Auffrite, tiesiog pasakiškas žgutas
Vilmute35, nuostabūs ir labai gražūs raštuoti tavo žgutai

Vilmute35, nuostabūs ir labai gražūs raštuoti tavo žgutai

QUOTE(Gabimik @ 2013 07 26, 14:21)
jei nepaslaptis , kaip tokius auskariukus padarote:)?
Labas merginos, du vakarus ziuriu i jusu darbus ir sirdis dziaugiasi
visu darbeliai grazus, bet Zvaigzdeta darbeliai tai labiausiai -
Noriu ir as pabandyt sio meno ismokt
Tai kaip suprantu pradziai reikia siulu, kabliuko ir karoliuku ir pirmyn ....
Bet mazytis prasimelis - gal parasysit kuri nors kokie turi but siulai (pavadinimas, numeris), koks kabliukas geriau tiktu ir aisku karoliukai .... man dar paaiskinkit kodel vienu zgutai verti, o kitu nerti ?
Manau kaip pradedanciajai galeciau pabandyt nusirakt koki siauruti, bet ilga zguteli - tai tureciau susivert karoliukus tokio ilgio kaip norimas verinys x is karoliuku skaiciaus ratuke ? Pvz. 50 cm x 6 = 300

Noriu ir as pabandyt sio meno ismokt

Tai kaip suprantu pradziai reikia siulu, kabliuko ir karoliuku ir pirmyn ....
Bet mazytis prasimelis - gal parasysit kuri nors kokie turi but siulai (pavadinimas, numeris), koks kabliukas geriau tiktu ir aisku karoliukai .... man dar paaiskinkit kodel vienu zgutai verti, o kitu nerti ?
Manau kaip pradedanciajai galeciau pabandyt nusirakt koki siauruti, bet ilga zguteli - tai tureciau susivert karoliukus tokio ilgio kaip norimas verinys x is karoliuku skaiciaus ratuke ? Pvz. 50 cm x 6 = 300
Mano žgutukai
nerti su Nr.50 siūlo storiu, vąšelis 0,75, biseriukas 11 dydžio.

Rugiaveide - grazu, ypac paskutinis
O siulu pavadinimas, ar sudetis turi reiksmes ?

O siulu pavadinimas, ar sudetis turi reiksmes ?
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 08 30, 22:33)
nuostabus darbai!

Paprasti nėrimui skirti siūliukai. Tik reikalas tas, kad parduotuvėse būtent tokio storio dar nepavyko surast. Visada perku turguje po 2.50 lt. Kitoj vietoj po 3 lt.
fantastika kokie groziai
as zguta veriau su valu 0,2 storio , tai man jis toks stangrus labai gavosi. Siaip gerai, bet jei nori suristi kaip jusu cia visokios kilputes ristos persistos, tai nesusilenktu taip. klausimas: ar reikia plonesni vala naudoti pvz 0,1? ar siulas geriau? as nerti kolkas zgutu nemoku, o veriasi puikiai. aciu uz ats.
jau ir pagiroms žodžių neužtenka,kokie gražus Rugiaveides darbeliai