Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Lutpede @ 2012 07 16, 22:40)
Kad oro daugiau bus, tai taip, bet ar ne sausa bus. Orchidėjų sbstratas greitai džiūsta

Tai va g.gif , teks dažniau palieti, ai kas bus tas, gyveni ir mokaisi.
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 07 16, 13:29)
Vėlyvasis Rilonos pasirodymas 4u.gif

Gražu 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2012 07 16, 17:21)
Pasirodau savo Nymph (nei tai red, nei chery, nei pink  blink.gif )

O kokia ryški spalva wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 07 17, 10:18)
Gražu 4u.gif

Ačiū 4u.gif salotų kompanijoje vis šioks toks žiburiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 07 16, 18:56)
Sveikos brangiosios 4u.gif Kaip smagu, kad pas Jus žydi tokie grožiai bigsmile.gif maniškiai tik salotas augina ir vaikuojasi be proto doh.gif
Lutpėde, palauk kol pilnai išsiskleis, gal tada pasimatys ir tikroji spalva. O maniškis kur Tave domina, nieko kol kas neveikia, taip ir tupi plikas, nors vazone tikrai įsitvirtinęs thumbup.gif

Sveikutės, tikrai tėmelė mūsų primiršta, maniįkiai tai nei vienas nežydi, lapus tik augina, vaikuotis nesivaikuoja tik vienas apple blossom pats dar vaiku būdamas vaikuojas iš visų šonų lotuliukas.gif

Ir dar, mergaitės, gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 17 liepos 2012 - 20:59
Radau pražydusią raudonžiedę nežiniukę.Nei nemačiau ,kad žiedas kraunamas blush2.gif Laistau iš tolo pasisiekdama,ir neieškau,kaip žiemą,pumpurų,nes ir nesitikiu vasarinių žiedų.Pasigyrėm,greit ir pasirodysim.Tik pora žiedelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 07 25, 14:48)
Pas mane pražydėjo keli naujokai: Picotee, ir lyg Double Picotee. Foto pasirodo liko naminiam kompe doh.gif

Laukiam nuotraukų smile.gif . Mane labiausia domina Double Picotee
Atsakyti
Vasariniai žiedeliai...
Atsakyti
Gražūs vasariniai žiedai wub.gif
O man kaimynė sako - koks gražus amarilis pas tave žydi, gal tu jį pasuk, visas žiedas prispaustas prie stiklo...taip atradau gražuoliuką blush2.gif laistau, apeinu, žiedų nesitikėjau, tai ir nematau doh.gif user posted image antras žydėjimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 25 liepos 2012 - 22:22
amarrile,pavilonyte abu gražuoliai wub.gif Aš tai kiekvieną rytą savo gėliukus ratais apeinu,žiūriu kas kiek paaugo biggrin.gif ir žiedus patyrinėju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 07 26, 07:28)
amarrile,pavilonyte abu gražuoliai wub.gif Aš tai kiekvieną rytą savo gėliukus ratais apeinu,žiūriu kas kiek paaugo biggrin.gif ir žiedus patyrinėju ax.gif

Bet ir abu netyčiukai,netiketai rasti smile.gif
Atsakyti
na va, Picote ir vis dėl to manau kad Harlequin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 26 liepos 2012 - 17:47
Egluže žiemos - nuostabus žydėjimas wub.gif
Atsakyti