Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(geltoniausia @ 2007 05 15, 02:06)
Wow, bet koks švytintis, kaip iš pasakos  bigsmile.gif nužengęs...

aciukas, niu ten nuo saulutes taip atsispindi.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 05 01, 19:29)
Geriausia kai sudetis 100 % vilna. Nes visos tos viskozes polisteris tai sintetika. Greitai nusidevi, medziaga glamzosi, as pries sintetika  ax.gif

100% vilna labai glamžosi, nes tai natūralus pluoštas. Jei nori, kad ne taip glamžytųsi, vilna gali būti pamaišyta su šiek tiek sintetikos, tada ne taip greit nusidėvi. Patirtis.Be abejo sutinku, kad tai kas natūrali, be galo malonu vilkėti.Tik vat ta menka dalelė sintetikos, tai tikrai nieko nepamaišys, o ir nešiosis rūbas biškutuka geriau.P.S. nors aš tai pati už natūralumą, nes man svarbu savijauta gera.
Atsakyti
Mergaitės pagelbekit blush2.gif

Mano suknelė bus balta. Jaunojo kostiumas tamsiai pilkas su juodom siulem (kaip dryziukais). Turim baltus marskinius.
O koki kaklaraistį? Batus? Diržą?

Ir dar, po velniu, kaip tas gelytes pritvirtinti prie kostiumo blink.gif

O jei ne, tegu velkas kamofliaža ir pyrmyn prie altoriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auve @ 2007 05 17, 12:19)
Mergaitės pagelbekit  blush2.gif

Mano suknelė bus balta. Jaunojo kostiumas tamsiai pilkas su juodom siulem (kaip dryziukais). Turim baltus marskinius.
O koki kaklaraistį? Batus? Diržą?

Ir dar, po velniu, kaip tas gelytes  pritvirtinti prie kostiumo  blink.gif

O jei ne, tegu velkas kamofliaža ir pyrmyn prie altoriaus  biggrin.gif

Mano nuomone: batai pilki arba juodi (jei kostiumas su juodais dryziukais tai turetu tikti), dirzas pilkas, kaklaraistis tavo puokstes spalvos. Gelytes pritvirtinima padaro floriste smile.gif
Atsakyti
nerealus kostiumai
spausti LO SPOSO
pal Zileri kolekcija
maciau katalogus PALERMO parduotuvese.
Papildyta:
user posted imageuser posted image
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 05 17, 14:49)
nerealus kostiumai
spausti LO SPOSO
pal Zileri kolekcija
Papildyta:
user posted image
Papildyta:

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na mano jaunikis, tai gan stambokas, o grazesni kostiumai ant smulkesniu yra. Galvojam reikia siutis, bet neisivaizduoju kur medziaga pirkt ir kur siutis? Gal galit patart ka biggrin.gif ? Noretume rudos spalvos kostiumo
Atsakyti
Palermo parduotuveje yra pirkti Paul Ziler kostiumu.
Mano MB ten matavo, bet dar tinkamo neradome, jis labai aukstas, tai sunku su ugiu vaziuosime i Vilniu ax.gif Bet standartiniams berniokams tikrai galima rasti.
Atsakyti
Aha maniskis irgi ten matavos pora kostiumu...ale kad irgi aukstas, o ten tokie ..standartinio dydzio...rankoviu neina atlenkt ir prailgint, nes kazkoks isiuvas yra padarytas...bet grozis nerealus.. wub.gif
Atsakyti
nu ir grozis kostiumu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif 4u.gif
maniskiui tiko juodas dryzuotas ir sviesus, 48 -50 dydzio.
Na maniskis standartinis biggrin.gif
bet mes visgi uzvaziavom i Madonna ir radom ten labai faina ksotiuma, ypac tinkanti prie mano sukneles. Svarkas toks sampaninsi, ir alia siuvinetas, arba kaip rastuotas gobelenas, nu net nzn kaip papasakot, kelnes klasikines, batu nosis tokia kaip svarkas, balti marskiniai italiska apykakle, sampanine be rastu liemene ir kaklaskare, na kai viska uzsidejo, as net is naujo ji isimylejau biggrin.gif:D:D:D
zodziu viska ten ir uzsakem - kostiumas 1250, marskiniai 110, batai 400, leimenes ir kaklaskare 380 ( bet siu atsisakem, nes per brangu)
Na labai patiko ir jam ir man, po menesio viska atvez, tai kai viskas bus nufotkisniu ir pamatysit bendra vaizda, beje visa ta komplekta parduosim po vestuviu daug pigiau, nes sis kostiumas grynai vestuvinis, neikur kitur neuzsidesi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 05 17, 15:49)
nerealus kostiumai
spausti LO SPOSO
pal Zileri kolekcija
Papildyta:
user posted image
Papildyta: