Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 28 tema

QUOTE(daivuse @ 2012 04 19, 18:58)
Sveikos, gal galit pasakyti nuo keliu dirba turgus suvalkuose?

ir man idomu , nes rytoj noriu vaziuot, kelinta mazdaug ten reikia buti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2012 04 20, 10:43)
ir man idomu , nes rytoj noriu vaziuot, kelinta mazdaug ten reikia buti? 4u.gif

kasdieninis tai man atrodo , kad cia jau buvo rasyta, jog 9 val (ju laiku )jau buna pilnai rubai iskrauti, tai gal nuo kokiu 8 g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 20, 12:26-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 20, 12:26)
kasdieninis tai man atrodo , kad cia jau buvo rasyta, jog 9 val (ju laiku )jau buna pilnai rubai iskrauti, tai gal nuo kokiu 8 g.gif

tikrai pilnai issikrauna tik 9,nes mes kai buvom 8 tai pavarlinejom kol isiskrauste doh.gif
Atsakyti
Vakar maciau, jog maxima pradejo prekiauti lenkiskais miltais (zalias pakelis, 1 kg, maka luksusowy), parduoda po 1.79 lt. Turbut pirkeju stoka pajaute. biggrin.gif
Atsakyti
O kur ta PIKO baze?
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 04 20, 14:19)
O kur ta PIKO baze?

O jūs pirmą žinutę temos skaitėte? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 04 20, 13:23)
O jūs pirmą žinutę temos skaitėte? cool.gif

Skaiciau ir atsispausdinus esu, bet matyt neuzkliuvo uz akiu blush2.gif Bet dabar ja radau smile.gif
Nereikia tik taip piktai rolleyes.gif
Bet va pieno bazes kazkaip nerandu...
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 04 20, 14:33)
Skaiciau ir atsispausdinus esu, bet matyt neuzkliuvo uz akiu  blush2.gif  Bet dabar ja radau smile.gif
Nereikia tik taip piktai  rolleyes.gif
Bet va pieno bazes kazkaip nerandu...

Pieno bazė, ten pat kur ir mėsos, tam pačiam kieme už kokių 50 metrų.
Atsakyti
Sveikos,
mergaites labai labai reikia jsu patarimu....
gal kam teko matyti kur pas brolius lenkus, ar yra pirkti masininiu priekabu,na tokiu,kurios tvirtinasi kabliu prie masinos? beet ne is tu mazuju, bet jau kiek didesniu ir kokios kainytes? nes pas mus jos virs 2000lt, sakau gal ten yra pigesniu cool.gif
ir dar domina, gal teko kur matyti siltnamiu, kurie butu pagaminti ne is pleveles,o is polikarbonato (berods taip vadinas)...
dekui jums is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lince23 @ 2012 04 20, 10:39)
Adreso Mesines nepamenu, masinoje liko ivesta i navigacija blush2.gif ,

smile.gif kai zinosite adresa, parasykite wink.gif idomu pasidare, ir man reikes ten uzsukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurena @ 2012 04 20, 13:55)
smile.gif kai zinosite adresa, parasykite wink.gif idomu pasidare, ir man reikes ten uzsukti smile.gif

gatve cicha 14, Suvalkuose, Jei nemokate lenku kalbos tai patariu susirasyti lenkiskai kokios mesos noresite (pasinaudokite google verteju), nes jie ten nesupranta smile.gif
Atsakyti
del priekabu tai siulyciau ziureti per google, issiverskit i lenku kalba ko reikia ir ziurekit kokias kainas duoda, as taip dariau su vezimeliu blush2.gif
Atsakyti