Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Apklausa: Mano šiltnamis (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 17, 12:42)
taip, šonuose kuoliukai su virvėm, o vidury spec. virbai

Aš visada rišu špagata prie kuoliuko, bandžiau rišti tiesiai prie pomidoro, bet man smaugiasi augalas. o ir įtempti virve galima labiau - nebaisu, kad nusignybs pomidoras.
man tai labai patiko tie spiraliniai strypai,tik jie brangoki - dar nesusipirkau visam šiltnamiui.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2014 04 17, 13:53)
Aš visada rišu špagata prie kuoliuko, bandžiau rišti tiesiai prie pomidoro, bet man smaugiasi augalas. o ir įtempti virve galima labiau - nebaisu, kad nusignybs pomidoras.
man tai labai patiko tie spiraliniai strypai,tik jie brangoki - dar nesusipirkau visam šiltnamiui.

O kur tų spiralinių strypų yra pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 12:59)
O kur tų spiralinių strypų yra pirkti?  g.gif

Thomas Philips parduotuvėse. Kur yra Vilniuje tik žinau.
Atsakyti
aš rišu pagal Tany pamoką, prie pomidoro
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 17, 14:14)
aš rišu pagal Tany pamoką, prie pomidoro

Aš ir mąstau apie Tany pamokas, nes vien dėl spiralių į Vilnių važiuot... blink.gif Šiais metais bandysim taip, o kitais žiūrėsim tada.
Skaičiau skaičiau apie tas 3 eiles ir nedašuto blush2.gif Mano šiltnamio plotis 3m., kažin galiu daryti 2 eiles iš šonų ir 1 viduryje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 13:18)
Aš ir mąstau apie Tany pamokas, nes vien dėl spiralių į Vilnių važiuot... blink.gif  Šiais metais bandysim taip, o kitais žiūrėsim tada.
Skaičiau skaičiau apie tas 3 eiles ir nedašuto  blush2.gif Mano šiltnamio plotis 3m., kažin galiu daryti 2 eiles iš šonų ir 1 viduryje?  g.gif

Tai prieš tai nuotraukoj ir yra plotis 2,8. ir kaip matot puikiausiai viduryje eilė telpa.Praėjimo tarpaipo 40 cm.
Jei pomidorai neužvirtę į praėjimus - tai praeiti laisvai užtenka.
Jeigu norite, galiu įdėti ir nuotrauką su didesniais augaliukais.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2014 04 17, 14:23)
Tai prieš tai nuotraukoj ir yra plotis 2,8. ir kaip matot puikiausiai viduryje eilė telpa.Praėjimo tarpaipo  40 cm.
Jei pomidorai neužvirtę į praėjimus - tai praeiti laisvai užtenka.
Jeigu norite, galiu įdėti ir nuotrauką su didesniais augaliukais.

smile.gif Oj kaip gerai, nes pernai buvo viduryje tik praėjimas ir 2 eilės, sodinau pomidorus šachmatų principu, tai su genėjimu sunku buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 13:25)
smile.gif Oj kaip gerai, nes pernai buvo viduryje tik praėjimas ir 2 eilės, sodinau pomidorus šachmatų principu, tai su genėjimu sunku buvo  doh.gif

Aš tai iš gobšumo bandau daugiau sugrūsti daigų - kad tik neliktų nepanaudotos vietos smile.gif
Atsakyti
O aplink virvę/strypą vyniojate patį pomidorą ir viskas?
Papildyta:
QUOTE(mamukas71 @ 2014 04 17, 14:29)
Aš tai iš gobšumo bandau daugiau sugrūsti daigų - kad tik neliktų nepanaudotos vietos  smile.gif

Man viduryje reikalinga eilė, nes aukštaūgius noriu ten sodinti. Bet žiūriu neblogai atrodo ir šiek tiek pasvira virvė. Na išbandysim kelis variantus smile.gif Blogiau nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 13:32)
Papildyta:

Man viduryje reikalinga eilė, nes aukštaūgius noriu ten sodinti. Bet žiūriu neblogai atrodo ir šiek tiek pasvira virvė. Na išbandysim kelis variantus smile.gif Blogiau nebus biggrin.gif

vidury dvi aukštų sodinkit, bus patogiau apeiti iš abiejų pusių, o šonuose po vieną
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 17, 13:32)
Papildyta:

Apie strypa pomidora tik apvynioju(rišti prie jo nereikia), taip pat kaip ir apie virvę.Patys nevyniojasi smile.gif
Kad neužvirstu ant tako virve labai įtempiu - užtai ir netinka man prie augalo rišti, išraučiau betempdama smile.gif O per vidurį tai kaip kareiviai prie strypų stovi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 17, 14:37)
vidury dvi aukštų sodinkit, bus patogiau apeiti iš abiejų pusių, o šonuose po vieną

Labai gera mintis thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Ir dar ax.gif Jei mano šiltnamis lankinis, jei įkalinėsiu kuoliukus ir nuo jų tempsiu virvę ir rišiu prie lankų, atlaikys man jie?? Nesulūš lankai? g.gif
Atsakyti