Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(pempė12 @ 2012 09 09, 16:00)
O, Viešpatie, taip širdies smūgį galima gauti doh.gif . O tai gal lauke buvot pasodinusi?

Ne, vazonuose, lauko terasoj, po stogu. Pernai buvai i siltnami pasodinus, tai gal tik viena kirmele radau, o siemet kai vazonuose ir terasoj, tai praktiskai kas antram.
jau taip su peiliu svaisciausi, kai koki penkta radau... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 09 09, 15:18)
Ne, vazonuose, lauko terasoj, po stogu. Pernai buvai i siltnami pasodinus, tai gal tik viena kirmele radau, o siemet kai vazonuose ir terasoj, tai praktiskai kas antram.

console.gif gal dar pasiseks nors kiek išgelbėti
o tos bjaurybės visai suįžūlėjo - jau ir į kambarinius augalus taikosi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 09 rugsėjo 2012 - 16:00
QUOTE(Lutpede @ 2012 09 08, 09:55)
Nevisai atnaujintas Royalio  asortimentas
http://www.royalcolo...yllis/index.php

Gal darysite užsakymą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 09 09, 15:18)

Dabar galvoju- pas mus pievutėje vasarą, kai tie padlos dėjo kiaušinius, žolės nesimatė, tiek jų buvo doh.gif . O tai kaži kas mano vazonuose su agapantais ir klivijomis darosi g.gif ? O gal meileniai skanesni unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 09 09, 21:50)
Dabar galvoju- pas mus pievutėje vasarą, kai tie padlos dėjo kiaušinius, žolės nesimatė, tiek jų buvo doh.gif . O tai kaži kas mano vazonuose su agapantais ir klivijomis darosi  g.gif ? O gal meileniai skanesni unsure.gif ?

Klivijos neturi svogunu, kur butu galima apsigyventi, tai turetu neliesti. Del agapantus nesu tikra - jie ir i vaikiukus amariliu isikrausto. Mano va, ismenes ir krinai lauke. Ziuresiu, ka rasiu, kai iskasiu
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 09 09, 21:47)
Gal darysite užsakymą? ax.gif

Dar nežinau. Laukiu pilno katalogo. Ir šiaip neapsisprendžiu, nors viena tai man krito į akį
Papildyta:
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 09 09, 22:18)

Užjaučiu
O kokios veislės nukentėjo. Gal galėsim padėti atstatyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 09 rugsėjo 2012 - 21:28
Kaip suprantu, jau esate kai kurios iš to puslapio sakiusios. O kaip kokybė, nenuvilia, svogūnai neligoti?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 09 09, 23:39)
Kaip suprantu, jau esate kai kurios iš to puslapio sakiusios. O kaip kokybė, nenuvilia, svogūnai neligoti?

kokybė kartais ne kokia, bet sakyčiau nebloga. Žinoma pasitaiko atvejų persirušiavimo. Kaip ir visur tam tikra loterija. Dirba ten visokio margumo darbininkai. Vieni sąžiningi, kiti liurbiai
Atsakyti
Sveikutes,- turiu klausimeli zinovems ax.gif Vasara buvau pasodinus amarilius i dirva,vakar persodinau i vazonus ,bet lapai tokie lyg nedaug plemuoti,vietomis pagelte..Dabar kai sugryzom i vazona,man juos laistyt ir augint ,nereik miegot?ar galima nukirpt tuos lapus?Laaaabai aciu smile.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 09 10, 07:55-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 09 10, 07:55)
Sveikutes,- turiu klausimeli zinovems ax.gif Vasara buvau pasodinus amarilius i dirva,vakar persodinau i vazonus ,bet lapai tokie lyg nedaug plemuoti,vietomis pagelte..Dabar kai sugryzom i vazona,man juos laistyt ir augint ,nereik miegot?ar galima nukirpt tuos lapus?Laaaabai aciu  smile.gif

"Plėmuoti lapai" gal foto įkelk, nes neaišku ar tai liga ar natūraliai gelstantys lapai. Apie tolesnį auginimą ir migdymą skaitykit info pirmame puslapyje
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 09 10, 07:55-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 09 10, 07:55)
Sveikutes,- turiu klausimeli zinovems ax.gif Vasara buvau pasodinus amarilius i dirva,vakar persodinau i vazonus ,bet lapai tokie lyg nedaug plemuoti,vietomis pagelte..Dabar kai sugryzom i vazona,man juos laistyt ir augint ,nereik miegot?ar galima nukirpt tuos lapus?Laaaabai aciu  smile.gif

paziurek, ar prie dugneliu nera skyluciu - jeigu yra, ieškok lervų... o kam is dirvos i vazonus? is dirvos tiesiai miegot i dezutes
Papildyta:
QUOTE(Steputė @ 2012 09 10, 00:53)

Oj nugi labukas mieloji, tavo atsiliepimas šia tema jau toks taiklus, toks taiklus..
Atsakyti
ooo, Steputė pasirodė biggrin.gif druskos ant žaizdos pabarstė
Giedre, labai nepergyvenk, po truputį padėsim atstatyt kolekciją. Bet šiaip tai užjaučiu, gaila kiekvieno svogūniuko. Aš pati buvau sunerimus, kad mano palangės grožis o atrodo nemandras ko pergyvent numirs. Bet dėkui diev atsigavo
Atsakyti