Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilaus ryšio operatoriai

Apklausa: Kokiu mobilaus ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės? (531 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš pasikeičiau į KALBĖK,tai sąsk nepamažėjo (buvo MANO).Tik dabar naudojuosi proga ,tai Omni tinkle plepu po pusvalandį ir daugiau lotuliukas.gif .Šis planas ir yra plepiams,kuo daugiau šneki tuo pigiau,aišku kaip skambini pora žodžių pasakyti,tai neapsimoka visai.Ištikrųjų jei omniteli,tai ir sms neapsimoka rašyti,skambinti pigiau wub.gif
Atsakyti
Mes jau pabėgom iš Omnitel į Teledemą.
Abonentinis mokestis NEIMANT TELEFONO - 11.40lt (pokalbiai tarp tuo pačiu vardu registruotų abonentų ir tarp visų tokio pat plano turėtojų- nemokami, į kitus tinklus - 60 min tik po 0.19lt; iškalbėjus tą valandą - kiti tarifai: Bitė 22cnt, visi kiti tinklai - 35cnt, į Teledemą mažiau. Galima rinktis ir dvi valandas.). Kiek kainuoja sms, nepamenu. Sutartis vieniems metams.

Abonentinis mokestis IMANT TELEFONĄ - 22.80 lt, tarpusavy nemokamai, į kitus tinklus - 120 min tik po 0.19lt. Sutartis dviems metams.

Čia medikų planas, toks pat yra ir mokytojams, karininkams ir t.t.

Trumpai tariant, su vyru ir mama tarpusavy plepėsiu nemokamai (aišku, yra apribojimas - berods aštuonios valandos į mėnesį), į kitus tinklus dvi valandas rolleyes.gif galėsiu skambint po 19cnt thumbup.gif ir mokėsiu 22.80 lt abonentinį, nes pasiėmiau naują telefoną. Žiūrėsim, kokia bus sąskaita...
Atsakyti
tai va, atbėgau pasigirti ax.gif pasilikau taip ilgai keiksnotame omnitel'yje. pasiūlė gerą nuolaidą telefonui (600lt) o man jo verkiant reikėjo, tarifas į visus tinklus 29 ar 25 cnt (anksciau buvo 39) ir minimalus prakalbamas 35lt. tai kolkas labai džiaugiuosi assa.gif o kitas numeris, kurio prieš mėnesį keičiausi planą i KALBĖK, tai irgi labai patiko, net neišnaudojau minimalaus blush2.gif
tiesa, internete jie neskelbia nuolaidų. aš nuėjau, pasakiau numerius ir tada jau pasiūlė variantus cool.gif
Atsakyti
įsiterpsiu į šitą temelę nes noriu sužinoti atsakymą į klausimą, kitur nerandu arba ieškoti nemoku o čia nesinori dėl trumpo klausimo kurt temos atskiros smile.gif

gal kam teko naudotis tele2 pildyk roamingu Europoje ir gal kas žinot ar ten išvykus veikia mobilus internetas (wap) ir jei veikia tai keik kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 25, 01:05)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man ir pats griausias ryšys jau 7 metai

norėčiau paklausti ar kokias nuolaidas esat gavę kaip seni klientai? g.gif
Atsakyti
mūsų šeima yra Omniteli smile.gif ryšys geras smile.gif
Atsakyti
o gal galit rekomenduot, kurio operatoriaus išankstinėmis mokėjimo kortelėmis SMS į visus tinklus pigiausi?
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2007 07 03, 14:42)
o gal galit rekomenduot, kurio operatoriaus išankstinėmis mokėjimo kortelėmis SMS į visus tinklus pigiausi?

na zinau kad "labas" nemokamos sms, jeigu draugu auguma turi "labas" tai be abejo sis geriausia smile.gif na o jei i visus tinklus tai as turiu ezio kortele, sumoku 9lt per menesi, ir rasau sms nuo ryto iki velyvo vakaro, istisai susirasinejant parasau siek tiek virs 100 sms ir manau kad 9lt tikrai apsimoka sumoket, as va pvz dbr net i roaming'a uzsienyje rasau nemokamai kai ledas pajungtas :)na siaip tai ledas menesiui i visus tinklus 19lt, bet dabar jau gal net daugiau kaip puse metu moku tik 9lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 07 03, 13:22)
norėčiau paklausti ar kokias nuolaidas esat gavę kaip seni klientai? g.gif

turėjau galvoj Tele 2
Atsakyti
O aš galvoju iš Bitės bėgti, tik nežinau ar Tele2 ar Omnitelį rinktis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2007 06 04, 16:02)
as optimiste lotuliukas.gif tikiuosi, kad itilpsiu i 40lt ax.gif

ir aš taip maniau lotuliukas.gif , bet niekaip doh.gif
Atsakyti
na, bet pirma menesi lengvai ir netaupydama mirksiukas.gif kai dau kalbu omnitel tinkle, tai 'neskauda" kai tenka kartais paskambinti ir i kitus tinklus schmoll.gif
Atsakyti