Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(sermuksnelis @ 2012 09 20, 19:49)
aciu labai 4u.gif
o taip visa vasara ir pavasari buvo lapu daug, kokie 8 tai tikrai, o svogunas l.graziai atrodo toks zalias-sviezias...bet tai jai as ji parnesiu is balkono,kambari jam iskart bus silciau,gal tikrai nest i daugiabucio rusy, ar dar laikyt balkone? g.gif  4u.gif

Kaip ir atsakyta aukščiau esančioje žinutėje, galima į rūsį, net jei ten ir šiek tiek šilčiau, iki kokių 17 laipsnių. O kai pasimatys žiedukas, persodinkit, tik iš karto persodinus net nelaistykit, žemė iš pakelio turi drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 09 20, 09:54)
Oi, neparašiau, kad pirmenybė Icei ir Giedrei, (juk reikia bėdoj pagelbėti) jei jos nenorėtų tada prašom mirksiukas.gif
O Taumama turiu spec pasiūlymą lotuliukas.gif brūkštelsiu į AŽ 4u.gif

bigsmile.gif mielai pajamciau Novela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 09 21, 09:29)
bigsmile.gif mielai pajamciau Novela wub.gif

Rezervuota 4u.gif iki pavasario.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 09 21, 09:36)
Rezervuota 4u.gif iki pavasario.

Dankesun 4u.gif
Atsakyti
Maniškiai dar pilnumoj žaliuoja.Gal jau mažinti laistymą?Jaunikliai tai suprantu , tegul auga, jiems reikia prisiauginti svogūnus, bet tie ,kur turi didelius svogūnus , gal jau laikas pagalvoti apie ramybę?Ar laukti kol patys sumąstys?
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2012 09 23, 09:40)
Maniškiai dar pilnumoj žaliuoja.Gal jau mažinti laistymą?Jaunikliai tai suprantu , tegul auga, jiems reikia prisiauginti svogūnus, bet tie ,kur turi didelius svogūnus , gal jau laikas pagalvoti apie ramybę?Ar laukti kol patys sumąstys?

as tai nustoju laistyti - nes patys jie tai gali ir iki gruodzio zaliuoti, jeigu salnu nebus.. O paskui zydes tik vasara. As tai organizuojuosi taip, kad spali jau visi butu liulia liulia, jeigu noriu, kad sausi zydetu. O maziukai tai aisku - jie dar augintis ir augintis lapus
Atsakyti
Reikas kažkur sukišti.Jie stovi balkone ir pro išdužusį stiklą, kai lyja , tenka ir jiems nemažai drėgmės.Reiks pakelti toliau nuo krašo ,kad imtų džiūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 23 rugsėjo 2012 - 15:52
Vakar sunešiau savo amarilius iš balkono. Bijau, kad šaltos naktys ir drėgmė nesupūdytų svogūnų, nors dar labai nesinori užgriozdinti patalpas. Šiap tai aš nenoriu, kad jie atsibustu ir pradėtų žydėti sausį, nes tuo metų laiku tamsu. Stiebai ištysta, žiedų spalvos blankios. Daug gražesni žiedai, kai pražysta vėliai pvz balandį
Atsakyti
Man kiekvienais metais gaila amarilius migdyti... smile.gif Kažkaip man patinka jų žali lapai. blush2.gif Jau paskutįnisykį paliejau. Didieji eis Miegoti, mažuliai augins svorį. Tai gerai, kad mažylių pas mane daugiau - nebus liūdna. Kitąmet gal jau pamatysiu pirmą savo sėjinukų žiedų derlių (daug nesitikiu, bet kokie 2-3 jau pakankamai dideli, kad žydėti). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2012 09 23, 16:51)
Reikas kažkur sukišti.Jie stovi balkone ir pro išdužusį stiklą, kai lyja , tenka ir jiems nemažai drėgmės.Reiks pakelti toliau nuo krašo ,kad imtų džiūti.

Nepatingek apversti vazonu- buna kad prilyja į svoguno serdi ir tada sekmingai iš vidaus puva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 09 24, 10:07)
Vakar sunešiau savo amarilius iš balkono. Bijau, kad šaltos naktys ir drėgmė nesupūdytų svogūnų, nors dar labai  nesinori užgriozdinti patalpas. Šiap tai  aš nenoriu, kad  jie  atsibustu ir pradėtų žydėti sausį, nes tuo metų laiku tamsu. Stiebai ištysta, žiedų spalvos blankios. Daug gražesni žiedai, kai pražysta vėliai pvz balandį

tai kad balandi jau ir taip pradeda po truputi viskas zydeti, tai man amariliai ne i tema buna. Mane jie labiausiai dziugina, kai zydi sausi - vasari..
Atsakyti
Kokia graži diena biggrin.gif ir kaip man pasisekė bigsmile.gif aplankiau gėlių parduotuvytę ax.gif ir dabar visa apsipatenkinusi rolleyes.gif Amputo, Misty ir Rio Negro. Ecch, kad tik nebūtų sumaišyti.
Atsakyti