Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(krevete6 @ 2008 05 26, 15:34)
arba geltona, arba blizgu balta mirksiukas.gif

del geltono tai nezinau.. g.gif mat pas ji nebus geltonos gelytes, o del balto blizgaus tai liuks manau. Gal dar tiktu kreminis koks, kaip ta rozyte.
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 05 27, 13:54)
del geltono tai nezinau.. g.gif mat pas ji nebus geltonos gelytes, o del balto blizgaus tai liuks manau. Gal dar tiktu kreminis koks, kaip ta rozyte.

na, del geltonos, tai bandau ji prie taves priderinti ax.gif o kreminis su balta nesu tikra ar eina kartu g.gif
pas MB bus sviesiai violetiniai marskiniai ir ryskus blizgus violetinis slipsas, mano puokste taip pat violetine ir dar dukryte su violetine suknyte lotuliukas.gif

o tai kaip del tos gelytes i atlapa? g.gif ar normalu jos nesegti? ar cia tradicija kazkokia? nesulaukiu atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 27, 21:43)
na, del geltonos, tai bandau ji prie taves priderinti ax.gif  o kreminis su balta nesu tikra ar eina kartu g.gif
pas MB bus sviesiai violetiniai marskiniai ir ryskus blizgus violetinis slipsas, mano puokste taip pat violetine ir dar dukryte su violetine suknyte lotuliukas.gif

o tai kaip del tos gelytes i atlapa? g.gif ar normalu jos nesegti? ar cia tradicija kazkokia? nesulaukiu atsakymo...

Na del gelytes tai nezinau ar normalu jos nesegti, na gal ir normalu, kaip kam. Mes tai segsim smile.gif As asmeniskai nemacius kad butu be gelytes rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.hearwrite...uidoo/groom.jpg
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 05 29, 15:49)

thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, as jau siandien parasiau i tokia pacia tema, o dabar ziuriu, kad cia dar kita yra... tai kreipiuosi pagalbos ir cia. Gal kuri zinote gera, bet neypatingai brangiai imancia siuveja, siuvancia vyriskus marskinius? Reikalingi smokinginiai marskiniai, jau turime nusipirke brangaus silko atraiza (cia butu ilga istorija, kodel butent tokia medziaga doh.gif ) ir pasiplove siuveja, kuri turejo ta daryti... Buciau dekinga uz kokias koordinates ir gal dar galetumet ivertinti jos darba, jei jums jau ka nors siuvo 4u.gif
Atsakyti
manasis galvoja apie toki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 06 09, 19:17)
manasis galvoja apie toki 4u.gif

na cia aisku kaip kam, bet tai tos skrybeles labai juokingai atrodo, nebent jeigu su tokia apranga neiskrenta is viso baliaus konteksto, nes, pvz., kokioj sodyboj svenciat, frakuotas ir skrybeliuotas vyras juokingai atrodytu...Na cia mano nuomone, prasau tik nesupykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 06 10, 08:08)
na cia aisku kaip kam, bet tai tos skrybeles labai juokingai atrodo, nebent jeigu su tokia apranga neiskrenta is viso baliaus konteksto, nes, pvz., kokioj sodyboj svenciat, frakuotas ir skrybeliuotas vyras juokingai atrodytu...Na cia mano nuomone, prasau tik nesupykti  4u.gif

jis aisku imtu be skribeles ,nes ji mums ir schmoll.gif
Atsakyti
sveikos.. maniskis nupirko vestuvem balta kostiuma su manim net nepasitares verysad.gif mano suknele irgi grinai balta,tai as dabar bijau kad nuotraukose viskas liesis verysad.gif ar nebus mums per daug to baltumo? patarkit ka daryt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...oksancik... @ 2008 07 15, 18:21)
sveikos.. maniskis nupirko vestuvem balta kostiuma su manim net nepasitares verysad.gif  mano suknele irgi grinai balta,tai as dabar bijau kad nuotraukose viskas liesis verysad.gif  ar nebus mums per daug to baltumo? patarkit ka daryt? 4u.gif

Jeigu geras fotografas tai niekas nesilies mirksiukas.gif esu macius nemazai tokiu vestuviu...
Atsakyti
Merginos, o kur jus perkate kakalraiscius vestuvems? As noriu kazko idomesnio nei paprastas standartinis kaklaraistis, o kokios kakalaskares ar kazko tokio tipo. Nezinote kur toki daikta gaut?
Atsakyti