Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema,

Mumrikai, ir vėl viskas be galo gražu, ir gėliukai, ir estetinis vaizdas thumbup.gif wub.gif

O aš tapau eiline auka Tik gėlėse, nepraėjau doh.gif
user posted image

Woman , manau tavo bus kaip tik tokia, žinai apie ką aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 20 balandžio 2012 - 16:12
QUOTE(rrine @ 2012 04 20, 18:11)
O aš tapau eiline auka Tik gėlėse, nepraėjau

blink.gif blink.gif blink.gif o mai gad doh.gif akys ant klavos nukrito
aš va epidendrumą palei nosį pasidėjus sėdžiu ir akim valgau-nereali spalva,o tu paleidai kontrolinį šūvį doh.gif lotuliukas.gif žeuru biggrin.gif
lauksiu žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 04 20, 19:35)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o mai gad  doh.gif akys ant klavos nukrito
aš va epidendrumą palei nosį pasidėjus sėdžiu ir akim valgau-nereali spalva,o tu paleidai kontrolinį šūvį  doh.gif  lotuliukas.gif žeuru  biggrin.gif
lauksiu žiedų  wub.gif

nepatikėsi, pirkau tai tau, ale prisiminiau , kad tokį jau turi doh.gif jau reikia daryt pertrauką su tom gėlėm- visai susimakalavau biggrin.gif

o epidendru nereik pasigirt? negražu taip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 20 balandžio 2012 - 18:37
QUOTE(rrine @ 2012 04 20, 20:36)
o epidendru nereik pasigirt? negražu taip schmoll.gif

ne nu,sąžinės 0 doh.gif
patikėsiu thumbup.gif ir jei tau nereikia-paimsiu,tik mums kažkaip susimatyt reikia g.gif būtina jau ax.gif

negaliu pasigirt,nes neturiu kuo nufotkint,nemoku fotkių įkelt(mumrikas nufotkino ir anoj temoj parodė ),o dukra jau išplasnojo biggrin.gif
Papildyta:
pasidemonstruoju biggrin.gif mano naujokė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *woman*: 20 balandžio 2012 - 18:55
QUOTE(*woman* @ 2012 04 20, 19:54)
ne nu,sąžinės 0  doh.gif
patikėsiu  thumbup.gif ir jei tau nereikia-paimsiu,tik mums kažkaip susimatyt reikia  g.gif būtina jau  ax.gif

negaliu pasigirt,nes neturiu kuo nufotkint,nemoku fotkių įkelt(mumrikas nufotkino ir anoj temoj parodė ),o dukra jau išplasnojo  biggrin.gif
Papildyta:
pasidemonstruoju  biggrin.gif mano naujokė  wub.gif

nu va kokia greita thumbup.gif bet koks nemenkas, galvojau gausi mažuliuką blush2.gif Gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 04 20, 21:09)
nu va kokia greita thumbup.gif  bet koks nemenkas, galvojau gausi mažuliuką blush2.gif Gražuoliukas wub.gif

ėmiau didesnį variantą,o mumrikas parvežė,tai išrinko gražuoliuką wub.gif ,pumpurų dar daug,nupaparacinsiu kai gausiau žydės mirksiukas.gif ,ačiū už nukreipimą 4u.gif
Atsakyti
doh.gif užmiršau ataskaitą iš vizitacijos parašyt biggrin.gif
matėm labai gražių falenopsių ''žalioje stotelėje'' žirmūnuose tarp tomas filipso ir rimi kur yra....
užrašyta ''Black mamba'',tamsūs gražūs,dideli žiedai,augalai dar nenukankinti
daug gražių ''elegantiškų'' falenopsių banginio senukuose,bet kainos didelės doh.gif ,yra raibuolių,zygopetalumų-pastarieji labai kokybiški,bet irgi brangūs
dukra ermitaže buvo,tai miniukai ir midukai po 10lt,nupigino jau... ,yra ir gražių,dar yra tų super didelių falenopsių,spalvos įprastinės
kol kas tiek biggrin.gif
Atsakyti
ačiūūūūūūūūūūūūūūū visoms didžiausias už gražius žodžius - šiandien perosinėju paskutines gėlytes iš užsakymo, raibuolę ir brassia ir pasirodysim rytoj biggrin.gif
Atsakyti
pasidemonstruoju  biggrin.gif mano naujokė  wub.gif

Pas mane mazesnis augaliukas, bet irgi zydi. Jau demonstravausi ax.gif Nu bet biski jis linkes ugtelet, kur man ji reiks det doh.gif Bene kieme pasodinsiu, kaip sioj foto lotuliukas.gif http://newenglander....455_mjE8L-L.jpg
Dabar ziuriu cia kiemas toks, kaip po ugnikalnio issiverzimo g.gif biggrin.gif kas buves ir mates tokia zeme, supras ka turiu galvoje.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 21, 00:28)
biski jis linkes ugtelet, kur man ji reiks det 

g.gif ania?
bet mano turimi,tai neišaugo tiek schmoll.gif
ai nesvarbu-vistiek gražūs biggrin.gif
Atsakyti
ne nu,sąžinės 0  doh.gif

hah.gif hah.gif hah.gif

rrine, nuostabi katleja wub.gif
woman epidendrumas irgi wub.gif