Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pagaliau prisedau cool.gif

is karto atsiprasau, bet rasysiu be lietuvisku raidziu, nes esu ne prie savo kompiuterio o sitame jos nesuzymetos, tad labai ilgai uztrukciau rolleyes.gif

manau, kad mano patarimai nebus nauji. ir nebus jie jums negirdeti ir nematyti. bet manau, kad musu galveles jau yra taip prikistos visokiu dietu ir patarimu (is kuriu 60% yra gryni marazmai), kad pacios nebezinome ko norime ir ka mes turime daryti.

patarimas Nr.1
pamirskite viska, ka kada nors skaitete, girdejote, ar bandete. visokios dietos ir milijonai patarimu jau seniai yra jus nutoline nuo realybes. pvz.: nesuprantu, kodel moterys (tame tarpe ir as) susimaste, kad svoris turi buti numestas staigiai, per kelias dienas (lyg tai butu taip paprasta padaryti) dietu pavadinimai kaip "per 5 dienas numesk 5kg" ir pan. dabar kelia juoka nes tai - neimanoma doh.gif
tiesiog nebeskaitykit tu kvailysciu. juk mes - MOTERYS! mes ir pacios geriau zinom, ko reikia musu organizmui. tiesiog is didelio dziaugsmo,kad pamesim 5kg, pametam galva. vienu zodziu grieztai sakau : PAMIRSKIT visokius straipsniukus, ir patarimelius "mano drauges bobutes sese sake..." ir panasiai. mastykime savo galva!

patarimas Nr.2
labai geras patarimas cool.gif
zinot kas labiau trukdo numesti svorio? ogi tai, kad kasdiena sau kaip sizofrenike kartoji: "negalima", "draudziama", "oi kaip storai atrodau" ir t.t. ir t.t.
net tokie dalykai, kaip moteriskaites pasikabina ant saldytuvu savo nuotraukas, kaip priminima, kad meta svori, yra didziausia klaida. kodel mes turime save terorizuoti? vis tiek visos viena diena viska metam apsiryjam o po keliu dienu tokio "proto nusokimo" vel maunam dietintis, tik si karta susirandam kita dieta, kuri "sto pduovai pades numesti tuos 5kg" lotuliukas.gif
pasaka be galo. siaubas! as nesistebiu, kad paskui gyvenimas pasidaro streso kamuolys, asaru jura ir skausmo kalnas.
tai sis patarimas vadintusi taip (nebijokit, istarkit garsiai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ) :
AS NEMETU SVORIO! AS VISISKAI NEMETU JOKIO SVORIO, NES MAN TO NEREIKIA!!!
va. kokia laisve!!bet pala, sakot, tai ka as cia darau? o cia jau kiekviena sau galit kitokia priezasti susigalvot. as pvz sau pasakiau : AS NEMETU SVORIO. AS GREITINU SAVO MEDZIAGU APYKAITA (METABOLIZMA), O KAI JA IGREITINSIU IKI MAKSIMUMO TAS SVORIS PATS NUKRIS ax.gif . taigi, as emiausi visai kitokiu priemoniu. as nustojau galvoti apie tai, kaip numesti svori. as susitelkiau i medziagu apykaitos greitinima. ir kaip smagu! juk kazkas naujo, nepatirto. susiradau viska apie mane dominancia tema ir isanalizavau. tas ir yra svarbiausia, kad as tiesiog apgavau save, kad nemetu svorio, todel neatsirado jokio streso ir galejau ramiai sau viska daryti.ir jus apgaukit save.niekada daugiau nebegalvokit kad reikia, privaloma, butina kazka daryti. neprivaloma - kas cia per naujove? netikit? na treciam patarime gal siaip taip pavyks isaiskinti, kodel neprivaloma g.gif

patarimas Nr.3
stai, susimastem tiksla : as greitinu savo medziagu apykaita. pala, pala, pala. kazkas man cia vis tiek nepatinka. vis tiek kazka turiu daryt...bet as tingine! as nenoriu nieko daryt! oh tu velnias, bet taip norisi numesti tuos kilogramus....
asmeniskai as vel sumasciau save apgauti (tai tik improvizacija, bet kokia efektinga bigsmile.gif ) : AS NEGREITINU SAVO MEDZIAGU APYKAITOS. JI PATI TA PADARYS. BET TIK SU MANO PAGALBA. TAI AS JAI PADESIU!!DVIESE MES TA PADARYSIM! tiesiog savo smegeninei (kuri jau nusikalus nuo tu dietu ir nebenori nieko girdeti) pasakai, kad tau beveik nieko nereikes daryt, na, tik trupuciuka padeti isibegeti medziagu apytakai 4u.gif

dabar tiek prirasiau ir issigandau - o jeigu tai kitam zmogui bus visai neefektinga? unsure.gif todel sekite toliau

patarimas Nr.4
NEBIJOKIM IMPROVIZUOTI. juk musu kunai yra iki paskutines lasteles unikalus ir nepakartojami, todel kas tinka vienam, gali visiskai netikti kitam. gal as jums cia siulysiu gert piena vakarais, o jus jo nekenciat? tad eksperementuokit, ziurekit viska pagal save - jus sau pacios semininkes, todel visada turit elgtis taip, kaip jums atrodo geriausia drinks_cheers.gif (oj kruopelyte feminizmo pasireiske lotuliukas.gif )

patarimas Nr.5
NESKUBEKIT!!!
jus juk turit visa gyvenima priesaky. nesakykit sau tokiu dalyku pvz.: "iki savo gimtadienio numesiu tiek ir tiek kilogramu " ir pan. juk tai vel tik varo i stresa, kurio pasekoje viska mesit. ir ne del to, kad nera valios. o del to, kad neatlaiket itampos (naturalu! cool.gif ) vel duosiu pavyzduka is savo menko gyvenimelio. as sau nestaciau jokiu reikalavimu, kiek kg reik numest ir iki kada. tiesiog kartais sau pamislydavau : kazi, kaip as atrodysiu per naujuosius metus? jeigu ir toliau padesiu savo medziagu apykaitai, tai jos deka atrodysiu fantastiskai. valio valio valio thumbup.gif

ehei. zinot, tiek prirasiau o dar nepasakiau ne penktadalio to, ka norejau pasakyt doh.gif

pratesiu veliau

Atsakyti
Labai teisinai rasai Soda drinks_cheers.gif reikia klausyti savo kuno
Atsakyti
Nikeaip nerandu tos senos temos, man reikia kai ka pasiskaitineti. Kur galeciau rasti?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2005 12 26, 23:40)
Nikeaip nerandu tos senos temos, man reikia kai ka pasiskaitineti. Kur galeciau rasti?

Aš vakar taip pat ieškojau, bet neradau, gal moderatorė ištrynė ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucikė @ 2005 12 19, 11:36)
na aš tikiuos kad skaičiuodama kcal priprasiu valgyt mažesniais kiekiais mirksiukas.gif  ir pasiekus tiksla neberysiu vėl visko iš eilės bigsmile.gif

g.gif As irgi tikejausi,ale taip visko pasiilgau...tai kai pripuolau viena grazia diena... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madlen @ 2005 12 28, 15:50)
g.gif As irgi tikejausi,ale taip visko pasiilgau...tai kai pripuolau viena grazia diena... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na kad vieną dieną prisivalgei tai čia manau nieko blogo. Aš tai per šventes jau sau leidau daugiau, o rytoj planuoju iškrovos dieną. biggrin.gif
Atsakyti
I ilga Sodos laiska atsakysiu trumpai:

1. Lengva mastyti 'as nemetu svorio', kai to virssvorio kokie 5 kg, o gal jis net is vis isivaizduojamas (daug moteru, kuriu kmi <25, t.y. visiskai normalios, vistiek nori atsikratyti svorio) Visai kas kita taip save isitikinti, kai tau reikia numesti 40 kg, kad tas nelemtas kmi butu bent jau lygus 25.

2. Bandziau. Priaugau mazdaug nuo 5 iki 10 kg.... Tai ka man daryt, jei mano organizmas, kaskart paklausys, ko jis nori, atsako 'valgyt'?
Atsakyti
Labu smile.gif Dietos,dietos,o ka daryt jei maitinu dar savo mazaja mergyte ir apie jokias dietas net pagalvot negali g.gif g.gif ir atrodo nekemsi atsisedes, o ir su vaiku to laiko,kad pasedet,patinget ner kada,jei nori susitvarkyt,valgyt padarytir visi kita....lasinys ne tai,kad traukiasi,bet vis dideja mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2005 12 29, 01:23)
I ilga Sodos laiska atsakysiu trumpai:

1. Lengva mastyti 'as nemetu svorio', kai to virssvorio kokie 5 kg, o gal jis net is vis isivaizduojamas (daug moteru, kuriu kmi <25, t.y. visiskai normalios, vistiek nori atsikratyti svorio) Visai kas kita taip save isitikinti, kai tau reikia numesti 40 kg, kad tas nelemtas kmi butu bent jau lygus 25.

2. Bandziau. Priaugau mazdaug nuo 5 iki 10 kg.... Tai ka man daryt, jei mano organizmas, kaskart paklausys, ko jis nori, atsako 'valgyt'?

Na visiškai su tavimi sutinku. Kai antsvoris didelis ir matomas, tai mylėti save yra labai sunku, įtariu per tą laiką kurį skirsi tam, kad save pradėtum mylėti tokią kokia esi, greičiau atsikratysi tų nelemtų kg laikydamasi kokios dietos ir vėl galėsi džiaugtis gyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2005 12 29, 01:58)
Labu smile.gif Dietos,dietos,o ka daryt jei maitinu dar savo mazaja mergyte ir apie jokias dietas net pagalvot negali  g.gif  g.gif ir atrodo nekemsi atsisedes, o ir su vaiku to laiko,kad pasedet,patinget ner kada,jei nori susitvarkyt,valgyt padarytir visi kita....lasinys ne tai,kad traukiasi,bet vis dideja mad.gif  mad.gif  mad.gif

Na šiuo atveju gal padėtų koks sportas, kad ir elementari rytinė mankšta ir pan. Na manau maitinant tikrai nereikia valgyti kakžkokio sunkaus maisto, juk galima apsieiti be saldumynų, sviestas, batonas, dešros yra nebūtinos. Rinkis troškintą arba garuose virtą maistą, daržoves, vaisius, žuvį, pieno produktus... Aš manau, kad kaip tik, kai maitini, prisilaikai su maistu, kad vaikučio neišbertų, o tas maistas, kurį gali valgyti nėra labai koloringas ir tikrai neturėtų eiti į kūną, jei pakankamas fizinis krūvis.
Atsakyti

Va butent gadina gyvenima saldumynai blush2.gif O dar sventes ir vaiko nuo ju neberia tongue.gif bertu tai but labai lengva ju atsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2005 12 29, 02:17)
Va butent gadina gyvenima saldumynai blush2.gif  O dar sventes ir vaiko nuo ju neberia tongue.gif bertu tai but labai lengva ju atsisakyt biggrin.gif

Na tai šiuo atveju jau reikia pasirinki, arba graži figūra ir normalus svoris, arba saldumynai. bigsmile.gif
Atsakyti