As jau po pokalbio.
Tai jezus jezus pas koki dedule patekau

Pasijutau, kaip taikyciau mazu maziausiai i Oxforda. Visas 40 minuciu as kalbejau kaip as noriu, ir kaip motyvuota esu. Ir vis tiek dedule: 70% zmoniu su bakalauru, neistempia net iki Kaledu, as nenoriu dar labiau pagadinti statistikos, kiek istoja ir kiek baigia

As jam sakau, kad jeigu as sumokesiu £900 svaru, tai ir lankysiu, nes cia man labai dideli pinigai. Bet ne jis vis tiek savo: tu net neisivazduoji kiek zmoniu sumoka iskart, ir po 6 savaiciu nusprendzia, kad cia ne jiem sitas kursas. Sakau man jau kiek metu, nesokinesiu as jau is vieno kurso i kita, turejau uztektinai laiko pagalvot ko noriu. Tai mazdaug gali dar palaukt ka cia
Zodziu pries tai siule tiesiai i AAT3 lygi eit, dabar ja i antra nebenori priimt.
Tai galu gale issiderejau, kad ateinu Liepa arba rugpjuti ir issilaikau Book keeping egzamina, tada priima i AAT2 lygi

tai dabar turesiu ka veik..
O cia ka suzinojau:
1 lygis skaitos Book keeping ir tam koledze trunka tik 6 savaites, ir kainuoja apie 170 svaru.
4-as AAT level, tipo jau labai pripazintas. ir ji baigus univierai pripazintu, kad baigei 1 kursa. Atceit kai kurie univierai uzskaitytu tiek 1 tiek 2 kursus, nu abejoju tuo, bet gal.
Po 4 AAT level gali eit i ACCA ir tau uzskaito 1, 2, ir 3 popierius.
ACCA yra 14 popieriu, patys pirmi sake labai lengvi (lygus A levels), nuo 1-9 gali mokytis bet kas, universitetuose yra net spec vakariniai kursai. bet nuo 10-14 cia jau tiems, kas dirba darba susijusi su apskaita.