QUOTE(Emilė @ 2006 11 10, 19:54)
Na va, radau, kad vis tik galima abu iš karto maitinti.
Tik įdomu kaip naktį tai daryti? Ar dvynukų mamos kartu miega su jais? Pirmus laikiau šalia savęs: patogu ir lengva buvo, o kaip su dviem?
nakti as maitinu po viena dabar, nes dazniausiai ne kartu keliasi. Bet kai maziukai buvo tai tekdavo sestis ir susidejus abu maitinti. Dabar jei jau kartu atsikelia tai tetukas paglosto viena kol as kita pamaitinu, nes pavalgo tai jie jau greitai gi.
Mes beje, miegam visi kartu, dabar jau vaikiuku lovytes pristumem prie savo lovos, nuemem po viena borteli ir taip miegam. Kai atsikelia valgyt, viena vaikiuka pasiimam per vidury, o kitas lieka miegot savo lovytej, as tik biskiuka papuka jam atkisu, pavalgo ir toliau miega.
Papildyta:
QUOTE(Double Latte @ 2007 02 18, 01:01)
Mano pamąstymai dėl lovos keturiems:
lova turi būt laaabai plati, kiek - neįsivaizduoju
kelių mėn kūdikiukai jau negali gulėt prie krašto, kad neišsiverstų.
na mano patirtis ne teorine siuo klausimu. Mes miegojom keturiese tik lovoj ilgai, neatsimenu kiek. gal iki kokiu puses metu....tai prie krasto tiesiog buvau pristumusi lovyte, na kad neissiverstu vaikiukas tas kur prie krasto. Ir viskas liuks. Na o dabar tia jau zinoma nebetelpam
Papildyta:
nu bet kaip smagu kad tiek daug mamyciu maitina dvynukus ilgai ir sekmingai
Papildyta:
QUOTE(yte_ausryte @ 2006 11 22, 21:00)
Sveikos,
Turiu dvynius. Jiems tik savaite.
Iskart po gimdymo neturejau pieno, o vaikai nenorejo zysti. Taigi pradejau duoti misinuka po to nutraukineti piena ir maitinti is buteliuku.
Dabar labai galvoju ar pradeti maitinti krutine.
Taip pat idomu ar uztenka mamos pieno nors iki 6men. abiems.
Noreciau kad dvyniu mamytes pasidalintu savo patirtimi.
Sveika,
esi labai sauni mamyte kad taip stengiesi. Jei tik busi kantri viskas imanoma.
O del pienelio, jo gaminsis tiek kiek maziukams reikia, svarbu tuo patiketi. As saviskius maitinau tik MP iki 5.5. men (paskui pradejo i lekstes lipt tai pradejau jau koses duoti) ir iki dabar sekmingai maitinu abu, pienelio uztenka tikrai, nors panikos ir abejoniu uoj kiek buvo pradzioj, bet su cia esanciu sauniu mamyciu palaikymu ir patarimais viskas pavyko

Sekmes ir tau.