Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 28 tema

QUOTE(klarita @ 2012 04 23, 14:14)
Papasakokite augalu kainas jei nesunku, labai domina... 4u.gif

Bet mes ne Suvalkuose buvom , bet jei įdomu :

Buvom šeštadienį Bialystoke , pirkom augalus , vijoklinė rožė ant vieno stiebo 15 zl., aktinidija 16 zl., Antaninė senoviškos veislės obelis 16 zl., agrastas ant vieno stiebo 16 zl., surfinijos svyrančios 1,70 zl, našlaitės po 1,80 zl., įvairios raganės po 16 zl., na kainos tikrai mano akiai buvo malonios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 23 balandžio 2012 - 14:29
smile.gif+2012 04 23, 11:15-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 23, 11:15)
hm,,,,as nelabai susiorientuoju tarp tu pampersu kainu LT ir Lenkijoje, tai ant kiek pigiau iseina? g.gif

Pampersu - ar sauskelniu? g.gif
DADA - tai sauskelnes, minskstutes, svelnutes, pigios. Pakas kainuoja 29 zlotus, o vienetu yra priklausomai nuo dydzio, maziausiu daugiau, didesniu maziau.
O butent Pampers, ju kaina nepataikius akciju prekybos centruose panasi kaip pas mus, tik ten zlotais, o pas mus litais.

smile.gif+2012 04 23, 14:59-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 23, 14:59)
tai, kad as dar neperku pampersu  doh.gif , planuoju vaziuoti galbut menesio begyje, sakau savo busimai lelei reikia pripirkti visokiu higienos priemoniu rolleyes.gif

Busimai lelytei reikes 1 dydzio, 3-6kg, tai jei pirksite dada, ju pake bus daugiau ir vieneto kaina greiciausiai net 0.4 lt nesieks.
Atsakyti
Ryt- poryt gal kas į Waršuvą su didesniu transportu važiuojat? Reikia grindis (apie 340kg) parvežti. Nž ar čia patiems važiuoti ar ieškot kad parvežtų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 04 23, 16:15)
Pampersu - ar sauskelniu?  g.gif
DADA - tai sauskelnes, minskstutes, svelnutes, pigios. Pakas kainuoja 29 zlotus, o vienetu yra priklausomai nuo dydzio, maziausiu daugiau, didesniu maziau.
O butent Pampers, ju kaina nepataikius akciju prekybos centruose panasi kaip pas mus, tik ten zlotais, o pas mus litais.
Busimai lelytei reikes 1 dydzio, 3-6kg, tai jei pirksite dada, ju pake bus daugiau ir vieneto kaina greiciausiai net 0.4 lt nesieks.

Ingute, sauskelniu doh.gif biggrin.gif , vadinu jas bendru pavadinimu ''pampersais'' biggrin.gif
hm... o gal jus man dar galit pasufleruot kiek mazdaug reiktu ju uzsipirkti? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 23, 17:22-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 23, 17:22)
Ingute, sauskelniu  doh.gif  biggrin.gif , vadinu jas bendru pavadinimu ''pampersais'' biggrin.gif
hm...  o gal jus man dar galit pasufleruot kiek mazdaug reiktu ju uzsipirkti? blush2.gif

na pirmo dydzio tai nereiketu labai daug pirkti. bent mes tai gal pora poku tik sunaudojom 1 dydzio, na cia aisku dar priklauso kokio svorio lele gims smile.gif 2 dydzio mes irgi nelabai daug sunaudojom, nes pirmus menesius musiske augo kaip ant mieliu, i menesi po kilograma smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 23, 18:22-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 23, 18:22)
Ingute, sauskelniu  doh.gif   biggrin.gif , vadinu jas bendru pavadinimu ''pampersais'' biggrin.gif
hm...  o gal jus man dar galit pasufleruot kiek mazdaug reiktu ju uzsipirkti? blush2.gif

na siaip kur buna patiems maziausiems "new born" tai viena poka, nes puikiausiai tiko 2 dydis. ax.gif (gime 3,2 kg, o per menesi priaugo 1,5 kg) tikrai neverta paciu maziausiu daug imti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aimute: 23 balandžio 2012 - 18:47
Gal ir kvailas klausimas, bet gal zinot, kur rasti Kaufland akcijas, nes per iulotka.pl randu tik azijietiskas prekes 4u.gif
Atsakyti
o kaip aukso kainos? ar pigiau ten negul cia LT ? g.gif
Atsakyti
Ruosiames vaziuot pirma karta ir iskilo klausymas:
kodel visos kalba apie valiutos keitimo kursa? Nejaugi ten negalima atsiskaityt banko kortele?
Atsakyti
QUOTE(Kamilka08 @ 2012 04 23, 22:13)
Ruosiames vaziuot pirma karta ir iskilo klausymas:
kodel visos kalba apie valiutos keitimo kursa? Nejaugi ten negalima atsiskaityt banko kortele?

naivume tu mano bigsmile.gif kortele ar grynais, taigi kursas keiciasi kasdien, o kartais net kelis kartus per diena. Tai ir domisi zmones, koks kursas, skaiciuoja kiek kas kainuos.
O Lietuvoj VISUR galima kortele atsiskaityt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 23 balandžio 2012 - 22:49
QUOTE(aimute @ 2012 04 23, 19:47)
na siaip kur buna patiems maziausiems "new born" tai viena poka, nes puikiausiai tiko 2 dydis. ax.gif (gime 3,2 kg, o per menesi priaugo 1,5 kg) tikrai neverta paciu maziausiu daug imti  mirksiukas.gif

jergau, kadangi as ta ''zalia mamyte'' , tai man jauciu sunku bus , arba nedapirksiu arba jau kaip uzpirksiu tai maza nepasirodys doh.gif
Atsakyti
Gal kas artimiausiomis dienomis važiuoja iš Kauno į PL apsipirkti ir priimtų pakeleivę? Aš niekad nevažiavau apsipirkinėti į PL, tad nežinau nei kur, nei kaip blush2.gif Parašykite až, jei kas turi laisvą vietą ir norėtų pasidalinti kuro išlaidomis ax.gif
Atsakyti