Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,

QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 21, 19:46)
O man idomu, kaip Viliene sugeba susitarti su pardavejais, pvz kad saugotu medziagas ar kazka puse metu smile.gif

jūs nematėt Vilienės... ir Vilienės sugebėjimų ... čia iš serijos kai žmogelis su siurbliu per daug skaitliuką atsisuka, nuvaro į kontorą ir sako, ei , chebra, jūs man skolingi lotuliukas.gif

nežinau, gal moku pateikti tokį pasiūlymą, kad neturi kaip atsisakyti lotuliukas.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Smilar @ 2012 04 21, 20:49)
konteineris man reikalingas medžiagoms sukišti po stogu ir žmonėms lietuj užėjus pasislėpti, o įrankiai visad keliauja su manim. Radau metalinių garažų Vilniuje nuo 800lt, bet Kaune nieko nėra ir kaina prasideda nuo 1500lt

Taigi, taip ir yra. Galima pirkt iš Vilniaus su atvežimu, kainuos 1500 Lt. Kaune jei pasitaiko koks parduodamas už 1500Lt ar pigiau - nuperka tuoj pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilar @ 2012 04 21, 20:49)
kursimės naujajame kvartale,netoli nuo pagrindinio kelio, kur jūs?
konteineris man reikalingas medžiagoms sukišti po stogu ir žmonėms lietuj užėjus pasislėpti, o įrankiai visad keliauja su manim. Radau metalinių garažų Vilniuje nuo 800lt, bet Kaune nieko nėra ir kaina prasideda nuo 1500lt

jei nerasite, parašykite į AŽ. duosiu darbų vykdytojo telefoną, nes mane jau užkniso jų konteineris - senai nebereikalingas, o jie jo nepasiima, sakau gal nebereikia jiems, tai galėtumėt pamėginti tartis ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
kiek daug naujienų. Aš visą savaitę sėdžiu be kompo, tik savaitgaliais "laimė" SM paskaityti tenka. Pas mus per tą laiką nuo meeto baigė vedžioti elektrą ir ištinkavo vidų. thumbup.gif Dabar jau matau šviesą tunelio gale .... Dar tik betonuotų grindų sulaukti ir galima gyvent lotuliukas.gif
Džiaugiuosi tinkuotojais ir tai, kad pasirinkom gipsinį tinką. Vyrukai iš Vilniaus. Išsiaiškinom, kad mūsų tinkuotojus rekomenduoja Knauf atstovai, o Kaune yra tik vieni tinkuotojai, ir tie patys turi darbo porai mėn į priekį.
Vyrukai dirbo greitai ir kokybiškai. Atvažiavo antradienį, o ketvirtadienį perpiet išvažiavo. Kvadratūros - 140 m, angokraščių - 40 m. Ėmė po 28 lt.
Kam aktualu kaip atrodo gipsiniu tinku tinkuotos sienos, prašom į svečius 4u.gif
Sukelsiu nuotraukas į albumą, pasigyrimui blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu Kirke su vykstančiu veiksmu. Tik kvadratūros nelabai supratau... 140m2? Tai čia labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 04 22, 13:57)
Sveikinu Kirke su vykstančiu veiksmu. Tik kvadratūros nelabai supratau... 140m2? Tai čia labai nedaug.

tikrai taip hihihi.gif netinkavom abieju vonių, katilinės, ir vienos virtuvės sienos.
Atsakyti
Tada nenuostabu, kad taip greit apsidirbo wink.gif
O tai gal bus dar gipsinių pertvarų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 22 balandžio 2012 - 16:36
Aš šiandien tokį idiotišką klausimą sugeneravau skaitydama forumus g.gif
Tarkim, sienos name yra iš blokelių. Jos bus lyginamos, tada dažomos ir tt. Visos vidaus apdailos medžiagos labai kelia namo kainą. O ar nėra daromas variantas pakeisti tinkavimą gipso kartono plokštėmis ir uždėti lengvą išlyginamąjį sluoksnį, taip sutaupant pinigų špakliams, tinkams ir kitiems tinkuotojų malonumams? Ar tas ant to išeis g.gif Mūsų bute per kapitalinį taip daug kur darė-žiauriai kreivos sienos buvo.
Kaip sakiau, statybose nekertu nieko, bet crazy idėjas generuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 04 22, 18:03)
Aš šiandien tokį idiotišką klausimą sugeneravau skaitydama forumus g.gif
Tarkim, sienos name yra iš blokelių. Jos bus lyginamos, tada dažomos ir tt. Visos vidaus apdailos medžiagos labai kelia namo kainą. O ar nėra daromas variantas pakeisti tinkavimą gipso kartono plokštėmis ir uždėti lengvą išlyginamąjį sluoksnį, taip sutaupant pinigų špakliams, tinkams ir kitiems tinkuotojų malonumams? Ar tas ant to išeis g.gif Mūsų bute per kapitalinį taip daug kur darė-žiauriai kreivos sienos buvo.

Man gipsu dengtos sienos kvadratas sumoje išėjo brangiau nei tinkuotos kalkiniu tinku.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 04 22, 18:03)
Mūsų bute per kapitalinį taip daug kur darė-žiauriai kreivos sienos buvo.

Kai reikia smetonos laikų sienas privesti iki "euro remonto" standartų - GKP tikrai bus pigiau nes tinko sluoksnis gali siekti iki kokių riebių 3-4cm doh.gif todėl remontuojant GKP turi privalumų. Naujos statybos sienos beveik visada (čia reikia priminti vietas, iš kur būna išdygusios mūrininkų rankos) lygios, labai lygios ar net idealiai lygios - ant jų reikia minimalaus sluoksnio, net kartais plytelės klojamos net netinkavus. Todėl kiekvienas atvejis individualus.
Naudojant GKP glaistymo vistiek neišvengsite, gal tik glaistymui truputi mažiau medžiagų išeis.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti