Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema,

QUOTE(mumrikas @ 2012 04 17, 00:14)

Vat kaip mano oncidiumukai ir neatpažinti objektai galutinai išsiskleidė biggrin.gif  Stovi virtuvėj ant palangės ir džiugina akį bei širdį  blush2.gif

Tokioje virtuvėje ir maisto gaminimas neatrodo kaip laiko švaistymas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 04 17, 09:48)
Tokioje virtuvėje ir maisto gaminimas neatrodo kaip laiko švaistymas wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,jei tam aplamai laiko lieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 04 17, 08:48)
Tokioje virtuvėje ir maisto gaminimas neatrodo kaip laiko švaistymas wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(*woman* @ 2012 04 17, 10:55)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ,jei tam aplamai laiko lieka  biggrin.gif

ačiūūūūūūūūūū wub.gif tai tep, nelabai laiko lieka lotuliukas.gif kai tik kokia gražesnė pražįsta, taip ir tempiu ant virtuvinės palangės žiedais džiaugtis, bet deja jau seniai visos gražuolės nebetelpa, tai tenka jas kartas nuo karto "rotuot" biggrin.gif
Atsakyti
Lerikyte, toks? wub.gif
http://www.orchidei....mp;d=1319923414
Atsakyti
Mumrikai, kaip visada user posted image
O as savaitgali neatsispyriau nukainuotam onciudiumui. Bandysiu prisijaukint, nes saknys nekokios.
Ir ka tik parsigabenau maza felenopsi ax.gif
Dabar reikia palaukt kol agurkai nuo palangiu iskeliaus laukan, tada bandysim rikiuot grazuoles i vietas.
Jei bus laiko, bandysiu nupaveiksluot naujokus 4u.gif
Atsakyti
Šios dienos pirkinys ax.gif

user posted image

QUOTE(mumrikas @ 2012 04 17, 00:14)
Vat kaip mano oncidiumukai ir neatpažinti objektai galutinai išsiskleidė biggrin.gif 

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstynka: 17 balandžio 2012 - 12:16
Krisstynka, grozis wub.gif Esu isimylejus Burrageara. Bet siuo metu maniske ilsisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 04 17, 01:14)
Vat kaip mano oncidiumukai ir neatpažinti objektai galutinai išsiskleidė biggrin.gif  Stovi virtuvėj ant palangės ir džiugina akį bei širdį  blush2.gif

Oho kokia grožių kolekcija wub.gif wub.gif wub.gif
Ir pas visus kiek daug žiedų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2012 04 17, 12:17)
Krisstynka, grozis  wub.gif  Esu isimylejus Burrageara. Bet siuo metu maniske ilsisi  4u.gif

Ačiū, man irgi labai patiko, ir kvapa turi smile.gif nors pardaveja man ja pristate kaip miltonija g.gif tik grizus namo paziurejau, kad cia 4 rusiu, tarp ju ir miltonijos, hibridas...

Kas auginate, gal patarsite - ant siaurines palanges kazin jai sviesos pakaktu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 17, 11:35)

aha wub.gif wub.gif

na ka gi parvyko Peruflora augaliukai pirkti per LOD bigsmile.gif
pirkau

Cattleya luteola
Laelia (syn. Schomburgkia) moyobambae
Paphinia neudeckeri

vidurinysis augalas pasitaikė įspūdingo didumo blink.gif
Atsakyti
Oho ir per LOD buvo perkama? gal ten pigiau gavos, nei per orchidejos.lt? Ar cia jau is Rygos, ar tiesiai is Peru? parodyk juos bigsmile.gif
Papildyta:
O kaip jie ten tomis plikomis saknimis? viskas ok? neapdziuvo?
Atsakyti
sie augalai parvezti is Budapesto, kur dalyvavo Peruflora.
o del bukles - sunku man spresti - tai pirmi augalai gauti plikomis saknimis. Pirmas ispudis labai neblogas - visi saknis turi ir augalai graziai nuauge biggrin.gif
Atsakyti