Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

entente
Būtent. Labai svarbu, kaip pasakyti. Jeigu sunku ir nepakeliama net aplinkiniams, tai ką sakyti apie pačius ligonius. Suprantu, kad gydytojai ne visada turi laiko, noro ir galimybių "cackintis", bet tiesiog noblesse oblige Gydytojas gydo ne tik savo patirtimi ir žiniomis smile.gif ir tai, kas jiems yra kasdienybė ir rutina, ligoniui asmeninė drama.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na va, baigesi mano antra chemija,atsisveikinau su plaukuciais unsure.gif ,niekaip dar negaliu priprasti blush2.gif

Del pasakymo,su manimi irgi niekas nesiterliojo,pasake diagnoze,staigiai i ligonine ir viskas.Kad ipaisyta net 4 stadija suzinojau tik paskaiciusi israsa unsure.gif Bet net ir su tokia stadija tikiu,kad pasveiksiu smile.gif

QUOTE(braske01 @ 2012 04 26, 20:43)
ambulatoriskai tai cia kaip  blush2.gif  g.gif ?

Atvaziuoji i ligonine,susilasini vaistukus ir vaziuoji namo,kita diena vel atvaziuoji lasintis (man tris dienas lasina) smile.gif Zodziu nereik gulet skyriuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilly: 27 balandžio 2012 - 09:23
Emily, o kokie visi duomenys?

T N G M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nida44: 27 balandžio 2012 - 13:53
emilly ,smagu kad nereikejo guleti ligonineje smile.gif

del plauku,tikrai priprasi,kazkada dejo mergaites daug nuorodu,kaip rysti skareles,gal kas issaugojo is senesniu?

papasakok,kaip tau nustate liga? nes labai aktualu gali buti kitiems.

P.S. http://ritmuspexa.ru/post204564640/ pvz. cia gali paziureti,arba per GOOGLE dar rasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 balandžio 2012 - 14:26
4u.gif as irgi is tu,kurie pries mela,negaliu pakest,kai meluojama...bet visgi galetu gydytojai tureti ir kazkiek psichologiniu ziniu,pasitarti su artimaisiais.nes visgi sunki ir negera tai liga,turbut 99 proc ji asocijuojasi su mirtimi,na gal ir stereotipinis tai mastymas,yra zmoniu kurie su 3,4 stadija puikiausiai gyvena ir dirba.Mano teveliui 3-a stadija prostatos vezio,mociute,jo mama sirgo zarnyno veziu,kita mociute ir senelio brolis-skrandzio vezi turejo.as jau pati turiu problemu su skrandziu ir zarnynas ne super veikia,treciadieni darys gastroskopija verysad.gif
Laikykites mergaites,turekite vilties ir suteikite jos artimiesiems,noretusi,kad ir medikai butu humaniskesni,jautresni,labiau gilintusi i zmoniu psichologija,juk patys pasirinko toki sudetinga darba.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 04 27, 13:53)
Emily, o kokie visi duomenys?

T N G M

Paziurejau surasyta taip : St IV T4 Nx M1a. Tiesa saknat net nesuprantu ka visos tos raideles ir skaiciukai reiskia g.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 27, 14:08)

1.del plauku,tikrai priprasi,kazkada dejo mergaites daug nuorodu,kaip rysti skareles,gal kas issaugojo is senesniu?

2.papasakok,kaip tau nustate liga? nes labai aktualu gali buti kitiems.

1. Aciu Sveta,jei dar kas ikeltumet nuorodu,buciau dekinga 4u.gif

2.O mano ligos istorija tokia,kad pradejo kartotis plauciu uzdegimai,per metus net 4 kartus sirgau,tai tik po 4-o susirgimo pradejo rimciau tirti,padare bronchoskopija ir tomograma ir va rezultatas verysad.gif
Mane labiausiai stebina pulmonologes neprofesionalumas,ji man vis medaus produktu pasiulydavo valgyti ir vis sakydavo :
-nu nesuprantu,kodel cia tau tie uzdegimai kartojasi blink.gif

Gal ir toliau nebutu dariusi jokiu rimtesniu tyrimu,bet jau rengenologas rekomendacija parase,pasake,kad jau nenormalu ,kad tiek kartojasi ir niekas nieko nedaro unsure.gif
Gal net kita stadija dabar tureciau,jei anksciau viskas butu atlikta unsure.gif
Visada buvau sveika ir net minciu tokiu neturejau,kad cia taip baigtis gali,gimineje irgi su plauciais bedu nebuvo..Nezinosi zmogus,kas cia ir kodel..
Na nieko,tai tik naujas mano gyvenimo etapas,nezadu pasiduoti smile.gif
Atsakyti
Emily, pažiūrėkl

Vėžio klasifikacija pagal TNM

Neparašei G, jis labai svarbus sužinoti, koks piktybiškumo laipsnis

Kai klausausi tokių istorijų apie tokius šundaktarius, o jų tenka girdėti nuolat, norėčiau, kad už tokį aplaidumą tuos daktarėlius sodintų ilgam į kalėjimą.
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 26, 22:42)
Nesuprantu, kodėl mąstančiam žmogui reikia meluoti? Kam to reikia? Man atrodo laiko klausimas, kada pamatys savo ligos istoriją, o ten bus parašyta kuri stadija. Žinoma, kol neklausia, nereikia ir akcentuoti, bet visumoje tie nepasakymai, nedasakymai nežinau, ar gerai  g.gif
Neklausia, dar nereiškia, kad nežino
Aš pvz. žinau 3C. puikiai suvokiu, kad tai rimta. Bet gi gyvenimas gražus. Tik dabar pradėjau pastebėti daug dalykų, kurių anksčiau nemačiau. Nesigailiu, kad žinau. Tiesa, ligos pradžioje daug minčių buvo (vienu metu buvau įsitikinus, kad kolegos specialiai įrašė didesnę stadiją, kad gaučiau geresnę chemiją, didesnę nedarb grupę ir pan.  doh.gif  biggrin.gif ), bet dabar tiesiog esu čia ir dabar ir jokiais būdais nenorėčiau atsisakyti to žinojimo.

O cia labai nuo zmogaus priklauso. Kol nezinojo kiek planu turejo, visada su jumoru budavo. O kai suzinojo- nebepamaciau jo veide sypsenos, planai dingo. kaip jau ir minejau jis nyko mano akyse. Vis delto zinojau savo teveli del to ir prasiau gydytoju tai slepti. nes prie interneto jis neprieidavo ir t.t. Suprantu kai jaunas zmogus- tada jau nenuslepsi.
Atsakyti
emilly 4u.gif , matau, turi daug ryžto ir nenukabintą nosytę! Sėkmės tau ir palankios fortūnos 4u.gif Ar susisiekei su ta moterim, kurią nurodžiau, ar pavyko?

Dėl laiku nenustatymo, tai manau daktarus suklaidina jaunas amžius. Manoma - iškur čia pas 30 - metį onko? unsure.gif Būna, žinoma, bet ne tiek dažnai. O mes, čia forume esančios, vos ne kiekviena turim po tokią istoriją - ne vieną kart mynėm slenkščius pas įvairius daktarus, kol nustatė. Man krūtyje buvo matomi aiškūs pakitimai (žiūrėjo echoskopu), ir tai viską nurašė "nepastebimai praėjusiam mastitui". Šildymus prirašė, dar kažko... Ai, kas buvo, tas buvo, žiūrėkim, kaip dabar kapstytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 27, 15:08)
emilly ,smagu kad nereikejo guleti ligonineje smile.gif

del plauku,tikrai priprasi,kazkada dejo mergaites daug nuorodu,kaip rysti skareles,gal kas issaugojo is senesniu?

papasakok,kaip tau nustate liga? nes labai aktualu gali buti kitiems.

P.S.  http://ritmuspexa.ru/post204564640/ pvz. cia gali paziureti,arba per GOOGLE dar rasti

Senų neišsaugojau,bet vienas skarytės modeliukas.

user posted image
Atsakyti
Va,cia yra video,kaip rysti: http://zhenskiy-sait...lovu-video.html

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti