Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(~♥ Miestiete ♥~ @ 2012 04 19, 09:27)
Man tas pats  4u.gif  Po O tas laikas taip letai slenka.. Dvi savaites kaip visas menuo. O iki O tai kazkaip greitai prabega.

Tas tai teisybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 04 19, 08:26)
vis ilendu cia paskaitinet, galvoju, gal uzsiimt irgi BT matuotis. nes visai jau nebenuspejusavo ciklo  doh.gif

aišku kad gali,jei netingėsi kas dieną keltis,man sunkiausia būna savaitgaliais nes paprastom dienom matuoju 6,15val.tada keliuosi į darbą,o savaitgalį norisi pamiegoti tai suhaturinu šiekt iek ir pamatuoju kokią 7-7,30val.
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif Pirmas mėnuo kai matuoju BT ir sėkmingas thumbup.gif Dabar tik reikia saugoti savo žirniuką ir tikėtis, kad viskas bus gerai. wub.gif

O jums visoms planuotukėms linkiu kuo greičiau sulaukti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2012 04 19, 08:37)
Ačiū visoms už sveikinimus  4u.gif  Pirmas mėnuo kai matuoju BT ir sėkmingas  thumbup.gif  Dabar tik reikia saugoti savo žirniuką ir tikėtis, kad viskas bus gerai.  wub.gif 

O jums visoms planuotukėms linkiu kuo greičiau sulaukti II  4u.gif

didelės tau ir tavo žirniukui sėkmės 4u.gif ačiū už palinkėjimą,to tikrai labai jau norėtusi rolleyes.gif
Atsakyti
labas mergaites smile.gif
noreciau paklaust kaip ikelt cia grafikiuka blush2.gif noreciau pasiklaust kas labiau supranta, nes pirma cikla matuoju, tai nelabai dar suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 04 18, 23:45)
o kodėl tik del jo, pabodo? aš manau, kad jei tik del to tai neverta.. gal čia tik pas mus taip viskas idomiai buvo  smile.gif 

niu siaip FF zymiuosi, o jei dar menulis gali suteikti sansa pastot (kaip dar viena O), tai kodel gi ne? ax.gif

QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 19, 06:52)
Labas rytas, dar labiau maišalynės galvoj įmeta šiandienos pakilimas  ax.gif ryt turėčiau sirgt, o gal ir nelabai, nes kažkaip sistema vidurkį išvedė, kad 30 dienų ciklas turi būti, bet paskutiniai 4 ciklai trumpiausias buvo 32 dienos, kur ankščiau būdavo 27-28 visada doh.gif Kūno temperatūra 36,8 smile.gif

http://tevu-darzelis...566@12032153350

laikom kumscius, gal galesim jau ir tave sveikint! bigsmile.gif

QUOTE(Birmania @ 2012 04 19, 07:36)
Keliu šiandieninį grafiką .
user posted image

labai graziai kyli, gal tau O labai anksti sikart buvo? g.gif

pagaliau ir as pakilau.. tik gaila, kad netikusiu laiku verysad.gif ciklas nurasytas, nes netikiu, kad galejo grikiukai issilaikyti, visgi tadien ND pozos nepalankios buvo..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif o manes mano nuojauta nepavedė, krentu.. 36,7 šiandien jau manau turėčiau susirgt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Birmania @ 2012 04 19, 08:10)
nepraeinamumą matė po gimdos nuotraukos,labai jau nemaloni procedūra  doh.gif jau kaip ir Klimas buvo sakęs kad reiks lap ir gal net gimdoj polipą operuoti bet pamatė kad cistos buvo sumažėjusios per 3savaites laikotarpį kai buvau pas jį pirmą sykį tai sakė apsilankyti pas jį po 3 mėnesių ir tada matys ką daryti.

bet turbūt turėjo itarima? nes žiūriu, kad nei vienas medikas nelinkes kažkokių procedūrų daryt, kai trumpas planavimo laikas..
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 19, 09:57)
niu siaip FF zymiuosi, o jei dar menulis gali suteikti sansa pastot (kaip dar viena O), tai kodel gi ne?  ax.gif 
laikom kumscius, gal galesim jau ir tave sveikint!  bigsmile.gif
labai graziai kyli, gal tau O labai anksti sikart buvo?  g.gif

pagaliau ir as pakilau.. tik gaila, kad netikusiu laiku  verysad.gif ciklas nurasytas, nes netikiu, kad galejo grikiukai issilaikyti, visgi tadien ND pozos nepalankios buvo..

Na žiūrėsim kaip čia bus smile.gif, nemanau, kad yra netinkamų pozų, kai vaisingos dienos, gimda tiesiog kaip siurblys susiurbia spermą, tai ar tu ant galvos stovėsi ar kaip kitaip būsi, tikimybė didžiulė smile.gif Juk jei net pastojama patekus spermai ant lytinių lūpų, net ne viduje, tai nusimint tikrai dar neturėtum smile.gif
Atsakyti
grafikiukas
nzn ar pavyko ikelt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pas mane nieko gero verysad.gif
http://www.babyplan....64-bamboooocha/ dar turiu maza vilti, kad savaitgali O ateis tai tada gal dar kazka sumeistrautume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 19, 09:19)
Labas rytas,
pas mane nieko gero  verysad.gif
http://www.babyplan....64-bamboooocha/ dar turiu maza vilti, kad savaitgali O ateis tai tada gal dar kazka sumeistrautume  blush2.gif

tai ir tu be vyro gyveni? ax.gif linkiu kad jums pavyktu pataikyt!
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 19, 09:19)
Labas rytas,
pas mane nieko gero  verysad.gif
http://www.babyplan....64-bamboooocha/ dar turiu maza vilti, kad savaitgali O ateis tai tada gal dar kazka sumeistrautume  blush2.gif

o tu pas vyrą negali nuvažiuoti? gal kaip nors dar spėsite 4u.gif
Atsakyti