Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilaus ryšio operatoriai

Apklausa: Kokiu mobilaus ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės? (531 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(grange @ 2008 04 12, 22:28)
tai gal pasinaudojo numerio perkėlimo paslauga? tai aišku, kad tada mokėt nieko nereikėjo.

jei neklystu, tai taip.
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 04 20, 10:34)
Ne taip seniai TELE-2 iskeiciau i BITE (atsibodo tele-2 nesamones ir sukciavimai doh.gif )

Mane irgi domina, kokie sukčiavimai, gal galima konkrečiau.
Atsakyti
6 metus turiu tele2 pildyk. problemų nulis, ryšys geras ir dar už atsilieptus skambučiu bapkių duoda thumbup.gif
Atsakyti
Naudojuosi "Omnitel" paslaugomis. Moku 19ct i visus tinklus.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 20, 20:37)
6 metus turiu tele2 pildyk.  problemų nulis, ryšys geras ir dar už atsilieptus skambučiu bapkių duoda thumbup.gif

drinks_cheers.gif 4m turiu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Aš septynis metus "Omnitel" abonente. 4u.gif Turiu sidabrine omni id, labai pravercia einant i koncertus ir renginius. Girdejau kazkur 80 ar 90 procentu i renginius bilietu isperka su omni id koretelem. bigsmile.gif
Dar faina, kad Omnis mobilu interneta pletoja, patinka man telefone skaityt naujienas, el.pašta tikrintis ar supermama vartyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(terro @ 2008 04 23, 09:05)
Aš septynis metus "Omnitel" abonente.  4u.gif Turiu sidabrine omni id, labai pravercia einant i koncertus ir renginius. Girdejau kazkur 80 ar 90 procentu i renginius bilietu isperka su omni id koretelem.  bigsmile.gif
Dar faina, kad Omnis mobilu interneta pletoja, patinka man telefone skaityt naujienas, el.pašta tikrintis ar supermama vartyt wink.gif

Aš irgi skaitau el. paštą telefone, labai patogu. Anksčiau nebūčiau pagolvojus jog internetas telefone gali atstoti kompiuterį.
Iš pradžių bandžiau naudotis su Tele2, bet labai lėtai veikia nes nėra 3G ryšio.
Su Omnitel kitas reikalas. Per mėnesį už 12Lt, internetu galiu naudotis neskaičiuodama megabaitų. Ir paštą pasitikrinu ir internete naujienas perskaitau 2.gif
Atsakyti
gal kas turit naują Tele2 planą verslui - kur minutė kainuoja 7 centus? smile.gif galvoju imti bet dar blaškausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 20, 20:37)
6 metus turiu tele2 pildyk.  problemų nulis, ryšys geras ir dar už atsilieptus skambučiu bapkių duoda thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 05 06, 20:53)
gal kas turit naują Tele2 planą verslui - kur minutė kainuoja 7 centus? smile.gif galvoju imti bet dar blaškausi smile.gif

Planuoju imti, tik nezinau kiek laiko sutartis, jei telefono neimi, Gal neterminuota g.gif
Atsakyti
Naudojuosi Tele2 operatoriumi, kalbu po 15 centų į visus tinklus ir su trim nemokamai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naudojuosi Bitės mobiliuoju ryšiu, per daugelį metų nekilo jokių problemų, todėl keisti neketinu smile.gif
Atsakyti