QUOTE(AAI @ 2012 04 17, 17:46)
Aguonos geliu mases receptas yra tortu puosimo tema Nr.82 psl.15.Atsiprasau,nemokju ikelti nuorodos moderniskai.

Aciu labai, jau radau ir pasidariau, idejau i sladytuva iki rytojaus. Bet iskilo dar klausimelis, ar ta gum trakagan jums neskleidiza blogo kvapo? Atrodo nesenai nusipirkau, bet taip ir nebuvau naudojus, o dabar ziuriu, miltukai kremines spalvos ir smirda, o kai idejau i mase tai dabar visa mase smirda

Dar galvoju, ar ji valgoma? Nes daznai buna, kad vaikai nugvelbe papuosimus nuo torto juos valgo, tai kazkaip dabar galvoju, ar ji tinkama maistui...Aliejaus balto neturejau, ipylgiau gelsvo, tai ir mase liko tokia gelsva, o ne balta, ziuresiu ryt kaip minkysis, nes dariau is labai nedideles normos dalies pabandymui

Taip pat kiek tokia mase isdziovinta galima laikyti? Juk baltymas dedasi, tai gal negalima jos ilgiau savaites laikyt?