Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema,

QUOTE(eliss @ 2012 04 26, 13:25)
oo,gerą mintį davei 4u.gif ar mato tavo gėlės saulės smile.gif

mato ir nemažai, o phal - per akis
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 04 28, 20:43)
Rudenį pirkau anytai nukainotą katlėją

grazuole wub.gif
Atsakyti
Aciu, Merii uz pagalba 4u.gif orchidejos dar su dviraciu pasivazines lotuliukas.gif Lieku skolinga skanu sokolada, gaila ne pati atsiemiau.
Atsakyti
Mano geliukai siandien keliauja i kiema smile.gif Pradedam vasaros sezona.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 04 30, 14:23)
Kauniečių augaliukus iš Peru mielai pasaugosiu, rašykit orchidejos.lt, kad man paliktų  smile.gif

O kaip gėliukų kokybė?
Atsakyti
Tina, nėra už ką 4u.gif
Perujiečiai nepanoro būti fotogeniški, nesigavo nuotraukos, nebuvo kada cackintis su fotoaparatu, kai augaliukai po tokios kelionės.
Šaknys sausokos, tik vyžūnės vos vos drėgnos, vienžo, lb laiku užsisakėm, atėjo per karščius, lengviau bus adaptuotis ir įsišaknyti.
Jau nudezinfekuoti, apdirbti Physanu, pasodinti ir atsigėrę.
Sakyčiau, pirmas įspūdis visai netgi neblogas. Pirkau suaugusius augalus, dvi katlėjas, psychopsį ir vyžūnę.
Atsakyti
As ivertinciau kokiais 7-8 balais is 10. Tikejausi didesniu ir grazesniu, kai uz tokia kaina, be to epidendrumas labai netvarkingai nuauges, susiraites. Negi jis taip linkes augti g.gif Abu augalai turi "negraziu" lapu. Siandien pasodinau, o ryt su Physan apdorosiu. Keisti tie perjucieciai - kiek darbo islupt kiekviena augala is augimo vietos, apdeliot samanom, apsukt folija, imaut i sieteli doh.gif jau geriau gabentusi su vazoneliais - tinkamai supakuoti jie lygiai taip pat mazai vietos uzima, o ir augalams streso maziau, jiems patiems darbo maziau. Visumoj esu patenkinta, nes zinojau i koki miska grybu rinkt einu tongue.gif tikiuos egotika is tokios tolimos salies bus gyvybinga. Ryt pafotkinsiu. Siandien mazoji siauteja, tai vos pasodint spejau ir vel su ja uzsiimt reikejo.
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 04 30, 20:23)
Mano geliukai siandien keliauja i kiema smile.gif Pradedam vasaros sezona.

Aš irgi išnešiau Cimbą NOID ir Odontoglosum NOID, dėl dendrobiumų, katlėjos, oncidiumų ir encyclijos dvejoju. Lauksiu kol praeis per sodų žydėjimą pranašaujamos naktinės šalnos.
Atsakyti
maximoje -30% orchidėjoms. Bent Pramonės nieks nekliuvo, pasirodė, ilgai stovėję, nebent šviežių užveš.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 30, 22:46)

čia ne ,,perujiečių'' išmislas. Iš taip toli augalų vazonuose neleidžia į EU įvežti.Kauno aleksoto maxima bazeje yra grazuolis Elegant Dream Diamond. Gerai nuaugęs, daug žiedų, su nuolaida kaina gausis apie 28. Neturėčiau tokio būčiau tikrai tikrai pirkus. Gundžiaus ir antrą imt, nes šis geresnio stovio.
Atrodo taip: http://www.google.lt...t...tx=45&ty=44
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 05 01, 17:45)
čia ne ,,perujiečių'' išmislas. Iš taip toli augalų vazonuose neleidžia į EU įvežti.Kauno aleksoto maxima bazeje yra grazuolis Elegant Dream Diamond. Gerai nuaugęs, daug žiedų, su nuolaida kaina gausis apie 28. Neturėčiau tokio būčiau tikrai tikrai pirkus. Gundžiaus ir antrą imt, nes šis geresnio stovio.
Atrodo taip: http://www.google.lt...t...tx=45&ty=44

atsiprašau doh.gif DRAGON TREE 4u.gif
Atsakyti
Kvapusis Miltonidium Bartley Schwartz wub.gif pavasarį planavau persodinti, o jis ėmė ir štai taip sužydėjo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti