Aš pasikeičiau į KALBĖK,tai sąsk nepamažėjo (buvo MANO).Tik dabar naudojuosi proga ,tai Omni tinkle plepu po pusvalandį ir daugiau
.Šis planas ir yra plepiams,kuo daugiau šneki tuo pigiau,aišku kaip skambini pora žodžių pasakyti,tai neapsimoka visai.Ištikrųjų jei omniteli,tai ir sms neapsimoka rašyti,skambinti pigiau
Mes jau pabėgom iš Omnitel į Teledemą.
Abonentinis mokestis NEIMANT TELEFONO - 11.40lt (pokalbiai tarp tuo pačiu vardu registruotų abonentų ir tarp visų tokio pat plano turėtojų- nemokami, į kitus tinklus - 60 min tik po 0.19lt; iškalbėjus tą valandą - kiti tarifai: Bitė 22cnt, visi kiti tinklai - 35cnt, į Teledemą mažiau. Galima rinktis ir dvi valandas.). Kiek kainuoja sms, nepamenu. Sutartis vieniems metams.
Abonentinis mokestis IMANT TELEFONĄ - 22.80 lt, tarpusavy nemokamai, į kitus tinklus - 120 min tik po 0.19lt. Sutartis dviems metams.
Čia medikų planas, toks pat yra ir mokytojams, karininkams ir t.t.
Trumpai tariant, su vyru ir mama tarpusavy plepėsiu nemokamai (aišku, yra apribojimas - berods aštuonios valandos į mėnesį), į kitus tinklus dvi valandas
galėsiu skambint po 19cnt
ir mokėsiu 22.80 lt abonentinį, nes pasiėmiau naują telefoną. Žiūrėsim, kokia bus sąskaita...
Abonentinis mokestis NEIMANT TELEFONO - 11.40lt (pokalbiai tarp tuo pačiu vardu registruotų abonentų ir tarp visų tokio pat plano turėtojų- nemokami, į kitus tinklus - 60 min tik po 0.19lt; iškalbėjus tą valandą - kiti tarifai: Bitė 22cnt, visi kiti tinklai - 35cnt, į Teledemą mažiau. Galima rinktis ir dvi valandas.). Kiek kainuoja sms, nepamenu. Sutartis vieniems metams.
Abonentinis mokestis IMANT TELEFONĄ - 22.80 lt, tarpusavy nemokamai, į kitus tinklus - 120 min tik po 0.19lt. Sutartis dviems metams.
Čia medikų planas, toks pat yra ir mokytojams, karininkams ir t.t.
Trumpai tariant, su vyru ir mama tarpusavy plepėsiu nemokamai (aišku, yra apribojimas - berods aštuonios valandos į mėnesį), į kitus tinklus dvi valandas
tai va, atbėgau pasigirti
pasilikau taip ilgai keiksnotame omnitel'yje. pasiūlė gerą nuolaidą telefonui (600lt) o man jo verkiant reikėjo, tarifas į visus tinklus 29 ar 25 cnt (anksciau buvo 39) ir minimalus prakalbamas 35lt. tai kolkas labai džiaugiuosi
o kitas numeris, kurio prieš mėnesį keičiausi planą i KALBĖK, tai irgi labai patiko, net neišnaudojau minimalaus
tiesa, internete jie neskelbia nuolaidų. aš nuėjau, pasakiau numerius ir tada jau pasiūlė variantus
tiesa, internete jie neskelbia nuolaidų. aš nuėjau, pasakiau numerius ir tada jau pasiūlė variantus
įsiterpsiu į šitą temelę nes noriu sužinoti atsakymą į klausimą, kitur nerandu arba ieškoti nemoku o čia nesinori dėl trumpo klausimo kurt temos atskiros
gal kam teko naudotis tele2 pildyk roamingu Europoje ir gal kas žinot ar ten išvykus veikia mobilus internetas (wap) ir jei veikia tai keik kainuoja?
gal kam teko naudotis tele2 pildyk roamingu Europoje ir gal kas žinot ar ten išvykus veikia mobilus internetas (wap) ir jei veikia tai keik kainuoja?
QUOTE(grange @ 2007 01 25, 01:05)
norėčiau paklausti ar kokias nuolaidas esat gavę kaip seni klientai?
mūsų šeima yra Omniteli
ryšys geras
QUOTE(Delusion @ 2007 07 03, 14:42)
o gal galit rekomenduot, kurio operatoriaus išankstinėmis mokėjimo kortelėmis SMS į visus tinklus pigiausi?
na zinau kad "labas" nemokamos sms, jeigu draugu auguma turi "labas" tai be abejo sis geriausia
QUOTE(vilminė @ 2007 07 03, 13:22)
turėjau galvoj Tele 2
O aš galvoju iš Bitės bėgti, tik nežinau ar Tele2 ar Omnitelį rinktis?
QUOTE(ryyd @ 2007 06 04, 16:02)
ir aš taip maniau
na, bet pirma menesi lengvai ir netaupydama
kai dau kalbu omnitel tinkle, tai 'neskauda" kai tenka kartais paskambinti ir i kitus tinklus