Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 04 20, 13:29)
o kaip nusiima ar lengvai?kaip gelish? kaip shellac? kur galima rasti ezflow spalvu paletes? geriau foto realias.

Lengvai nusiima, kaip ibd just gel polish smile.gif shellac nebandzius. Realiu foto nezinau kur galima rast, as isivedu ezflow trugel i google, paspaudziu vaizdai ir ismeta spalvu kazkiek...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 20, 12:36)
Lengvai nusiima, kaip ibd just gel polish smile.gif shellac nebandzius. Realiu foto nezinau kur galima rast, as isivedu ezflow trugel i google, paspaudziu vaizdai ir ismeta spalvu kazkiek...

o kiek laiko lakosi ezflow spalvotas lakas?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 04 20, 14:28)
o kiek laiko lakosi ezflow  spalvotas lakas?

man savaite labai gerai laiko, ilgiau niekada nesu isbuvusi su viena spalva, nusibosta ir noriu naujos, tai net nezinau kaip ilgiau laikant butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 20, 06:30)
tai dziaugiuosi aisku, kad is vis atrase smile.gif

be abejo 4u.gif Nelabai išeitų mums įsivaizduoti tų jų prekybos mąstų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 04 20, 13:47)
man savaite labai gerai laiko, ilgiau niekada nesu isbuvusi su viena spalva, nusibosta ir noriu naujos, tai net nezinau kaip ilgiau laikant butu smile.gif

pasigimdyk vaikų ir sužinosi kaip laikosi 3 savaites lotuliukas.gif
Shellac 3 savaites be problemų. Jokio nutrupėjimo. Tik dešinės rankos smilius šiek tiek vienoje vietoje atitrupėjo (nesimato jei specialiai neįsižiūri), bet jau čia mano pačios kaltė, su tuo nagu stipriai bakstelėjau, tai gerai, kad pats nagas dar nenulūžo visas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 20 balandžio 2012 - 14:04
pasigimdyk vaikų ir sužinosi kaip laikosi 3 savaites

Oi ne, viena turiu, kazkaip antro man sunkiai sekasi noret smile.gif negi daba gimdysiu del eksperimento lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 20, 14:28)
Oi ne, viena turiu, kazkaip antro man sunkiai sekasi noret smile.gif negi daba gimdysiu del eksperimento lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai va, kai laiko persilakavimui niekaip neina rasti, tai ir išlaikau 3 savaites, ir pamatau kaip laiko. Anksčiau tik 2 sav. sueina, iškarto persilakuodavau 4u.gif
Atsakyti
Padėkit išsirinkt tarp HG - Just In Case Tommorow Never Comes arba Forbidden Love. Ačiū......... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alilia @ 2012 04 20, 16:08)
Padėkit išsirinkt tarp  HG -  Just In Case Tommorow Never Comes arba Forbidden Love. Ačiū......... smile.gif

As asmeniskai imciau Forbidden Love, neturiu nei vienos is ju, bet sios labai noriu:)
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 20, 15:22)
As asmeniskai imciau Forbidden Love, neturiu nei vienos is ju, bet sios labai noriu:)

turiu Forbidden Love, labai grazi spalva
Atsakyti
QUOTE(Alilia @ 2012 04 20, 16:08)
Padėkit išsirinkt tarp  HG -  Just In Case Tommorow Never Comes arba Forbidden Love. Ačiū......... smile.gif

asmeniskia man grazesne forbidden love, bet einamesne pas mane just in case.....

Mergicos, siandien turejau garbes nuimineti IBD just Gel Polish Mano Mischief... ir jau kad vargau.... doh.gif taip pat sunkiai man nusiiminejo kaip senieji PN doh.gif
kaip jums IBD nusiima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 20, 17:06)
asmeniskia man grazesne forbidden love, bet einamesne pas mane just in case.....
Mergicos, siandien turejau garbes nuimineti IBD just Gel Polish Mano Mischief... ir jau kad vargau.... doh.gif taip pat sunkiai man nusiiminejo kaip senieji PN doh.gif
kaip jums IBD nusiima? blush2.gif

man puikiai mango nusieme, dukrai buvau nagucius nulakavus, tai net trumpiau remuveri laikiau, kad nepakenciau jos odai, viskas puikiausiai nusieme, nuemus folija ant nago nieko neliko, nereikejo net pagramdyt. Kaip keista, kad tau nenusieme lengvai..
O as tai sau, buvo juoko, bandziau nuimt laka lipnumo nuemeju, laukiau ilgiausiai, lakas nei is vietos, kol dasuto kas ne taip lotuliukas.gif Va ka reiskia plepant proceduras darytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 04 20, 09:38)
Ar laimejai?

blush2.gif taip biggrin.gif
Atsakyti