04)
BEBECAR STYLO lopsio ilgis 88 cm smile.gif

aciu labai! butinai paziuresiu! 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes!na as esu naujoke,bet daug skaitineju jusu diskusijas.mano mazylis gims rugseji,o as nusiziurejus ABC Design 3 Tec vezimeli.noriu paklaust gal kuri turi si vezimeli,ir ar eis su lopsiu visa ziema pravazinet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2006 04 13, 14:58)
Mano vaikelis gimė panašiai kaip ir taviškis gims,tai galiu parašyti iš savo praktikos,kodėl aš rinkausi tokius vežimus o ne kitokius.Pirmas buvo lopšinis CHICCO,labai smagus,nežinau,ką be jo būčiau dariusi,kadangi mano leliukas buvo labai neramus,ir tik supamas užmigdavo,tai aš jį labai dažnai namie naudodavau vietoj lovytės.O mano vyrui aplamai vežimas buvo išsigelbėjimas,nes jam tik vežioti reikdavo vežimą sėdint prie kompo blush2.gif ,kai manęs nebūdavo namie.Na nebuvo jis labai lengvas,tačiau jis'' lipo'' laiptais-jeigu nieks negalėdavo padėti tai aš vaikelį paimdavau ant rankų,o vežimas gražiai sau nuvažiuodavo.Juk ir kaimynų paslaugių kartais pasitaiko,ir orai rudenį dažnai būna prasti,tai jeigu įstiklintas balkonas,tai ir jame galima migdyti.Ir apsaugos nuo lietaus ir vėjo man nereikėjo,nes yra didelis stogas,ir uždangalas ant lopšio.Ir dar.Kuo aukščiau vaikelis nuo žemės,tuo jam šilčiau ir jeigu platus lopšys,tai gali tikrai gerai aprengti ir apkloti,nebijodama ,kad vaikelis suspaustas.Tik patarčiau pirkti geros firmos lopšį,kap pegperego ar chicco,cam,nes tikrai jie skiriasi nuo kitų,panašiai kaip mersai nuo zapų.Gali pirkti ir padėvėtą,nes dažniausiai jie būna labai geros būklės,o kaina daug mažesnė.
  O pavasarį nusipirkau skėtuką su gulima padėtim,su stogu,lengvą ir labai džiaugiuosi tuo pasirinkimu ir dabar thumbup.gif
  Tai tiek .Jei pagelbėjau,tai labai džiaugiuosi 4u.gif

pilnai sutinku drinks_cheers.gif
as irgi antram pirkciau tik lopsini, ir greiciausiai tik peg perego wub.gif
Atsakyti
mano dukryte taip pat gims rudeni, tai kuo toliau tuo labiau linkstu prie tos minties, kad reikia pirkti lopsini vezima. mes su vyru esam apsistoje ties Peg Perego vezimais.
Atsakyti
QUOTE(7linute @ 2008 07 21, 16:06)
sveikos mamytes!na as esu naujoke,bet daug skaitineju jusu diskusijas.mano mazylis gims rugseji,o as nusiziurejus ABC Design 3 Tec vezimeli.noriu paklaust gal kuri turi si vezimeli,ir ar eis su lopsiu visa ziema pravazinet? ax.gif

Sveiki, mano sunelis gime 25 rugsejo, su lopsiu buvom iki 6 men. Ziema vazinejom ir ne buvo salta, bet kada pirkom sita vezima dar + pirkom ABC miegmaisi-voka (tinka ir lopsiu ir sport. dali). Bet ziema ir ne guldysi vaika tik su kombinezonu.. A taip super vezimukas, mes iki dabar vazinejom ir labai patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 07 12, 16:09)
Sveiki, mano sunelis gime 25 rugsejo, su lopsiu buvom iki 6 men. Ziema vazinejom ir ne buvo salta, bet kada pirkom sita vezima dar + pirkom ABC miegmaisi-voka (tinka ir lopsiu ir sport. dali).  Bet ziema ir ne guldysi vaika tik su kombinezonu.. A taip super vezimukas, mes iki dabar vazinejom ir labai patenkintos  thumbup.gif

Sveikos,

mano mazylis gims rugseji, todel kaip supratau jau reikia rinktis vezimeli su didesniu lopsiu. Kaip varianta svarstai per perego. Bet dar pagal kaina man visai patinka Roan Marita. Ka manot apie pastaraji?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte111 @ 2010 05 07, 22:08)
Sveikos,

mano mazylis gims rugseji, todel kaip supratau jau reikia rinktis vezimeli su didesniu lopsiu. Kaip varianta svarstai per perego. Bet dar pagal kaina man visai patinka Roan Marita. Ka manot apie pastaraji?
g.gif

Mazam vaikiukui tikrai geriausia dairytis lopsinio vezimo su klasikine vaziuokle, ar bent su pripuciamais ratais (geresne supimo funkcija) Taip pat reikia erdvesnio lopsio, nes ziema silciau aprengtas ir jau ne mazas smile.gif I kokius Peg Perego, Chicco a r Bebe Confort lopsius gali ir netilpti smile.gif nepamirskite, kad tai italu gamybos vezimeliai. Ju vaikai mazesni ir nera pas juos tokiu salciu smile.gif Gimusiam vaikui reikia guleti tiesiai. Roan Marita dabar daugelis giria. Yra atskira tema apie siuos vezimus. Lopsys ergdvus. Kam rupi svoris, tai Tutis Zippy yra lengvesnis, o lopsys taip pat erdvus. Dabar maciau, kad jau yra ir su klasikine vaziuokle isleistas. tai pigus variantai, kurie turi trukumu smile.gif is brangesniu Emmaljunga. Butent toki ir issirinkau. Svedu kokybe neginciajama, be to ir ziema pas juos buna, todel lopsys siltas, erdvus, o dugnas su termokontroles funkcija. Maritos gamintuojai nutare skyles padaryti dugne (tipo termokontrole - ventiliacija), bet jos neuzdaromos ir lopsio dugnas plastikinis, o emmaljunga turi papildoma dugno apsauga. TAi manyciau ziema tos skyles prapuciamos.
Atsakyti
gelyte111 ir Ksesanko

O kam tie pripučiami ratai? Apie juos biški mitas, nes dideli guminiai ratai su kamera nebūtinai turi būti pripučiami. 4u.gif Važinėjam su peg perego clasico vaziuokle, jie nepripučiami, važiuoja nerealiai minkštai. Rinkausi tarp šito ir bebecar stylo. Stylo aišku irgi gerai, bet rėmas sunkesnis.
O leliukui, kuris važinės žiemą būtini reik normalaus lopšio smile.gifį
Čia vėlgi - į Peg Perego lopšį vaikas manau tilps ir žiemą smile.gif Yong arba Culla smile.gif Taip pat manau laisvai tilps į Bebecarą. T.p. Emaljungą (bet man tai kandama buvo...
0 Dar inglesina gamina su dideliais lopsiais ir klasikine vaziuokle... maxi cosi rimta važiuoklė, bet nesidomėjau lopšiais.

O renkantis tarp Peg Perego ir Roan Martina... na tai pirmas Mersedesas, Antrasis WV golf... smile.gif Daug maž taip.

Na mes tiesa gimėm ne rugsėjį, o Gruodį, bet važinėjom po lauką... ne per šiltam vokelyję ir normaliame vilnoniame dekyje. Ta prasme nekišom į jokius kailinius vokus. Juk vis tiek prie -17 pasivaikščiot neėjom...

Beje pietiniai gamkintojai vežimukus gamina ir šiaurės rinkai mirksiukas.gif
Dėl chicco tik nežinau, man jie mažiau rimti atrodo, kas dėl šalčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 09 gegužės 2010 - 15:33
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 09, 11:41)
Maritos gamintuojai nutare skyles padaryti dugne (tipo termokontrole - ventiliacija), bet jos neuzdaromos ir lopsio dugnas plastikinis, o emmaljunga turi papildoma dugno apsauga. TAi manyciau ziema tos skyles prapuciamos.

Nemanau, kad kas nors is apacios i virsu pus ir tuo labiau dapus iki vaiko per vezimelio ciuzinuka, vokeli, kombinezona. Tikrai silumos ir dydzio uztektu ir Maritoje. Kitas klausimas koki vezima nori vezioti ir kiek gali sau leisti isleisti. O ypac reiktu atsizvelgti i tai kur ir kokiom salygom gyveni. Jei reikes tasytis laiptais, tai ir kokio brangumo lopsini benusipirktum ir kokio jis bebutu gerumo, po 6 men. jis stoves skersai gerkles ir noresis lengvesnio mazesnio sportinio. Tokiu atveju manau pusei metu ekonomiskas Roan Marita irgi geras variantas, po to galima ir brangesni geresni sportini.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 05 09, 16:43)
Nemanau, kad kas nors is apacios i virsu pus ir tuo labiau dapus iki vaiko per vezimelio ciuzinuka, vokeli, kombinezona. Tikrai silumos ir dydzio uztektu ir Maritoje. Kitas klausimas koki vezima nori vezioti ir kiek gali sau leisti isleisti. O ypac reiktu atsizvelgti i tai kur ir kokiom salygom gyveni. Jei reikes tasytis laiptais, tai ir kokio brangumo lopsini benusipirktum ir kokio jis bebutu gerumo, po 6 men. jis stoves skersai gerkles ir noresis lengvesnio mazesnio sportinio. Tokiu atveju manau pusei metu ekonomiskas Roan Marita irgi geras variantas, po to galima ir brangesni geresni sportini.

arba gero stovio dėvėtą... arba nedėvėtą su mintim kad parduosi, o ne koncervuosi ateities kartoms... Skirtingu metų laiku gimę vaikai, skirtingi ir vežimų poreikiai...
Atsakyti
Geriau gero stovio deveta arba ekonomiskesni Roan Marita, ne taip pasijus nuostolis pardavus. Brangu lopsini nusipirkus po puses metu pardavineji ir apie 1000 lt krenti i minusa, nors vezimo per pusmeti net apibraizyti nespeji, ne tik, kad nenudevi mirksiukas.gif
Atsakyti