Įkraunama...
Įkraunama...

Simono Daukanto mokykla

QUOTE(ievakata @ 2012 05 29, 07:07)
Dekui, man gaila, vaikas dziuagiasi biggrin.gif
Nezinot kaip siemet penktokus priimines, kiek norinciu g.gif

Sveikos mamos smile.gif
vakar buvau mokykloje, foje 1-ame a. yra iškabinti 5-okų sąrašai. Gal yra busimų pirmokėlių mamos? Maniškis pateko pas Stasiškinenę, visai nieko ji man psirodė ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Netiketai suzinojom, kad musu busima pirmokele pateko i sia mokykla. 1 c klase. Buciau labai labai dekinga, jei kas pasidalintu bet kokia turima i info, kokia ten bus mokytoja ir pan. Gal kas zinot bent ka nors? doh.gif 4u.gif Lauksiu az arba informacijos cia. Labai labai aciu!
Atsakyti
Suzinojau mokytojos pavarde: Vitalija Kojelyte-Gervickiene. Gal kas turit kokiu atsiliepimu? Aciu 4u.gif
Papildyta:
Jau matau, kad sauni ir kurybinga bigsmile.gif Jei kas malonetu dar zodeli kita brukstelt, butu labai aciuuu smile.gif
Atsakyti
Labas,
gal zinot kas kitais metais tures pirmokus(rugseji 2013 m) kokias mokytojas galetumet rekomenduoti.
Aciu 4u.gif...
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2012 09 30, 19:46)
Labas,
gal zinot kas kitais metais tures pirmokus(rugseji 2013 m) kokias mokytojas galetumet rekomenduoti.
Aciu 4u.gif...

ir mums tas pats aktualu. gyvename netoliese.
Atsakyti
mane taip pat domintu sekanciu, t.y 2014 metu pirmoku mokytojos. Reikalinga pati griezciausia ir kartu geriausia smile.gifsmile.gifsmile.gif butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
sveiki,

dukrytė eis šiais metais į 1-ą klasę. Papuolė pas mokytoją Birutę Pralgauskienę. Gal kas gali papasakoti ką nors apie mokytoją? smile.gif
Atsakyti
As vis dar laukiu atsiliepimu apie sios mokyklos pradiniu klasiu mokytojas, kuri griezciausia, kuri geriausiai ismokina ir suinteresuoja vaikus ir paansiai. Nes labai labai aktualu.
Atsakyti
Mane taip pat domina nuomone apie mokytoja Birute Pralgauskiene. Kokia ji? Kaip paruosia pradinukus, kaip vaikai jauciasi pas ja mokydamiesi?
Is anksto aciu
Atsakyti
Sveikos mamytės,
mano jaunėlis šiemet bus antrokas / 2D klasė. Mūsų mokytoja Rita Stasiškienė, kiek žinau, išėjo iš darbo. Gal kas žino kokią mokytoją gausim? Gal kas ateinat į mūsų klasę smile.gif
Atsakyti
Sveikos pleputės. Mane irgi domina šita mokykla, bet mes priklausom karaliaus Mindaugo mokyklai. Galime eiti ir čia. Jau tikrai daug kas atsikando, jau ir laisvų vietų atsiranda. labai drasko vidinis prieštaravimas. Juk visiems aišku, kaip jie susikūrė savo burbulą, padarė didelę reklamą, persiviliojo geriausius mokinius iš Mindaugo mokyklos, o paskui pažiūrėkit - kaip mūsų vaikai gerai mokosi. Gyvename šitame rajone, tai viskas kaip ant delno. Jau žinau ne vieną atvejį, kai vaikai grįžo į Mindaugo arba patys daukantiniai perėjo. Žmogiškąja prasme kartais net gaila pasidaro tos Mindauginės. tikrai ir atsiliepimų gerų yra ir pati mokykla daug gražesnė, šviesesnė, o svarbiausia, nuoširdumo ten daugiau. bet gi lietuviai esame. jeigu kaimyno vaikas eina į daukantinę, tai kaip aš ne ten eisiu. po to patys remontuojame klases, rinkliavos nesibaigiančios, patys pradedam burbėti, bet vis tiek ,,aš daukantinėje'', o mindauginė ramiai tyliai dirba, remontuojasi be jokių rinkliavų. O gal ir blogai, kad tyliai, ramiai. Va taip ir prieštarauju pati sau. Padėkit susidėlioti taškus. Būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(saulevilnius @ 2013 08 15, 22:40)
Sveikos pleputės. Mane irgi domina šita mokykla, bet mes priklausom karaliaus Mindaugo mokyklai. Galime eiti ir čia. Jau tikrai daug kas atsikando, jau ir laisvų vietų atsiranda. labai drasko vidinis prieštaravimas. Juk visiems aišku, kaip jie susikūrė savo burbulą, padarė didelę reklamą, persiviliojo geriausius mokinius iš Mindaugo mokyklos,  o paskui pažiūrėkit - kaip mūsų vaikai gerai mokosi.  Gyvename šitame rajone, tai viskas kaip ant delno. Jau žinau ne vieną atvejį, kai vaikai grįžo į Mindaugo arba patys daukantiniai perėjo. Žmogiškąja prasme kartais net gaila pasidaro tos Mindauginės. tikrai ir atsiliepimų gerų yra ir pati mokykla daug gražesnė, šviesesnė, o svarbiausia, nuoširdumo ten daugiau. bet gi lietuviai esame. jeigu kaimyno vaikas eina į daukantinę, tai kaip aš ne ten eisiu. po to patys remontuojame klases, rinkliavos nesibaigiančios, patys pradedam burbėti, bet vis tiek ,,aš daukantinėje'', o mindauginė ramiai tyliai dirba, remontuojasi be jokių rinkliavų. O gal ir blogai, kad tyliai, ramiai. Va taip ir prieštarauju pati sau. Padėkit susidėlioti taškus. Būsiu dėkinga.

Sveika Saulevilnius,
mano vaikai atėjo į šią mokyklą pernai rudenį. Vyresnėlis iš Sietuvos mokyklos atėjo į 6-ą klasę, o mažius į pirmą. Mano nuomonė viskas priklauso nuo mokytojos pas kurią pateks vaikas. Nepasakyčiau, kad ši mokykla turi daugiau privalumų nei Sietuva. g.gif Žinai, kiek žmonių klausinėtum visi kalbės skirtingai, kol patys neišbandysit nežinosit kur geriau.
Atsakyti