QUOTE(saulevilnius @ 2013 08 15, 22:40)
Sveikos pleputės. Mane irgi domina šita mokykla, bet mes priklausom karaliaus Mindaugo mokyklai. Galime eiti ir čia. Jau tikrai daug kas atsikando, jau ir laisvų vietų atsiranda. labai drasko vidinis prieštaravimas. Juk visiems aišku, kaip jie susikūrė savo burbulą, padarė didelę reklamą, persiviliojo geriausius mokinius iš Mindaugo mokyklos, o paskui pažiūrėkit - kaip mūsų vaikai gerai mokosi. Gyvename šitame rajone, tai viskas kaip ant delno. Jau žinau ne vieną atvejį, kai vaikai grįžo į Mindaugo arba patys daukantiniai perėjo. Žmogiškąja prasme kartais net gaila pasidaro tos Mindauginės. tikrai ir atsiliepimų gerų yra ir pati mokykla daug gražesnė, šviesesnė, o svarbiausia, nuoširdumo ten daugiau. bet gi lietuviai esame. jeigu kaimyno vaikas eina į daukantinę, tai kaip aš ne ten eisiu. po to patys remontuojame klases, rinkliavos nesibaigiančios, patys pradedam burbėti, bet vis tiek ,,aš daukantinėje'', o mindauginė ramiai tyliai dirba, remontuojasi be jokių rinkliavų. O gal ir blogai, kad tyliai, ramiai. Va taip ir prieštarauju pati sau. Padėkit susidėlioti taškus. Būsiu dėkinga.
Sveika Saulevilnius,
mano vaikai atėjo į šią mokyklą pernai rudenį. Vyresnėlis iš Sietuvos mokyklos atėjo į 6-ą klasę, o mažius į pirmą. Mano nuomonė viskas priklauso nuo mokytojos pas kurią pateks vaikas. Nepasakyčiau, kad ši mokykla turi daugiau privalumų nei Sietuva.

Žinai, kiek žmonių klausinėtum visi kalbės skirtingai, kol patys neišbandysit nežinosit kur geriau.