bandysim ieškoti lenkuose Suvalkuose , bet kur na mestelėkit minčių
važiuosim ir mes, bet dartik gipsą deda , bet noriu rinktis šviestuvus rozetes ir biškuti vėliau , bet tikrai ne daug laiko liko plytelėms
skaitau tema, bet nepamenu ar rasyta, gal yra kokie geri lenkiski skalbimo milteliai? na pvz i persil, ariel
QUOTE(anzela83 @ 2012 04 22, 11:08)
sveikutes,gal kuri zinote,kur galima vaikisku lovu rast suvalkuose ar netoli
QUOTE(asiuklis1 @ 2012 04 22, 14:26)
Sveikos, mane irgi domina lovos vaikiskos
Galit pasižvalgytiČIA. Mes prieš keletą metų pirkome iš ten baldus tai mums: ir kainos ir kokybės santykio atžvilgiu
QUOTE(Auruma @ 2012 04 25, 13:59)
Na taip, PL pasirinkimas kiek kitoks. O del ermitažo - ačiū
. Reikės nuvažiuoti apsidairyti.
Laba, del ermitazo- asmeninis patyrimas: su 25 % nuolaida kampuotis kokio reikejo siltnamiui kainavo per akcija beveik 14 litu, Moki vezi be nuolaidos apie 12 litu, o agrotiekime Kirtimuose po 8 litus mokejau, siltnamio poremiui gan nemazai rekejo, taiskirtumas susidare virs 1000 lituku. Po tokio akibroksto ermitaze tik kokios smulkmenos pasiziuriu.
O gal kas vezetes is PL kaminu ideklus is nerudijancio plieno, pasidalins gal kas palyginimais?
off topikas
o aš į Moki -veži daugiau nevažiuoju , vinys pas juos apie 7,9 lt/kg , Nemune 3,2
o aš į Moki -veži daugiau nevažiuoju , vinys pas juos apie 7,9 lt/kg , Nemune 3,2
ryte vaziuojam tai gal kuri siandien parasytu mesa del kainos labiau apsimoka pirkti skerdykloje ar turguje? na po keleta kilu pvz kumpio nugarines
aciu
aciu
QUOTE(jbs @ 2012 04 24, 08:12)
Gal kas artimiausiomis dienomis važiuoja iš Kauno į PL apsipirkti ir priimtų pakeleivę? Aš niekad nevažiavau apsipirkinėti į PL, tad nežinau nei kur, nei kaip
Parašykite až, jei kas turi laisvą vietą ir norėtų pasidalinti kuro išlaidomis 
Yra vieta. Isvaziuojam balandzio 26 d. ~7 val.ryto. Paskambinkit 8 647 35177
QUOTE(Vikciukee @ 2012 04 25, 15:27)
skaitau tema, bet nepamenu ar rasyta, gal yra kokie geri lenkiski skalbimo milteliai? na pvz i persil, ariel 
man patys geriausi Vizir baltiems, neprilygsta nei vieniems ka LT bandziau, va baigesi, man jau tragedija..
QUOTE(Bridz
@ 2012 04 25, 13:04)
Lietuviqai- nera blogai, tik, kad baisiai daug perka
mes Kauflande kai buvom, stovejo daugiau nei puse paletes aliejaus 3litru talpose, viena isidejom, kol apsukom rata, jo nebebuvo
, tai as manau tikrai, kad geriausia koki treciadieni ar ketvirtadieni 
tai aisku kad nera blogai
QUOTE(rositta @ 2012 04 25, 09:34)
Gal kas artimiausiu metu važiuoja į Bialystoką ? iš Vilniaus ?
Turėčiau prašymą AUCHAN ul. Produkcyjna 84 15-680 Białystok
Auchane - joje esančioje parduotuvėje pirkau batukus -- išpakuoju , abu ant tos pačios kojos
Gal galėtų pakeisti.
Papildyta:
Anksčiau didesnis pasirinkimas buvo Bialystoke, pirkdavom tik ten, kaip dabar nežinau
Turėčiau prašymą AUCHAN ul. Produkcyjna 84 15-680 Białystok
Auchane - joje esančioje parduotuvėje pirkau batukus -- išpakuoju , abu ant tos pačios kojos
Papildyta:
Anksčiau didesnis pasirinkimas buvo Bialystoke, pirkdavom tik ten, kaip dabar nežinau
O mes ten norėjome irgi batukus pirkti, bet buvo likus tik viena pora irgi ant tos pačios kojos.
QUOTE(ate42 @ 2012 04 26, 08:42)
O mes ten norėjome irgi batukus pirkti, bet buvo likus tik viena pora irgi ant tos pačios kojos.
Nepirkom

Na va būtumėt nupirkę ir būtume pasikeitę