sveikos merginos, padekit
ar yra lenkijoje Verdi sampano, ir kiek mazdaug kainuoja? aciu jums uz atsakyma
QUOTE(VSsirduze @ 2012 05 10, 18:28)
sveikos merginos, padekit
ar yra lenkijoje Verdi sampano, ir kiek mazdaug kainuoja? aciu jums uz atsakyma 
vargu ar jo ten yra, nors jei ir yra, tai nemanau, kad bus pigiau, nes gamina ji pas mus lietuvoje, o lenkijoje pv, alkoholiui yra man regis 23proc.
QUOTE(mokinuks @ 2012 05 10, 16:59)
o nebandei padaugint savo turetus 2900 is 1,2 zl?
padauginau - tai išeina , kad 10 zlotų nedadavė...Ačiū - tapo ramiau...
QUOTE(ToBeOrange @ 2012 05 08, 20:33)
merginos, ar niekas nežiūrėjo Lenkijoje lauko gėlių? reikia apželdinti teritoriją. įdomu, ar nepigiau Lenkijoje? pas mus svyrančios surfinijos apie 12 Lt
ačiū toms, kas atsakys
Vakar buvom Suvalkuose, tai medelyne priesais degaline pirkom geliu i lovelius. Kainos tokios kuriu pirkau ir maciau
palergonijos svyrancios nepilnavidures - 6,20 zl (tokie krumai didoki jau),
svyrancios pilnavidures pelargonijos - 5,25 zl (mazesni krumeliai),
krumines pelargonijos -5,25 zl
verbenos - 6,20 zl
lobelijos- 6,20 zl
slamutis svyrantis (toks pilkas)- 4,50 zl
surfinijos - 5,25 zl berods, bet nera labai dideli krumeliai
Na nezinau ar padejau
Sveikos, mamytes:) buvom 3dieni Suvalkuose;) lb patiko - net tik apsipirkom, bet dar ir pasivaiksciojom su vyru, lb patiko miestas, o ypac tie spalvoti isdazyti namai! taip man tai faina:)
Tik lb nusivyliau turgumi:( mano akimis arba ant bobelku arba ant pacankiu didzioji mase rubu.. sakykit ar skiriasi asortimentas sestadienio turgaus nuo kasdienio?
a.. ir dar - kaz kas rase, kad siulu yra arkadijui
tiesa pasakius mano spintoi siulu ir visokiu juosteliu daugiau nei ten:( Gal vis gi kas zino kokia rimtesne galanterijos parduotuve Suvalkuose?
Tik lb nusivyliau turgumi:( mano akimis arba ant bobelku arba ant pacankiu didzioji mase rubu.. sakykit ar skiriasi asortimentas sestadienio turgaus nuo kasdienio?
a.. ir dar - kaz kas rase, kad siulu yra arkadijui
Sveiki,gal kas perkate ar matet kiek kainuoja MILUPA MILUMIL 1?Labai busiu dekinga uz atsakima
QUOTE(Bridz
@ 2012 05 10, 20:46)
vargu ar jo ten yra, nors jei ir yra, tai nemanau, kad bus pigiau, nes gamina ji pas mus lietuvoje, o lenkijoje pv, alkoholiui yra man regis 23proc. 
Aciu uz atsakyma. Tikejaus kad jo ten yra.... ir kad pigesnis..
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 05 10, 13:21)
panos, koks lenkuose kursas siomis dienomis? gal kuri buvote? planuojam sestadieni palekti...
nu tai ka susitiksim
Vakar grizau is Suvalku, bet siandien iki pietu nebuvo interneto
Kursas 1,20 zl uz lita Kauflande ir Tesco, kitur neziurejau.
Sviestui akcija ir Kauflande, ir Lidle, ir Tesco- tai jei vienoj kokioj nerasit- manau rasit kitoje parduotuveje.
Piko vistu ketvirciai- 5,45, Tesco- 4,99
Tesco kai pamaciau kad anciu krutineliu file kainuoja tik 32.99 nesusilaikiau nenusipirkusi, nes pas mus- apie 56 lt Maximoj
Dar Tesco pirkau vistu slauneliu mesa, be kaulo, be odos- 11,99
Kursas 1,20 zl uz lita Kauflande ir Tesco, kitur neziurejau.
Sviestui akcija ir Kauflande, ir Lidle, ir Tesco- tai jei vienoj kokioj nerasit- manau rasit kitoje parduotuveje.
Piko vistu ketvirciai- 5,45, Tesco- 4,99
Tesco kai pamaciau kad anciu krutineliu file kainuoja tik 32.99 nesusilaikiau nenusipirkusi, nes pas mus- apie 56 lt Maximoj
Dar Tesco pirkau vistu slauneliu mesa, be kaulo, be odos- 11,99
sakykit, mergaites, ar suvalku sest turgus po atvirum dangum? aciu. ryt planuojam lekti
Gal kas užmatėt turguje kiek kainuoja gyvi kalakučiukai ? Reikėtų man jų prasimanyti