Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema,

QUOTE(Merii @ 2012 04 15, 23:22)
Manoji medūza jau aleliuja  rolleyes.gif

Tu matai... verysad.gif irgi staigiai lapai nukrito? mano tai pfu pfu pfu grazi lyg plastmasine. Tikiuos ji tikra biggrin.gif
Atsakyti
buvo dvi mažos bulbytės, supūdžiau blush2.gif
Atsakyti
Tiesa mano gauta brassia dovanu is RS forumo dalyvio labai sauniai auginasi nauja auginuka, jos tikros spartuoles thumbup.gif turiu dvi senas negrazias bulves ir ta mazulyti auginuka auganti is ju. Manau susidraugausiu su siais "voriukais".
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 15, 23:18)
Merginos ka mastot apie Habenaria radiata? Gali but, kad turesiu 2 jos egzempliorius...

pasakiška.... wub.gif bet kokia gležnutė atrodo
Atsakyti
O kodel taip atrodo? As jos juk dar nei pati turiu, nei rodziau smile.gif ar del auginimo salygu?
Atsakyti
Merginos, gal kurios migruosite tarp Kauno ir Vilniaus? paprasyciau mano geliukus parvezti iki Kauno is orchidejos.lt? blush2.gif ax.gif
Papildyta:
Turiu aisku tas omeny, kurios pacios ten vaziuos geliuku.
Atsakyti
Tina*, reikėjo prašyti, kad man užveštų.
Tiesa, Akerne manęs nenuvylė, potinara Morning Love 'Nice Day' nors ir nedidelė, bet lb gyvybinga, o knygelės apie raibuoles dar normaliai nepavarčiau, bet nuotraukos lb kokybiškos.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 15, 23:18)
Merginos ka mastot apie Habenaria radiata? Gali but, kad turesiu 2 jos egzempliorius...

labai labai wub.gif
Atsakyti
kazkaip keistai phalaenopsiai pas mane siemet miega, isskyrus rusinius. Vandos atsibudo, kas saknis,kas ziedstiebi augina,o phal. kol kas labai vangiai. Per ziema netekau gastrochilus fuscopunctatus, o visa kita sekmingai perziemojo, priemenu,kad visos vandos pas mane nepasodintos, nevazose, tiesiog kabo. Viena vienintele gyvena ant stiklinio burbulo,kur apacioje ipilu vandens jei nepamirstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 16, 00:06)
O kodel taip atrodo? As jos juk dar nei pati turiu, nei rodziau  smile.gif ar del auginimo salygu?

neskaičiau augimo sąlygų,tiesiog taip pasirodė gležnas augalėlis,aš labiau mėgstu "masyvius" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 04 16, 06:43)
Tina*, reikėjo prašyti, kad man užveštų.

Na va, kad man kas butu sakes... reiks pasto islaidas susimoket, ner daugiau kas daryt. Ir geliukai dar dezese tupes kol keliaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 04 15, 18:56)
žydi ir maniškis
user posted image
Phalaenopsis cornu cervi var. flava

nuostabus thumbup.gif

QUOTE(Merii @ 2012 04 15, 23:07)
žinotumei, kiek jis man dvasinių kančių kainavo ir pinigų gailėjau  lotuliukas.gif
Jis dar ir kvepia  smile.gif

super pirkinukas sveikinu wub.gif
Atsakyti