Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Apklausa: Mano šiltnamis (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(katyttee @ 2013 01 25, 22:41)
na del streles as nesidomejau,negaliu pasakyti kokios dabar kainos jo, bet manau kad kaina ne viska pasako, preke viska pasako. juk rusiska siltnami reikia atsivesti i lt o ir uzdirbti reikia ne tik gamintojui bet ir lt imonei,tad kaina auga, perkant lietuviska is gamintojo manau galima sutaupyti, nes islaidos mazesnes. aisku,kaip ir minejau, svarbiausia kad preke kokybiska butu, bet nemanau kad jei lt gamintas tai jau blogesnis  biggrin.gif  na cia mano nuomone ir tiek.  rinkausi tarp klasika standart ir streles, bet mano akimis ismatavimai praktiskai tie patys tik klasika standart forma labiau vieta viduje taupo, na tas susiaurejimas auksciau vyksta,tai galbut labiau aukstaugiams augalams patiktu. bet kol neturiu,nieko negaliu pasakyti, maciau tik foto  4u.gif

tai labai gerai, kad taip galvojat...isigysit, galesit mus informuoti... as pries metus ir buvau isimilejus lietuviska Klasika.... tada man dar nepatiko, nes dar neturejo orlaidziu... dabar lyg ir jau sugalvojo...vnz reikia palaikyti vietini gamintoja biggrin.gif bet as asmeniskai nepirkciau...
Papildyta:
tiesa sumelavau... tik dabar pastebeju, kad klasika jau su 2 atidaromom automatiskai orlaidem, o as kaina rasiau streles be orlaidziu, su orlaidem man jis daugiau kainavo blush2.gif
Taigi gaunasi lietuviskas pigesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 26, 12:28)

tiesa sumelavau... tik dabar pastebeju, kad klasika jau su 2 atidaromom automatiskai orlaidem, o as kaina rasiau streles be orlaidziu, su orlaidem man jis daugiau kainavo blush2.gif 
Taigi gaunasi lietuviskas pigesnis ax.gif

manau taip ir turetu buti. juk lietuviska preke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 12 05, 15:50)

o siaip tai nerealus siltnamis...patenkinta juo 100%  thumbup.gif

nu negaliu nurimti as del to siltnamio, jau laikas butu apsispresti bet vis neiseina. o dar kokias nuolaidas radau strelei, ir uzkabino tas patenkinta 100% biggrin.gif ar nera bedu sodinant aukstaugius prie krasto? ar tikrai neradot trukumu? gal tada ir man strele ciupti kol kaina viliojanti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 20, 22:43)
nu negaliu nurimti as del to siltnamio, jau laikas butu apsispresti bet vis neiseina. o dar kokias nuolaidas radau strelei,  ir uzkabino tas patenkinta 100%  biggrin.gif  ar nera bedu sodinant aukstaugius prie krasto?  ar tikrai neradot trukumu?  gal tada ir man strele ciupti kol kaina viliojanti  biggrin.gif

O kokia jo kaina? Per metus laiko neradau blush2.gif tiesa, kai mantuosit, nepamirskyt, is apacios uzdengt su izoliacija , nes prilenda I polkorbonata vabaliuku....nu dar minusas, kad mano vyras orlaides ne is pirmo kart gumas gerai uzdejo, tai reikes siemet keisti, nes jau atsoko, bet nurasau jau vyro brokui, nes jie nepritaikyti nulupt ir vel deti...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 21, 00:05)
O kokia jo kaina? Per metus laiko neradau blush2.gif tiesa, kai mantuosit, nepamirskyt, is apacios uzdengt su izoliacija , nes prilenda I polkorbonata vabaliuku....nu dar minusas, kad mano vyras orlaides ne is pirmo kart gumas gerai uzdejo, tai reikes siemet keisti, nes jau atsoko, bet nurasau jau vyro brokui, nes jie nepritaikyti nulupt ir vel deti...

Šiltnamis Strėlė 15

Dydis 15,6 m2….Ilgis 6,0 m…..Plotis 2,60 m……Aukštis 2,50 m…..Du ventiliaciniai langai. Dvi durys iš abiejų galų

Šiltnamio kaina 2750 Lt. Akcijos kaina 2290 Lt.

tik dvieju orlaidziu manau mazoka ir jauciu 4mm polikarbonatas, o as noreciau bent 6mm. nu bet kaip metausi as su tais siltnamiais, siaubas, nebeissirenku. mano beveik svajoniu siltnamis toks:
http://www.siltnamis...namiai-euro-2-0
nu bet 7000lt tai jau siaubiakas... noreciau labiau slaitinio, bet jie visi kazkokie zemi palei siena, nu ka ten pasodinsi, o man patinka aukstaugiai smile.gif
o del montavimo, manau prasysiu kad jie ir surinktu, tada jie ir bus atsakingi. jei varvetu ar kas atsoktu, tegu vaziuoja ir tvarko, rinko tai jie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyttee: 22 vasario 2013 - 02:18
QUOTE(katyttee @ 2013 02 22, 02:15)
Šiltnamis Strėlė 15

Dydis 15,6 m2….Ilgis 6,0 m…..Plotis 2,60 m……Aukštis 2,50 m…..Du ventiliaciniai langai. Dvi durys iš abiejų galų

tik dvieju orlaidziu manau mazoka ir jauciu 4mm polikarbonatas, o as noreciau bent 6mm. nu bet kaip metausi as su tais siltnamiais, siaubas, nebeissirenku.  mano beveik svajoniu siltnamis toks:
nu bet 7000lt tai jau siaubiakas...    noreciau labiau slaitinio, bet jie visi kazkokie zemi palei siena, nu ka ten pasodinsi, o man patinka aukstaugiai  smile.gif
o del montavimo, manau prasysiu kad jie ir surinktu, tada jie ir bus atsakingi.  jei varvetu ar kas atsoktu, tegu vaziuoja ir tvarko, rinko tai jie  biggrin.gif

kaina tikrai nebloga wink.gif... jei pomidoram siltnamis tai tikrai mazoka 2 orlaidziu, as turiu 4, bet turint pinigu tikrai isideciau dar 2... ana vasara taip ir planavau, dabar planai keiciasi...turbut be orlaidziu apseisiu, ziuriu geriau i pakelejus, reiketu bent 2 isigyti, kad nesikelti 6 ryto doh.gif manau iki 8 ryto isgyventu su 2 pradarytom orlaidem, kol duris pradarysiu
Papildyta:
QUOTE(katyttee @ 2013 02 22, 02:15)
Šiltnamis Strėlė 15

tik dvieju orlaidziu manau mazoka ir jauciu 4mm polikarbonatas, o as noreciau bent 6mm. nu bet kaip metausi as su tais siltnamiais, siaubas, nebeissirenku.  mano beveik svajoniu siltnamis toks:
nu bet 7000lt tai jau siaubiakas...    noreciau labiau slaitinio, bet jie visi kazkokie zemi palei siena, nu ka ten pasodinsi, o man patinka aukstaugiai  smile.gif
o del montavimo, manau prasysiu kad jie ir surinktu, tada jie ir bus atsakingi.  jei varvetu ar kas atsoktu, tegu vaziuoja ir tvarko, rinko tai jie  biggrin.gif

del varvejimo, per orlaides tikrai varves(nu nebent cia vis tos gumos kaltos buvo).... tik man tai netrukde, nes ant tako varvejo...jei nenori kad varvetu, nesidaryk orlaides(pasiklausk, bet abejuoju, kad duod garantija kad per jas nevarves g.gif )...bet tada pomidoram, tai nepatiks schmoll.gif
Atsakyti
laba visom, 4u.gif
Nusprendziau, kad ir man reiktu pasisakyti, nes pries metus ir as ieskojau visur - ir sioj temoj, ir per googla savo svajoniu siltnamio smile.gif
siltnami pirkau is cia http://meistrokodas....0...=1&skl_sk=1 Stipruolis 10,3m2. Dabar jau noretusi didesnio, bet vyras leido max sita. Atrodo viskas telpa ir musu seimai uztenka.
Mano pasirinkime nebuvo originalaus pamato, vyras pasisiule issipilti, nes gali neatlaikyti vasaros uraganu. Dar pliusas pilant pamatukus yra tas , kad galima siek tiek pakelti visa siltnami auksciau, jei truksta aukscio.
Dar mano pasirinkime buvo du automatiniai stoglangiai. Taip pat geras sprendimas, kad nereiktu lakstyti rytais atidarant ar pergyventi jei kur ilgam isvaziuoji. Minusas tik toks, kad per lietu per juos siek tiek lasedavo, bet as ties stoglangiais paprikas sodinau, tai jos nesiskunde. Stoglangiam taip pat parinkta rytine puse, kur vejo tiek negauna. Kaimynai isisdejo nepagalvoje, tai stiprus vejai stoglangi ne viena karta nuplese. doh.gif
Durys siam siltnamiui yra vienam gale vienos, bet is dveiju daliu. Tai man irgi patiko, nes nakciai galima uzdaryti apatine dali, kad kokie nepageidaujami sveciai neuzklystu.
Stumdomu duru nepatariu rinktis niekam.
Polikarbonato danga 6mm, norejosi tvirtesnes. Galu neapkijavom, nes labai graziai isipaudzia i aliuminio profiliu, bet vistiek vabaliuku kaikur prilindo doh.gif
Si komplektacija man kainavo 2498,00. (dabar kainu puspapyje nerandu) Dar prisumavus, kad reikejo ispilti pamatus, privezti zemiu, pirkau nurugstintos durpes. tai sumoj gautusi kokie 3000 Lt.
Siltamis man ne vargas, o malonumas. Pavasari ir vasaros pradzioj buvo mulciuotas juros kerpe (juoda), kai reikejo, kad dirva pasiimtu kuo daugiau silumos. Vasara ant virsau mulciavau siaudias, kai reikejo, kad taip nebeissiltu. Parvedziojau tamsia laistymo zarna, subadziau - pasidariau laseline laistymo sistema. Laistyti reikedavo retai, zolyte isaugdavo viena kita. Sezonui pasibaigus siaudus nuemiau, nes jie nebuvo sutrese (naudosiu siais metais), juros kerpe sukasiau, pasejau garstycias. Ziema prikasiau sniego. Dabar laukiu pavasario smile.gif
Tikiuosi gal kam padejau apsispresti, o gal dar labiau viska sumaisiau lotuliukas.gif
Klausimelis profems, pasiskaiciau, kad dirvoje trukstant kalio, reiktu seti avizas, o kada man jas seti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pb13: 22 vasario 2013 - 13:43
Panasiai iki 7 reportazo minutes kalbama kaip susildyti siltnami saltomis naktimis
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2013 02 23, 19:16)
Panasiai iki 7 reportazo minutes kalbama kaip susildyti siltnami saltomis naktimis

aciu uz nuoroda thumbup.gif
Jau ieskau pigiai kanalizacijos vamzdziu biggrin.gif
Atsakyti
g.gif reiketu Aseses tiksliau dar pasiteiraut...jinai kazka panasaus buvo darius savo siltnamyje,bet jei atmintis neapgauna nelabai pasiteisino... Apie viska placiau galetu jinai pati papasakot ax.gif
Atsakyti
Kam idomu http://petrasdargis....tis/hidroponika cia placiau blink.gif
Atsakyti
Įdomu ar yra galimybė atskirti kinietišką polikarbonatą nuo vokiško g.gif
Atsakyti