Ačiū visiems atsakiusiems, ir pagalvojau...jei jau ant dangos 4 mm 'sutaupau"-nu reik gal tada ilgesnį šiltnamį imt

QUOTE(DIva62 @ 2013 04 16, 19:58)
Ačiū visiems atsakiusiems, ir pagalvojau...jei jau ant dangos 4 mm 'sutaupau"-nu reik gal tada ilgesnį šiltnamį imt 

o jūs tikrai tikrai visus parametrus išnagrinėjot? Nes tie 1-2 laipsniai yra nemažai. Jei ruošiatės auginti pomidorus, tai jiems reikalinga temperatūra kuo tolygesnė visos paros metu. Daugiau mm lėčiau atvėsta ir lėčiau įkaista (aktualu, kai pradeda žydėti ir perkaitus žiedai tampa tušti).
QUOTE(tany @ 2013 04 15, 12:42)
[attachmentid=227939]
mano senas sitlnamis...vyras savaitgali viska nuplese, kiek isejo isteisino... dabar laukiu minciu, ideju, ka su juo daryti
As labai noreciau stoga polikorbonatini, bet vyras daugiau 200lt stogui nepasirizes isleisti... jauciu be sansu to gerio uz tokia kaina nupirkti, nes ploto gausis nemazai, realiai net nezinau kiek ...ilgis siltnamio ~6.5, plotis ~3.5
be to gal kas zino kur medenos pigiau galima gauti aplink Kauna
?
mano senas sitlnamis...vyras savaitgali viska nuplese, kiek isejo isteisino... dabar laukiu minciu, ideju, ka su juo daryti

As labai noreciau stoga polikorbonatini, bet vyras daugiau 200lt stogui nepasirizes isleisti... jauciu be sansu to gerio uz tokia kaina nupirkti, nes ploto gausis nemazai, realiai net nezinau kiek ...ilgis siltnamio ~6.5, plotis ~3.5
be to gal kas zino kur medenos pigiau galima gauti aplink Kauna

Tany,čia rėmai mediniai ar metaliniai

QUOTE(užkurinė @ 2013 04 16, 19:08)
Tany,čia rėmai mediniai ar metaliniai
?Aš metalinį turiu irgi aptraukinėju plėvele,vėliau sustiprinu tinklu,o taip norėtųsi polikarbo...tinio
.Bet mano ilgis 12 metrų,

cia senas surudijes gelezinis...ziema neislaiko susilenkia....siemet jau gudresne buvau, praplesiau stogo plevele, tia nespejo susilenkti, bet visvein turejo vyras tiesinti....tai yra mintis truputi pastiprint su gelezinaiis kampainiais ir labai noreciau bent stogo polikorbonato, bet viskas i finansus atsimusa

http://www_lentpjuve.../kontaktai.html
Lentpjūvėj, priklauso kuriam miesto gale.
Karmėlavoj prie kapinių, Vaišvydavoj.
Papildyta:
Užtenka 150mk 3 metams.
Dabar senukuose akcija 6lt- 1 metro kaina. 1m2 kaina 1lt
Lentpjūvėj, priklauso kuriam miesto gale.
Karmėlavoj prie kapinių, Vaišvydavoj.
QUOTE(tany @ 2013 04 15, 11:42)
Papildyta:
Užtenka 150mk 3 metams.
Dabar senukuose akcija 6lt- 1 metro kaina. 1m2 kaina 1lt
QUOTE(Keretoja @ 2013 04 16, 11:25)
Kokio storio plevele siltnamio stogui patartumet kad atlaikytu kokius 3 metus? ziemai nuiminejam. Ir gal kas pirko nesenai kur pigiausiai galima butu isigyt matet? As mastau gal kokiu 200 storumo reiktu imt
12 metru reik

Sveikos,
temą seku tik neseniai, todėl norėčiau jūsų patarimo. Mano šiltnamis 3 ar 3,5 pločio ir 6 metrai ilgio. Kiek takelių patartumėte daryti: vieną per vidurį ar geriau du. Gal kokie pliusai yra ir minusai. Noriu takelius plytelės išsėdėti ir dar bortelius.
Nepykit jeigu jau tai aptarinėjote. Ačiū
temą seku tik neseniai, todėl norėčiau jūsų patarimo. Mano šiltnamis 3 ar 3,5 pločio ir 6 metrai ilgio. Kiek takelių patartumėte daryti: vieną per vidurį ar geriau du. Gal kokie pliusai yra ir minusai. Noriu takelius plytelės išsėdėti ir dar bortelius.

QUOTE(Para @ 2013 04 20, 05:31)
Sveikos,

Sveikute.
Pas mane tokio pat dydžio,tai dariau 1 takelį.Nors gal būčiau dariusi 2,irgi būčiau patenkinta

Sveiki visi
Isibraunu su tokiu gal jums ir kvailu klausimu,ale ,man ,kaip pirmametei daržininkei kyla visokiu klausimu.
Kai statete šiltnamius savo,ar koki tinkleli dejote po žemem,na kad kurmiai nelystų,peles ?

Isibraunu su tokiu gal jums ir kvailu klausimu,ale ,man ,kaip pirmametei daržininkei kyla visokiu klausimu.

Kai statete šiltnamius savo,ar koki tinkleli dejote po žemem,na kad kurmiai nelystų,peles ?

QUOTE(uoga 3 @ 2013 04 20, 14:40)
Sveiki visi

As nedejau nieko

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 20, 15:09)
As nedejau nieko
Bet galima pakloti tinkleli, jei jau daug kurmiu ten yra. Bet pas mane tam kraste sklypo nelabai kurmiai rodosi, gal zeme per sunki. Visa kita teritorija aria net grazu 

Aišku.

Mes gal bandysim tada dėti,blogiua juk nebus.

Jei siltanamis lankinis , standartinio plocio apie 3 metrus. Ar darote kas nors 2 takelius ?
QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 25, 17:49)
Jei siltanamis lankinis , standartinio plocio apie 3 metrus. Ar darote kas nors 2 takelius ?
Darome