Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(Alborada @ 2009 04 10, 11:35)
mes jaunikiui nupirkome kostiuma is Suit Supply - klaiskini juoda, dabar didziausias rupestis kur gauti klasikinius marskinius, kad butu pritaikyti varlytei ir rankogaliai susegami sasagomis.gal ka patartumete?

pabandykit urmo bazej pasiziureti smile.gif as savo busimajam irgi ten esu nuziurejus vienus, kurie su varlyte butu, nes man varlytes graziau uz kaklaskares wub.gif jei neklystu, kainavo apie 80 LTL...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 10 balandžio 2009 - 14:07
QUOTE(something else @ 2009 04 10, 11:53)
aš kažkaip naiviai tikiu, kad nuvažiuosim į Urmo bazę ir rasim doh.gif  blush2.gif

rasi rasi, mes urmo bazej ir kostiuma nusipirkom ir marskinius ir dar "slipsa" dovanu dave smile.gif o vestuvems kaklaskare su liemene issinuomavom smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal zinote kur gauti pirkti vilniuje tamsu ir gera smokinga. Buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 24, 23:02)
Noriu paklausti tų, kurios jaunikiams ieško tamsių kostiumų. Pervažiavome kelias nuomas, tai kažkoks siaubas  doh.gif

Gal galite patarti kur geriausiai ieškoti? Aišku, visas Akropolis  biggrin.gif
Man labai patiko Suit Supply kostiumai, bet jau išsikraustė iš Kauno Akropolio, bet ten ir kostiumai po 1000 Lt doh.gif

mes irgi ieskojom butent juodo, su viena ar dviem sagomis, truputi iliemenuoto "slim fit", tai per visa kauna realiai radom tik du salonus, kuriuose pamatem tai ko norejom...manasis nori buti visas juodas, ir liemene juoda ir kaklaskare juoda....tai visos kaip susitarusios konsultantes karksi, oi reikia sampanines liemenes, oi reikia...bet man grazu....ir bandysim taikyti sampnaninius marskinius, bet kur rasti tuos smokinginius marskinius aukstesniu kaklu, kad butu sampaniniai ?
zadejom pirkti, bet paskui pagalvojom, kad viena juoda kostiuma turi, o antro kaip ir nereikia, tai nusprendem nuomotis....
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 04 14, 10:58)
rasi rasi, mes urmo bazej ir kostiuma nusipirkom ir marskinius ir dar "slipsa" dovanu dave smile.gif o vestuvems kaklaskare su liemene issinuomavom smile.gif

O gal gali pasakyti, kur nuomavotes liemene? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 04 18, 13:15)
O gal gali pasakyti, kur nuomavotes liemene?  blush2.gif

salone "Senamiescio fotostudija", ten as savo suknyte irgi nuomavausi, cia netoli rotuses, salia heomopatines vaistines, liemenes nuomos kaina 50 lt, issinuomavom ir ramu, nors tiesa pasakius didelio pasirinkimo nera, parode 4 ar 5 liemenes, bet issirinkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 04 18, 16:35)
salone "Senamiescio fotostudija", ten as savo suknyte irgi nuomavausi, cia netoli rotuses, salia heomopatines vaistines, liemenes nuomos kaina 50 lt, issinuomavom ir ramu, nors tiesa pasakius didelio pasirinkimo nera, parode 4 ar 5 liemenes, bet issirinkom smile.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 04 19, 12:01)
Aciu uz info  4u.gif

i sveikatele smile.gif
Atsakyti
mes kelis miestus isnarsem ieskodami svelniai violetines liemenes su kaklaskares doh.gif tragedija,is spalvotu tik bordo,ir roziniu aptikom,ie tiek visur stebejosi,kad ieskom,violetines biggrin.gif kas cia keisto nsp,tai ir nusipirkom svelniai rozine,vis i kazkiek i tema tongue.gif
Atsakyti
patarkit prasau... nupirkom jaunikiui kostiuma sviesiai pilka siek tiek dryzeliais. ir batus nupirkom baltus. kaklaraisti pirkom violetini, labai grazus jis man. klausimas toks: marskiniai ir kaklaraistis kokios spalvos turi but, kad deretu dabar su tais baltais batais ir kostiumu?

apsirenge jis viska su sviesiai violetiniais marskiniais ir tuo kaklaraisciu ir tie batai man ne i tema atrodo.. islenda is konteksto.. juodu batu jis nenori. tai reikia atbuline tvarka kazka sugalvot, kad deretu prie batu.
Atsakyti
QUOTE(smiltesmama @ 2009 04 22, 17:12)
patarkit prasau... nupirkom jaunikiui kostiuma sviesiai pilka siek tiek dryzeliais. ir batus nupirkom baltus. kaklaraisti pirkom violetini, labai grazus jis man. klausimas toks: marskiniai ir kaklaraistis kokios spalvos turi but, kad deretu dabar su tais baltais batais ir kostiumu?

apsirenge jis viska su sviesiai violetiniais marskiniais ir tuo kaklaraisciu ir tie batai man ne i tema atrodo.. islenda is konteksto.. juodu batu jis nenori. tai reikia atbuline tvarka kazka sugalvot, kad deretu prie batu.

Pirma mintis atėjusi į galvą - balti marškiniai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti