Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema,

janudi, žiedai fantastiški wub.gif

Merginos, kiekvienais metais Super mamytės kartu dalyvauja parodose, nes mes stipri group.gif , todėl labai prašome ir šiemet jūsų, mielosios, žydinčių augalų.
gossip.gif už gražiausią ir įdomiausią kompoziciją bus piniginis prizas, tad verta pasistengt, taip pat "kioske" daug įdomių gražių orchidėjų, jų priežiūrai skirtų prekių, bet ne tai svarbiausia, o tai, kad ypač pageidaujami mūsų vaikučiai ir jų prižiūrimos orchidėjos, skiepykime meilę grožiui wub.gif
Padarykime sau ir kitiems šventę thumbup.gif
Jei yra kokių neaiškumų dėl augalų paruošimo parodai ir pristatymo į "Megą", rašykite man AŽ, viską suderinsime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 25 balandžio 2012 - 14:27
QUOTE(janudi @ 2012 04 25, 13:54)
pasirodau:

Nuostabios wub.gif

QUOTE(agnir @ 2012 04 25, 14:00)
Tikrai ji kvepia?
Turiu lygiai tokia 1:1 nekvepia unsure.gif

Ir aš galiu patvirtinti kad kvepia, nes turiu lygiai tokią pačią, pirkau pernai gegužę, tai bus jau metai, kai žydi, vis išsiskleidžia nauj žiedukai wub.gif anyta kai ateina į svečius mėgsta apžiūrėti mano gėles, tai ir pastebėjo kad kvepia biggrin.gif, nes ne visada galima jį užuosti..
Atsakyti
SOS!!! orchidejos po persodinimo, siandien ziuriu skraido visokiu mazu juodu musyciu.. man atrodo, jos zemeje yra, bent jau pakyla nuo ten liejant vandeni.. kas cia?? ka daryti, kuo purksti?? padekit!
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2012 04 25, 14:48)
Janudi, žiedų tikrai nekirpkite, tik apžiūrėkite gerai visą augalą ir geriausiai būtų palaistyti Actaros tirpalu, tik reikėtų lauke tai daryti, arba įmerkite vazonėlį į indą su vandeniu, palaikykite 15-30 min ir išimkite, o po 2 savaičių vėl pakartokite ir skydmario garantuotai nebeliks.  Deja, bet skydmaris myli orchidėjas sad.gif

Aciukas uz patarimus, bandysiu, nunesiu i garaza ir ten pamirkysiu pusvalanduka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Uranija5 @ 2012 04 25, 15:22)
Nuostabios  wub.gif 
Ir aš galiu patvirtinti kad kvepia, nes turiu lygiai tokią pačią, pirkau pernai gegužę, tai bus jau metai, kai žydi, vis išsiskleidžia nauj žiedukai  wub.gif anyta kai ateina į svečius mėgsta apžiūrėti mano gėles, tai ir pastebėjo kad kvepia  biggrin.gif, nes ne visada galima jį užuosti..

Uranija, o kai nuzydi, nukerpi ziedstiebi jai ar ne?
Atsakyti
nužydėjo Phal. tetraspis, jei nenudžius žiedkotis, tai nžn ar kirpti, o Phal. violacea var. coerulea, pirkta iš orchidejos.lt, sparčiai ruošiasi parodai wub.gif
Phal. bellina var. blue greičiausiai taip ir neatsigaus, nyksta akyse unsure.gif Nesuprantu ko jai pritrūko. Teko skubiai pirkt panelėms bellinoms spec.lempą.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 04 25, 14:25)
kambarys tikrai nekvepia, bet prikisus nosi, jauciasi saldus, labai geras kvapas wub.gif labiausiai kvepia pirmoje dienos puseje, sakyciau netgi ryte, vakare vel nebuna jokio kvapo 4u.gif

tada bandysiu ryte uostyti mirksiukas.gif gal ir mano kvepia ax.gif nes dabar nosi prikisau prie pat ziedu... nekvepia
Atsakyti
Labai grazios gelytes wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 04 25, 15:32)
Uranija, o kai nuzydi, nukerpi ziedstiebi jai ar ne?

ta kvepiančioji į ilgį augina žiedstiebį, tai metų bėgyje nebuvo likusi visai be žiedų, senesnieji nudžiūna, kiti išsiskleidžia.. o kitoms kaip kada, bet dažniausiai palieku.
Atsakyti
Janudi, jau ta kvepiancioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 04 25, 15:50)
nužydėjo Phal. tetraspis, jei nenudžius žiedkotis, tai nžn ar kirpti, o Phal. violacea var. coerulea, pirkta iš orchidejos.lt, sparčiai ruošiasi parodai  wub.gif
Phal. bellina var. blue greičiausiai taip ir neatsigaus, nyksta akyse  unsure.gif Nesuprantu ko jai pritrūko. Teko skubiai pirkt panelėms bellinoms spec.lempą.

Taip greit nuzydejo? o del bellinos mane maziau sazine grauzia, jei ir pas tave nyksta, nes tu juk geriau priziuri savo uki.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 04 25, 15:30)
SOS!!! orchidejos po persodinimo, siandien ziuriu skraido visokiu mazu juodu musyciu.. man atrodo, jos zemeje yra, bent jau pakyla nuo ten liejant vandeni.. kas cia?? ka daryti, kuo purksti?? padekit!

ką reiškia žemėje blink.gif o į kokį substratą orchidėjas sodinote?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 04 25, 16:56)
ką reiškia žemėje blink.gif  o į kokį substratą orchidėjas sodinote?

ir pas mane musyciu atsirado, zeme spec.orchidejoms
Atsakyti