QUOTE(katyttee @ 2013 01 25, 22:41)
na del streles as nesidomejau,negaliu pasakyti kokios dabar kainos jo, bet manau kad kaina ne viska pasako, preke viska pasako. juk rusiska siltnami reikia atsivesti i lt o ir uzdirbti reikia ne tik gamintojui bet ir lt imonei,tad kaina auga, perkant lietuviska is gamintojo manau galima sutaupyti, nes islaidos mazesnes. aisku,kaip ir minejau, svarbiausia kad preke kokybiska butu, bet nemanau kad jei lt gamintas tai jau blogesnis
na cia mano nuomone ir tiek. rinkausi tarp klasika standart ir streles, bet mano akimis ismatavimai praktiskai tie patys tik klasika standart forma labiau vieta viduje taupo, na tas susiaurejimas auksciau vyksta,tai galbut labiau aukstaugiams augalams patiktu. bet kol neturiu,nieko negaliu pasakyti, maciau tik foto 

tai labai gerai, kad taip galvojat...isigysit, galesit mus informuoti... as pries metus ir buvau isimilejus lietuviska Klasika.... tada man dar nepatiko, nes dar neturejo orlaidziu... dabar lyg ir jau sugalvojo...vnz reikia palaikyti vietini gamintoja

Papildyta:
tiesa sumelavau... tik dabar pastebeju, kad klasika jau su 2 atidaromom automatiskai orlaidem, o as kaina rasiau streles be orlaidziu, su orlaidem man jis daugiau kainavo

Taigi gaunasi lietuviskas pigesnis