Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

Va baltas princas wub.gif patinka pats kostiumas biggrin.gif
user posted image
ir dar biggrin.gif
user posted image
su jaunaja ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucja: 04 balandžio 2007 - 14:09
Mergaites nepykit, jei pasikartosiu blush2.gif blush2.gif
Kaip jus i tai, kad as buciau su balta suknele, o vyriskis manasis su juodu kostiumu, baltais marskiniais, baltu ( tviskanciu tokiu ) kaklaraisciu ir balta kazkokia tai gele atlape ax.gif ax.gif ax.gif

Radau kur tai aptaret 4u.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drauge;): 05 balandžio 2007 - 09:53
QUOTE(Drauge;) @ 2007 04 05, 10:50)
Mergaites nepykit, jei pasikartosiu  blush2.gif  blush2.gif
Kaip jus i tai, kad as buciau su balta suknele, o vyriskis manasis su juodu kostiumu, baltais marskiniais, baltu ( tviskanciu tokiu ) kaklaraisciu ir balta kazkokia tai gele atlape  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Radau kur tai aptaret  4u.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  doh.gif

na musu situacija tokai, kad mano suknyte sampanine su karameliniai akcentukais, o mano brangiausiajam ieskom kostiumo juodo kaip sabalas ir desis sniego baltumo marskinukus, sampanini kaklaraisti ar kaklaskare ir tokia pacia fantazija i atlapa ir aisku gelyte segsis.
as manau tavo varijantas irgi graziai atrodys drinks_cheers.gif man labai grazu juodi kostiumai ir baltas kaip tu sakai tviskantis kaklaraistis wub.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja padorus geras kostiumas toksai? mm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2007 04 05, 11:07)
O kiek kainuoja padorus geras kostiumas toksai? mm?  ax.gif

tikslaii nezinau kiek praziurejom kostiumu dar norimoneradom, bet as manau kad bus koki 600Lt jei ne daugiau, bet mes nusprendem geraiu gera nusipirkti kad butu ateiciai nei koki uz 300 bazej kuris issipaso po pirmu panesiojimu tei va tokia situacija blush2.gif
Atsakyti
good.gif
Atsakyti
As tai is viso maniau, kad geras kostiumas kazkur maziausiai pusantro tukstancio blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Juodas yra tikrai grazu,tik man gaila butu MB,jei vasara karsta,o jis dar su juodu kostiumu doh.gif Ir fotografas klause,su kokiu kostiumu buti zada,tai kai pasake,kad su sampaniniu,tai sako thumbup.gif ,nes vasara ziaurokai atrodo jaunikiai.Baltiniai slapi,visas perkaites doh.gif Nabagai tie jaunikiai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 05 balandžio 2007 - 10:52
QUOTE(Drauge;) @ 2007 04 05, 09:50)
Mergaites nepykit, jei pasikartosiu  blush2.gif  blush2.gif
Kaip jus i tai, kad as buciau su balta suknele, o vyriskis manasis su juodu kostiumu, baltais marskiniais, baltu ( tviskanciu tokiu ) kaklaraisciu ir balta kazkokia tai gele atlape  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Radau kur tai aptaret  4u.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  doh.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nes mano jaunikis irgi bus juodas , o as salia jo baltute baltute .... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 04 05, 12:48)
Super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nes mano jaunikis irgi bus juodas , o as salia jo baltute baltute ....  wub.gif

mano irgi juodas ax.gif o liemenes vyrukai sutinka vilktis, mano tai kategoriskai atsisako... nors ir paciai man gal graziau be liemenes g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 04 05, 11:51)
mano irgi juodas ax.gif o liemenes vyrukai sutinka vilktis, mano tai kategoriskai atsisako... nors ir paciai man gal graziau be liemenes g.gif

Buvo labai juokinga ziureti kaip maniskis matuojasi, sako jauciuosi kaip perristas.. lotuliukas.gif Kostiuma pirksim, dar ieskome, nes tinkamo ir patinkancio neradome, o del liemenes nezinau kaip bus, jis sake jam nepatogu.. jei nenores per prievarta tikrai nedesim, as juk irgi nesidedu sukneles su kuria man nepatogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2007 04 05, 10:44)
As tai is viso maniau, kad geras kostiumas kazkur maziausiai pusantro tukstancio  blush2.gif  ax.gif

Tu teisi, tikrai geras kostiumas NUO tiek ir kainuoja...
Atsakyti