Aš tai jau irgi pavargau. Ėjau pas kardiologę, darė EKG, sakė visai normalu viskas, dar stimuliatorių tikrino (sakė veikia prieširdinis laidas, skilveliniui laidui dirbti nereikėjo), taigi irgi aparatas veikia. Ėjau, nes buvau išsigandus, kai po AKS pamatavimo parodė žemą pulsą (žemesnį nei stimuliatoriaus programuotą), galvojau kas blogai..
Nes kartais vėl kamuoja tie siaubingi galvos svaigimai, nuo kurių ilsėjaus kurį laiką po stimuliatoriaus įdėjimo.
Kaip tyčia, kažkiek praėjus laiko po k-jos, vieną vakarą siaubingai skaudėjo krūtinę, kažkur ties krūtinkaulio viduriu, tarp (.)(.), tiesiog plėšė. Nei kažką sunkiai dariau, nei kažkokių stresų. Ta naktis buvo bemiegė, galvojau greitosios šauksiuos, bet iškenčiau. Aprimo skausmas po kiek laiko. Po poros dienų nuėjau pas šeimos gyd., išklausė, išmaigė (stuburą, krūtinkaulį), sako turbūt ne širdis, gerkit Ibumetin'ą nuo skausmo, turbūt koks neuralginis, tarpšonkaulinis skausmas.
Bet ji vis vien skyrė EKG..
Ir su ta EKG susinervavau, bet jau pas kardiologę eit nebenoriu, jaučiuos jau kaip su galva nesveika, nu kiek galima...Šeimos gyd.išvis nepakomentavo to užrašo.
Gal kas jau esat konsultavęsi dėl tokio:
Vent rate: 68 BPM
PR int: 176 ms
QRS dur: 88 ms
QT/QTc int: 396/405 ms
P-QRS-T axes: 36/32/41 °
RV5/SV1 amp 0.86/0.885 mV
RV5+SV1 amp 1.745 mV
Sinus Rythm
*
RSR (QR) in lead V1/V2 consistent with right ventricular conduction delay.
Borderline ECG*
Ar čia g.b.kažkas, kad visgi reiktų eit pas kardiologus nekaukiant eilinės patikros?
Man nebesinori, kardiologijoj mažai "raukiu", išsigąstu, nueinu, o nuėjus visad sako - viskas gerai. Tai jau gėda