Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

QUOTE(Casual @ 2012 04 10, 21:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ale ir jautrumas smile.gif Gi draugishkai as ten......
pas mane pacia kol kas "suvalkietishkai" net ir dideli zydintis pipiriukai kokiu 300-350 ml talpose gyvena  blush2.gif
vienas ziedukas jau nuztdejo ir matosi pipiriuko uodegiukas  biggrin.gif

papasakok po to kokiu mandrybiu prizu gavai smile.gif

jo jo, man ir smalsu kas per prizas.
Neįsižeidžiau aš smile.gif Anas pipiras gerai laikosi ir tam mažam. Šiaip galvoju, gal anksčiau apsimoka į didelį sodint. Bet ar tada neaugins šaknų vietoj to, kad augtų pats daigas? Ir nebus kur saulėtoj vietoj padėti tokių didelių. Galvoju pora didelių, kurie tik vazone ir augs gal užtektų 5L vazonų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrRAT: 10 balandžio 2012 - 22:30
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 10, 14:20)

rcl123, o jei skinti žiedus, tai tik kol dar neprasiskleidė?

dažniausiai ,taip
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 04 10, 13:39)
jeigu reikia didesnio derliaus ,tai galite žiedus išskinti.
Galioja ir čiliams ir paprikoms.

o ar verta taip daryti pipirams, kuriuos ruošiuos auginti vazoniukuose?jie kol kas irgi apie 300 ml auga...

QUOTE(vobla @ 2012 04 10, 16:32)
ahoj!!! raportuoju:
bulve su papriku seklu inkliuzais ismeciau, nes uzkniso laukti blush2.gif
aplink inkliuzus pradejo bulve pelyti, atsivere tokios placios skyles- nu koks ten velnias tokioj nesamonej augs. apziurejau, apziurejau ir ismeciau blush2.gif

ahahaha thumbup.gif

pas mane masinis žydėjimas. bijau kad veislės persimaišys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 11, 09:12)
pas mane masinis žydėjimas. bijau kad veislės persimaišys biggrin.gif

Aš dėl visa ko su pirštu švariu pamozoju, kai pamatau, kad žydi. Nors pas mane žydi tik dvi rūšis kol kas. Vienas preitmetinis pipiras, ir vienos veislės keli daigai.
Bet žiūriu, kad daug kas dar mažuose indeliuose laiko, gal ir man neskubėt persodint. O tai jau beveik morališkai nusiteikiau rytoj kapstytis po žemę.
Atsakyti
realiai čilius galėč jau išsodint į galutinius vazonus, o likusius giminei suduoti, tegu jie galuojasi. ale nežinau, dar nesodinsiu, lauksiu palankaus mėnulio biggrin.gif ar ryt jau jis tipo palankus? biggrin.gif
Atsakyti
Nežiūriu aš mėnulio, laukiu kada aš pats būnu palankus ir paslankus smile.gif Kartais nebūna laiko, va ir vatoj kai daiginau irgi per ilgai užlaikydavau.
Partizane, o kokius žadi auginti vazone? Balkone, ar tik namie?
Atsakyti
Kažko tyli čia, negi visos persodinat savo augaliukus? smile.gif
Beje, nuo to Bolivian rainbow bonsai nuskynė net 110 mažų (labai) pipiriukų.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 11, 19:11)
Kažko tyli čia, negi visos persodinat savo augaliukus?  smile.gif

persodinėju smile.gif Tik šiandien pomidorų eilė. Nebeturiu didelių vazonų čiliams.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 11, 13:44)
Partizane, o kokius žadi auginti vazone? Balkone, ar tik namie?

auginsiu vazonuose lauke po atviru dangum, nėr kur jų paslėpt, pernai augo gerai. na bet ir vasara buvo taškentinė.
Peter pepper auginsiu dėl grožio, taip pat balkoninę vazoninę hibridinę papriką raudoną ir matyt kad pirksiu dar vieną vazoniuką ir jame Aji, nes, kaip suprantu, jis skanus labai. Turiu geltoną ir orandžinį, tai matyt orandžinį. nebent jūs mieli draugai pasakysite, kad geltonas skanesnis ax.gif

o dar labai iš grožio man habaneras įdomus (nes kompaktiškas) ir hungarian black.

kitus duosiu artimiausiems sode augint.

o jei ką, tai aštriai aš visai nevalgau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 11 balandžio 2012 - 20:18
QUOTE(saintlina @ 2012 04 11, 20:17)
persodinėju  smile.gif  Tik šiandien pomidorų eilė. Nebeturiu didelių vazonų čiliams.

O kkiek litrų yra dideli vazonai?

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 11, 21:16)

o jei ką, tai aštriai aš visai nevalgau  lotuliukas.gif

O tai kaip čia taip prisireikė aštrių tada? smile.gif
Aji neauginau, tai negaliu pakomentuoti apie juos.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 11, 19:11)
Kažko tyli čia, negi visos persodinat savo augaliukus?  smile.gif?

kadangi neturiu žalio supratimo kas čia do procedūra tas persodinimas , tai per daug nesikišu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 11, 20:53)
O kkiek litrų yra dideli vazonai?

kol kas litro-dviejų smile.gif Išsodinu iš puslitrinių, nes matau, kad jau kojas spaudžia. Vėliau augs šiltnamyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 balandžio 2012 - 21:28