Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilaus ryšio operatoriai

Apklausa: Kokiu mobilaus ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės? (531 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Will @ 2009 03 02, 22:58)
Bet kad senieji planai naikinami , o iš naujų nieko gero  doh.gif
Mes savaitgalį išėjom iš omnio  cool.gif  Dabar man trys numeriai kainuos mažiau nei vienas su tuo asmeniniu omnio planu  doh.gif

g.gif o tu normaliai gali parašyti išejimo sąlygas, nes visiems skirtingai paismetę omnio konsultantai mekena
Atsakyti
Tele2 4u.gif
Atsakyti
visa laika naudoju tele 2 ir nesiskundziu
Atsakyti
8 metai draugauju su Tele 2 smile.gif Praktiškai jokių nusiskundimų mirksiukas.gif
Atsakyti
6m su TELE2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 10, 23:01)
8 metai draugauju su Tele 2  smile.gif Praktiškai jokių nusiskundimų  mirksiukas.gif

QUOTE(AusraTur @ 2009 03 12, 17:53)
6m su TELE2  mirksiukas.gif

Geras g.gif O as laukiu nesulaukiu kol sutartis baigsis,kad greiciau kitur pabegti,nes pastoviai esu ne rysio zonoj unsure.gif Turiu tele 2 abonenta ir salia telefona su extra kortele tam atvejui jei reiktu staiga paskambinti ir rysio nebutu doh.gif Kazkoks absurdas...
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2009 03 14, 14:42)
Geras  g.gif O as laukiu nesulaukiu kol sutartis baigsis,kad greiciau kitur pabegti,nes pastoviai esu ne rysio zonoj  unsure.gif Turiu tele 2 abonenta ir salia telefona su extra kortele tam atvejui jei reiktu staiga paskambinti ir rysio nebutu  doh.gif Kazkoks absurdas...

O kokį telefoną turit? g.gif Nes aš prieš tai turėjau Samsungą, tai kaime pas mane pastoviai nebūdavo ryšio, dabar turiu Nokia, viskas tvarkoj net ir kaime.
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 14, 14:49)
O kokį telefoną turit?  g.gif Nes aš prieš tai turėjau Samsungą, tai kaime pas mane pastoviai nebūdavo ryšio, dabar turiu Nokia, viskas tvarkoj net ir kaime.

SE W 880,pas vyra Nokia,bet niekuo nesiskiria,jei nera rysio,tai nera pas abu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2009 03 14, 14:55)
SE W 880,pas vyra Nokia,bet niekuo nesiskiria,jei nera rysio,tai nera pas abu  unsure.gif

Įdomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 14, 14:58)
Įdomiai  g.gif

Na sakyciau cia tik mum,bet perejo visa vyro firma(ikalbino direktoriu pasiulydami neblogus tarifus,kurie dabar per gerkle islindo doh.gif ) ir visi laukia sutarties pabaigos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2009 03 09, 13:53)
tai mokejot netesybas ar ne?mes irgi norejom iseiti tai sake reikia netesybas moketi

einate lauk ir nieko nemokate, nei netesybu, nei telefonui suteiktu nuolaidu. sakyti jie gali daug ka, tegul raso, gasdina, siuncia saskaitas. kai gausite teismo sprendima del siu sumu sumokejimo- tada galesite ir moketi. o tokio sprendimo negausite. gasdina bailesnius ir is maziau apsiskaiciusiu ar kaimiecius. neabejoju, kad susirinks dar nemazai pinigeliu, kaipo netesybu mokescio. O sie tikrai nesikreips niekur, kad issieskoti is omnio paskui siuos neteisetai surinktus pinigus.
aplamai- eilinis konsultantas, nesvarbu - bite, sirse, omnis ar tele2 - man joks ne rodiklis. jie ten gieda kas jiems liepta, o kai pakisi istatymus bei isaiskinimus po nosimis aplamai praranda zada...mazdaug mums taip sake taip ir bus... doh.gif apgailetina isvis.
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2009 03 14, 14:42)
Geras  g.gif O as laukiu nesulaukiu kol sutartis baigsis,kad greiciau kitur pabegti,nes pastoviai esu ne rysio zonoj  unsure.gif Turiu tele 2 abonenta ir salia telefona su extra kortele tam atvejui jei reiktu staiga paskambinti ir rysio nebutu  doh.gif Kazkoks absurdas...

nu buvo ir pas mus ir ne tik mums problemos su tele2,vis trukinedavo rysis,tipo pastatyta antena ir trukineja,tai po ilgu skambinejimu,susitvarke,net saskaitas siusdavo mazesnes,kad islaikyt klienta.
Atsakyti