Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(maskatukas @ 2012 08 11, 14:13)
sveika, tau darys RDA, kiek supratau, tai vaistu paskyrimas tik pagerinti gyvenimo kokybe iki operacijos, bet nejau ji trunka taip ilgai?
as vartoju metoprololi, tai tas pats kaip ir betaloc zok, tik man ji reikia gerti dazniau, jis trumpesnio veikimo, esu patenkinta siuo vaistu,
tavo doze tikrai maza, vartok ir nevargink sirdeles, didelis pulsas tikrai nera geris
o man isvis nedare sio tyrimo del plauciu bukles, taigi, nenusimink del to
sekmes ir laikykis  4u.gif

Ne man RDA nedarys.Cia kita viai operacija, o naudojant metoprololi negalima atlikti anestezijos ( galima bet jau cia reik anesteziologo pasventinimo). Tai bijau, kad neatsisakytu daryt nes tai tik estetine operacija.
O sis vaistas kaip suprantu receptinis ? teks db pas seimos gyd. jo issirasinet keliaut ?smile.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 08 11, 15:21)
Ne man RDA nedarys.Cia kita viai operacija, o naudojant metoprololi negalima atlikti anestezijos ( galima bet jau cia reik anesteziologo pasventinimo). Tai bijau, kad neatsisakytu daryt nes tai tik estetine operacija.
O sis vaistas kaip suprantu receptinis ? teks db pas seimos gyd. jo issirasinet keliaut ?smile.gif
Aciu uz palaikyma  4u.gif

as geriau metoproloji pries skydlaiukes operacija, juk is vakaro visada ateina anesteziologas, as jai pasakiau ka vartoju, ji pasake tik tiek, kad operacijos diena nieko negerti, absoliuciai jokiu vaistu, suprantama, sirdute mano plake smarkai, bet gulejau palatoje ir laukiau,
beje, jei naudoji nors kokius raminamus, kad ir augalinius irgi pasakyk, na kaip kunigui per ispazinti biggrin.gif
mano vartoti raminamieji tiko ir liepe negerti tik operacijos diena, o va palatos kaimynei atidejo 1 diena operacija,
o jei tau tinka betaloc zok, nekeisk,
man metoproloji paskyre del plauciu ligos, jis maziau sukelia bronchu spazmus
man metoproloji kompensuoja, bet jis parduodamas ir be recepto, nes viena karta praziopsojau kad baigesi, jokiu problemu vaistineje, gavau
Atsakyti
merginos, kas turite širdies permušimus parašykite kaip gydotės, kokius vaistus vartojate
Atsakyti
QUOTE(sadija @ 2012 09 12, 14:06)
merginos, kas turite širdies permušimus parašykite kaip gydotės, kokius vaistus vartojate

sveika, jei turi galimybe patekti pas kardiologa, issiaiskink permusimu priezasti,
o siaip , padeda pradziai gudobele, sukatzole arba sirdies lasai,
man vienu metu padejo sukatzole, po to vartojau gan ilgai gudobele, vartojau tab, tikrai padejo, bet niekas nepasake , del ko vyksta permusimai,
butu idealu, jei parai uzdetu Holterio aparata, kuris fiksuoja sirdies darba visa para, dar is paprastesniu tyrimu-sirdies echokopija
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 09 12, 14:18)
sveika, jei turi galimybe patekti pas kardiologa, issiaiskink permusimu priezasti,
o siaip , padeda pradziai gudobele, sukatzole arba sirdies lasai,
man vienu metu padejo sukatzole, po to vartojau gan ilgai gudobele, vartojau tab, tikrai padejo, bet niekas nepasake , del ko vyksta permusimai,
butu idealu, jei parai uzdetu Holterio aparata, kuris fiksuoja sirdies darba visa para, dar is paprastesniu tyrimu-sirdies echokopija
sekmes 4u.gif

Pas kardiologą buvau vakar, tai padarė echoskopiją, kardiogramą. Liepė užsidėti Holterį, bet šiuo metu jis sugedęs. Vaistus, kol nepadarytas Holteris liepė gerti tuos pačius: arba betaloc zok, arba verapamilį. Bet man nei vieni, nei kiti nepadeda.
O permušimus aš jaučiu 1,5metų, bet jie visada buvo pavieniai, tai kažkaip nesureikšminau, bet paskutines dvi savaites vos ryte išlipu iš lovos ir prasideda kas trečias dūžis, o ir pulsas sukyla iki 120. Gulint nejaučiu jokių permušimų, ir širdelė dirba reikiamu greičiu. Visi kraujo tyrimai daryti, jie puikūs. Tai sėdžiu dabar ant nedarbingumo lapelio ir nežinau kas bus toliau.
Tiesa, prieš porą dienų su greitąja buvau išvežta į ligoninę, ten pasiųlė kreiptis pas psichiatrą. Turbūt tą reiks padaryti. Gal iš tiesų tai nervai duoda tuos permušimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sadija: 12 rugsėjo 2012 - 13:33
QUOTE(sadija @ 2012 09 12, 14:29)
Pas kardiologą buvau vakar, tai padarė echoskopiją, kardiogramą. Liepė užsidėti Holterį, bet šiuo metu jis sugedęs. Vaistus, kol nepadarytas Holteris liepė gerti tuos pačius: arba betaloc zok, arba verapamilį. Bet man nei vieni, nei kiti nepadeda.
O permušimus aš jaučiu 1,5metų, bet jie visada buvo pavieniai, tai kažkaip nesureikšminau, bet paskutines dvi savaites vos ryte išlipu iš lovos ir prasideda kas trečias dūžis, o ir pulsas sukyla iki 120. Gulint nejaučiu jokių permušimų, ir širdelė dirba reikiamu greičiu. Visi kraujo tyrimai daryti, jie puikūs. Tai sėdžiu dabar ant nedarbingumo lapelio ir nežinau kas bus toliau.

pagal aprasyma labai panasu i taip vadinamus papildomus Kento pluostus, kurie yra sirdyje ir issaukia tokius permusimus,
o verapamili po kiek gerei?
o kaip su skydliauke reikalai?
Papildyta:
QUOTE(sadija @ 2012 09 12, 14:29)
Tiesa, prieš porą dienų su greitąja buvau išvežta į ligoninę, ten pasiųlė kreiptis pas psichiatrą. Turbūt tą reiks padaryti. Gal iš tiesų tai nervai duoda tuos permušimus g.gif

ir dar, ar po permusimu kyla noras daznai slapintis?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 09 12, 14:39)
pagal aprasyma labai panasu i taip vadinamus papildomus Kento pluostus, kurie yra sirdyje ir issaukia tokius permusimus,
o verapamili po kiek gerei?
o kaip su skydliauke reikalai?
Papildyta:

ir dar, ar po permusimu kyla noras daznai slapintis?

verapamilio geriu 120g prailginto veikimo (isoptin) ryte ir vakare. Skydliaukė tirta ir echoskopu, ir daryti kraujo tyrimai, viskas normos ribose. Šlapintis noras nekyla
Atsakyti
QUOTE(sadija @ 2012 09 12, 14:42)
verapamilio geriu 120g prailginto veikimo (isoptin) ryte ir vakare. Skydliaukė tirta ir echoskopu, ir daryti kraujo tyrimai, viskas normos ribose. Šlapintis noras nekyla

tada net ir nezinau ka sakyti,
reikia holterio, gal ka nors jis parodys,
arba pareikalauk magnetinio rezonanso, pamato viska, maziausius nukrypimus
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 09 12, 16:21)
tada net ir nezinau ka sakyti,
reikia holterio, gal ka nors jis parodys,
arba pareikalauk magnetinio rezonanso, pamato viska, maziausius nukrypimus

Galvos ir kaklo magnetinį rezonansą dariausi prieš porą dienų, tai dabar laukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(sadija @ 2012 09 12, 16:25)
Galvos ir kaklo magnetinį rezonansą dariausi prieš porą dienų, tai dabar laukiu atsakymo

kodel toki paskyre g.gif
o sirdies?
Atsakyti
nepykit, bet net juokinga skaityt - nepritaikykit visko kas yra Jums ir kitiems.
Magnetinis rezonansas ne viska parodo, o ir daro LT ji tik 2 vietose. O ir i papildomus pluostu visai nepanasu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 09 12, 16:36)
nepykit, bet net juokinga skaityt - nepritaikykit visko kas yra Jums ir kitiems.
Magnetinis rezonansas ne viska parodo, o ir daro LT ji tik 2 vietose. O ir i papildomus pluostu visai nepanasu  mirksiukas.gif

zinau kad jus esate medike, bet man labai atsirugo pries 2 metus tokia pati situacija kaip siai merginai, vis rase, kad sinusine tachikardija ir neieskojo priezasciu, kol ne prasidejo supraventrikuline paroksizmine tachikardija,
tai gi, daug as galiu akmenuku pametyti i mediku darza, todel ir patariu , kad issiaiskintu viska,
is manes irgi saipesi-kokie cia pluostai, dabar nuleide galvas tyli
Atsakyti