Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema,

nu va ką radau doh.gif http://www.moteris.l...rizingos_geles/
straipsnis lyg ir naujas,bet pavadinimas rašomas kaip prieš kelis metus buvo... kambrija ir liko kambrija biggrin.gif
ir foto ne vietoj,ar tik man kompas meluoja? prie ludisijos aprašymo- foto lyg ir enciklijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 04 09, 09:47)
Ir kodėl tie dendrobiai sukrauna tik po kelis žiedus,o būtų taip gražu wub.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai negausus naminis Elegant Karin Aloha zydejimas, vos vienas ziedelis ir dar pora pumpuru...
user posted image
Atsakyti
borjomi, lb gražus. Aš tokio laukiu parvažiuojant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 04 10, 20:24)
borjomi, lb gražus. Aš tokio laukiu parvažiuojant  wub.gif

Jei neapsirinku, toki maciau Klp ermitaze. Net sustojau prie jo, pakilnojau ir padejau biggrin.gif
Atsakyti
kažkaip Kn neužtaikiau smile.gif
Šiandien buvau TIK GĖLĖSE, tai nupigintą vandutę parsinešiau. Sakė, laukia šviežių orchidėjų, o šiaip akcija minus dvidešimt procentų.
Atsakyti
Merii, kokia vanda pavyko gaut?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 04 10, 20:46)
kažkaip Kn neužtaikiau  smile.gif
Šiandien buvau TIK GĖLĖSE, tai nupigintą vandutę parsinešiau. Sakė, laukia šviežių orchidėjų, o šiaip akcija minus dvidešimt procentų.

kokia vandos kaina buvo?
Atsakyti
Ieskau baltos didziaziedes orchidejos dovanai, gal kuri uzmate Kaune kur nors? Buciau labai dekinga, nereiketu lekti skersai isilgai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 04 10, 21:33)
Merii, kokia vanda pavyko gaut?

V. Robert's Delight Red. Nei man jos reikėjo, nei ką, bet pagalvojau, kad pigiau už kai kuriuos falenopsius, o vistiek vanda yra vanda.
Jau pratinasi gyventi vazonėlyje, vėliau užpilsiu žievėmis.
QUOTE(MeLady @ 2012 04 10, 21:35)
kokia vandos kaina buvo?
30Lt
janudi, važiuočiau į artimiausią gėlių bazę.
Atsakyti
As tokia pat parsitempus is ten drinks_cheers.gif As tai vazoje laikau, viena vazone uzlenkiau kazkada, tai noriu, kad si gyva liktu.
Atsakyti
ar jau gavot kuri žinių dėl užsakytų gėliukų iš orchidejos.lt paskutinio apsilankymo fermose?
Atsakyti