Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Apklausa: Mano šiltnamis (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 06, 12:37)
bent jau aš neradau...  rolleyes.gif

Radau, ne Standart, o Strėlės filmukas yra. Strėlės surinkimo filmukas - šis berods pernai jau buvo temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 06, 13:39)
Radau, ne Standart, o Strėlės filmukas yra. Strėlės surinkimo filmukas - šis berods pernai jau buvo temoj  4u.gif

ačiū, šitas panašus į šiltnamį Klasika Standart... 4u.gif

Mergaitės, kuri polikarbonato dangos pusė viršutinė, kuri apatinė t.y. vidinė? doh.gif Filmuke mačiau, kad yra lipdukai su perspėjimais, pas mus nieko nėra... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 06 gegužės 2013 - 13:31
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 06, 13:23)

Mergaitės, kuri polikarbonato dangos pusė viršutinė, kuri apatinė t.y. vidinė?  doh.gif Filmuke mačiau, kad yra lipdukai su perspėjimais, pas mus nieko nėra...  doh.gif

Pas mus buvo ant apsauginės plėvelės, parašyta kad UV nepralaidi pusė, kur į lauką.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 06, 14:23)
Mergaitės, kuri polikarbonato dangos pusė viršutinė, kuri apatinė t.y. vidinė?  doh.gif Filmuke mačiau, kad yra lipdukai su perspėjimais, pas mus nieko nėra...  doh.gif

Pas mus berods mėlyna plėvele išorinė pusė buvo aptraukta, o vidinė - skaidria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 05 06, 09:08)
Mes užsidėjom polikarbonatą ant seno stiklinio šiltanamio geležinių rėmų. Rėmus restauravom perdažėm.  Aišku stoglangių nesusikonstravome. Bet stoglangiai, jei bus butinybė - ateityje.  smile.gif

man įdomu,kokio dydžio jusiškis?Aš irgi turiu metalinius rėmus ir dengiu plėvele,nes stiklo neturėjau,o vėliau jau ir ne ax.gif benorėjau.Bet apie polikarbonatą pasvajoju...
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2013 05 06, 20:16)
man įdomu,kokio dydžio jusiškis?Aš irgi turiu metalinius rėmus ir dengiu plėvele,nes stiklo neturėjau,o vėliau jau ir ne ax.gif benorėjau.Bet apie polikarbonatą pasvajoju...

Jeigu gerai atsimenu, tai 3x6 m
Atsakyti
Klausimelis žinovems.... biggrin.gif
Ar galiu deti truputi triušiu mešlo i šiltnamio žeme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2013 05 06, 17:10)
Pas mus buvo ant apsauginės plėvelės, parašyta kad UV nepralaidi pusė, kur į lauką.

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 06, 17:15)
Pas mus berods mėlyna plėvele išorinė pusė buvo aptraukta, o vidinė - skaidria  mirksiukas.gif

einu, dar tuos užrašus ant lakštų pastudijuosiu...
ax.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites, o laseline laistymo sistema tai tik kur is subadytos slangos laseliai kapsi, ar dar ir kitokia buna kur kazkaip susmeigi i zeme kazkokius ju vadinamus vorus ir is ju prie kiekvieno augalo kapsi vanduo
Radau cia http://www.farmgarde.../?cp=individual ir meistro kodas dar prekiauja, padekite issirinkti kokia yra geresne veiksmingesne, nes bijau suklysti.. kokias jus turite?
Ir dar pastebejau, buna tokia kieta slanga laseline ir minksta tokia plokscia kaip sakant kazin kuri patogesne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 08 gegužės 2013 - 14:00
Laba dieną, sugalvojau kad noriu polikarbonatinio šiltnamio, na ir kad pigiau būtų stato medinį karkasą nusipirkau polikarbonato plokštes ir dabar tiem mano meistram didžiulis ten darbas gavosi, jie man aiškina kad viskas čia vaikščios po žiemos suskylinės , po poros metų pakeis spalvą ir t.t. ir pan....gal galit parašyt kaip tarnauja tos plokštės ir kas gal statėtės rėmą patys?
Ir ar galima per jį gresti medsraigti? Ar nesutruks?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 05 08, 18:06)
Laba dieną, sugalvojau kad noriu polikarbonatinio šiltnamio, na ir kad pigiau būtų stato medinį karkasą nusipirkau polikarbonato plokštes ir dabar tiem mano meistram didžiulis ten darbas gavosi, jie man aiškina kad viskas čia vaikščios po žiemos suskylinės , po poros metų pakeis spalvą ir t.t. ir pan....gal galit parašyt kaip tarnauja tos plokštės ir kas gal statėtės rėmą patys?

mano siltnamyje skyliu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 05 08, 19:06)

kad nepakeistų spalvos, negalima kanalinį polikarbonatą plauti su agresyviais plovikliais.

Rėmą ir patį šiltnamį statėsi Asese šeima, nuotraukų yra laisvai internete.

P.S. tokiems meistrams reikia įteigti, jog tai jie sugalvojo, tuomet nekyla durnų klausimų. Net ir dėl skylių biggrin.gif
Atsakyti