Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(Sonija145 @ 2013 01 10, 13:49)
sveikute tai aisku priimsim mes tave. pasipasakokit apie save:)

ACIU thumbup.gif butinai pasipasakosiu ,bet baisiai nustebau ,kodel temutes nekuret sunu skyriuj tam g.gif ,jei butu ten manau temute butu laabai populeri ,labai daug dabar Jorksyriuku be dokumentu ,ir manau norinciu bendraut butu tikrai daug ,kiek skaitydavau ana temute ,tai tik parasius naujioke ,budavo isplusta ,manaus jos kaip tik noretu pabendraut buten ,va tokioj paprastoj ,nuosirdzioj temutej g.gif ,kaip visom norinciom rast ja?As va tai buvau drasesne kad ERAI parasiau ,o kitos taip ir liks nusivylusios
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 01 10, 14:59)
baisiai nustebau ,kodel temutes nekuret sunu skyriuj tam  g.gif ,jei butu ten manau temute butu laabai populeri ,labai daug dabar Jorksyriuku be dokumentu ,ir manau norinciu bendraut butu tikrai daug

Oksanele02, tokia praktika jau buvo. Ir, deja, ji nepasiteisino - dėl to dviejų temų Šunų skyriuje ir nėra 4u.gif

Pacituosiu seną paaiškinimą:

QUOTE(kykute @ 2011 10 20, 10:14)
 i 
Keista (o gal ir nekeista) matyti, kad forume daugiausiai turbūt yra jorkšyro terjerų veislės ir "veislės" atstovų šeimininkų - dėl didelio narių kiekio ir tam tikrų neviešinamų aplinkybių jorkšyro terjerams buvo padaryta išimtis ir 2010 m. rugpjūčio 8 d. leista turėti dvi atskiras temas. Bet su sąlyga, kad jei vistik temos ir juose dalyvaujančios narės "kergsis" ir "kandžiosis" tarpusavyje, su dideliu gailesčiu Šunų forume teks apskritai atsisakyti jorkšyrų terjerų, kiek jie bebūtų mieli ir malonūs šuniukai.
Prabėgo jau metai - dvi temos savotiškai pasiteisino. Būtų malonu, kad ši tradicija išliktų ir toliau. Linkiu visoms malonaus bendravimo.

Pagarbiai
moderatorė kykute

Deja, dėl aprašytų priežasčių antrosios temos ir neliko
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 01 10, 15:59)
ACIU  thumbup.gif butinai pasipasakosiu ,bet baisiai nustebau ,kodel temutes nekuret sunu skyriuj tam  g.gif ,jei butu ten manau temute butu laabai populeri ,labai daug dabar Jorksyriuku be dokumentu ,ir manau norinciu bendraut butu tikrai daug ,kiek skaitydavau ana temute ,tai tik parasius naujioke ,budavo isplusta ,manaus jos kaip tik noretu pabendraut buten ,va tokioj paprastoj ,nuosirdzioj temutej g.gif ,kaip visom norinciom rast ja?As va tai buvau drasesne kad ERAI parasiau ,o kitos taip ir liks nusivylusios

Vis daugiau parbeganciu cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(claudet @ 2013 01 10, 15:20)
Vis daugiau parbeganciu cia  4u.gif

aisku kad bega cia. cia nors neloja niekas.smile.gif
Atsakyti
Na musu mazoji dabar 7.5men ,gal trumpai bandysiu papasakot ,kaip ji pas mus atsirado smile.gif
Visad svajiodavau apie Jorksyriukus,labai patiko ,ir daznai apie juos kalbedavau kad labai noreciau,nu bet kalbos lieka kalbom ,noret nedraudziama biggrin.gif ,apie juos visai nesidomejau ,neieskojau nes net nesiruosiau pirkt ,na o kai gyvenu netoli turgaus daznai praeidavau pro suniukus kur pardavinejami ir tik pasidziaugdavau (nes namie turiu dar pekine,du vokeciu aviganius) ir y akis krito beveik 3men Jorksyriuke,aisku praeit negalejau,pasisnekejom su ta moterim ,mazoji laabai patiko ,buciau gal ir susigundzius ja nusipirkt ,bet isgazdino kaina prase 1000litu ,tai mintis pirma ir buvo tokia, geriau jau ateity jei pirksiu dasidesiu ir su dokumentais nusipirksiu ,taip ir paejom mes ,viskas tuo butu ir pasibaige jei ne mano artejantis gimtadienis ,po savaites laiko vaikai parvaziavo is turgaus ir parveze mamytei dovanele ,ta pacia mazyle kuria pries savaite pati ziurejau biggrin.gif ,nu ir ka tada prasidejo ,gerai kad vaikai buvo paeme tos moters telef ,tai iskart skmbinau viska issiklausinet o po to po interneta ieskot inf,nu ir taip su ta pacia istorija įlindau į Jorksyru temute ,kurioje ,po mano pasidziaugimo ,pilno emociju ir dziaugsmo ,pasipyle kritika ir tokia kad doh.gif kokias cia pasakas seki,kaip vaikai gali sau leisti nupirkt suny,is kur pas ju pinigai(nors nei viena net nepaklause gal tie vaikai mano suauge zmones) nu vienu zodziu baisu buvo ,paprase įkelt foto ,kai įkeliau dar didesne kritika prasidejo suniuko kailis neblizga ,netviska ,uzaugs y rotveilery panasus nu vienu zodziu tokios ekspertes ,kurios net is nuotraukos negali pasakyt koks jis bus ,isaugo mergyte musu labai grazi ,ir net sulaukem labai graziu pagiru is tikrai ismananciu zmoniu smile.gif
Isipleciau atsiprasau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kykute @ 2013 01 10, 14:07)
Oksanele02, tokia praktika jau buvo. Ir, deja, ji nepasiteisino - dėl to dviejų temų Šunų skyriuje ir nėra  4u.gif

Pacituosiu seną paaiškinimą:

Deja, dėl aprašytų priežasčių antrosios temos ir neliko

Na nesvarbu ,svarbu ,kad cia yra merginu ,norinciu bendraut ,ir patart ,ir pasidalint turimom ziniom ,ir kritikuot neįzeidziant kitu norinciu bendraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2013 01 10, 15:27)
Na musu mazoji dabar 7.5men ,gal trumpai bandysiu papasakot ,kaip ji pas mus atsirado smile.gif
Visad svajiodavau apie Jorksyriukus,labai patiko ,ir daznai apie juos kalbedavau kad labai noreciau,nu bet kalbos lieka kalbom ,noret nedraudziama biggrin.gif ,apie juos visai nesidomejau ,neieskojau nes  net nesiruosiau pirkt ,na o kai gyvenu netoli turgaus daznai praeidavau pro suniukus kur pardavinejami ir tik pasidziaugdavau (nes namie turiu dar pekine,du vokeciu aviganius) ir y akis krito beveik 3men Jorksyriuke,aisku praeit negalejau,pasisnekejom su ta moterim ,mazoji laabai patiko ,buciau gal ir susigundzius ja nusipirkt ,bet isgazdino kaina prase 1000litu ,tai mintis pirma ir buvo tokia, geriau jau ateity jei pirksiu dasidesiu ir su dokumentais nusipirksiu ,taip ir paejom mes ,viskas tuo butu ir pasibaige jei ne mano artejantis gimtadienis ,po savaites laiko vaikai parvaziavo is turgaus ir parveze mamytei dovanele ,ta pacia mazyle kuria pries savaite pati ziurejau biggrin.gif ,nu ir ka tada prasidejo ,gerai kad vaikai buvo paeme tos moters telef ,tai iskart skmbinau viska issiklausinet o po to po interneta ieskot inf,nu ir taip su ta pacia istorija įlindau į Jorksyru temute ,kurioje ,po mano pasidziaugimo ,pilno emociju ir dziaugsmo ,pasipyle kritika ir tokia kad doh.gif kokias cia pasakas seki,kaip vaikai gali sau leisti nupirkt suny,is kur pas ju pinigai(nors nei viena net nepaklause gal tie vaikai mano suauge zmones) nu vienu zodziu baisu buvo ,paprase įkelt foto ,kai įkeliau dar didesne kritika prasidejo suniuko kailis neblizga ,netviska ,uzaugs y rotveilery panasus nu vienu zodziu tokios ekspertes ,kurios net is nuotraukos negali pasakyt koks jis bus ,isaugo mergyte musu labai grazi ,ir net sulaukem labai graziu pagiru is tikrai ismananciu zmoniu  smile.gif
Isipleciau atsiprasau smile.gif

sitas sakinys juoka sukele biggrin.gifD
fainai Jums kad turite didelius vaikus ir nustebint taip graziai mokejo,

na as kazkaip kritikos nesulaukiau kai ikeliau savaji sunyti.. tik kai paklausiau kuo maitinti, nors man pardaveja pasake kuo duoti, bet galvoju reik pasiteiraut kuo kitos maitina, zodziu vienos pasakymas "nusipirk versiuka ir maitink" zodziu supratau kad mes cia busim nepageidautini visiskai.

o apie ta tema na kokios ten moterys sedi galiu pasakyti, pasistiebusios iki dangaus, bet gali nutikti kad gali skaudziai kristi, o is aukstai kai krenta zmogus gali gala gauti....nelinkiuu as toms merginoms moterims.. lai ten edasi viena su kita..
Atsakyti
Laba, 4u.gif

Va ir mano abi damačkos...

user posted image

Akva (britukė) namie įsikūrė tik gruodžio mėnesio pradžioje. Oi, kokios kautynės būdavo... o pavydo scenos... Viena kitos maistą ėsdavo... O dabar draugelkos abi...

O Neiros niekaip surišti nepavyksta. Gumytės laiko ilgiausiai pora val, o to abiem kojom gulėdama išsilupa su visais savo plaukais... Jau ko nedarėm, ko neišbandėm... Taip nuo pat mažens kovojam...
Sakiau, iš pradžių kad gal surišti nemoku... bet kad ir po kirpyklos vos namus pasiekia su kasom...
Atsakyti
QUOTE(~neira~ @ 2013 01 10, 15:43)
Laba,  4u.gif

Va ir mano abi damačkos...

user posted image

Akva (britukė) namie įsikūrė tik gruodžio mėnesio pradžioje. Oi, kokios kautynės būdavo... o pavydo scenos... Viena kitos maistą ėsdavo... O dabar draugelkos abi...

O Neiros niekaip surišti nepavyksta. Gumytės laiko ilgiausiai pora val, o to abiem kojom gulėdama išsilupa su visais savo plaukais... Jau ko nedarėm, ko neišbandėm... Taip nuo pat mažens kovojam...
Sakiau, iš pradžių kad gal surišti nemoku... bet kad ir po kirpyklos vos namus pasiekia su kasom...

grazuoles abi:)
as irgi risu tuos plaukiukius bet mums pavyksta kazkaip ju neisjudinti islaiko man kokias 3 dienas neliecia jisai savo kasytes.. o risti kai reikia irgi neleidzia tai mieganti risu:)

turiu klausima toms kurios jau turi ilgeliau suniukus, kaip jus savuosius pripratinot lauke sysiu daryt, ***** as su juo iseinu i lauka tai jisai paeina atsiseda pasaukiu ji eina vel sedasi ir nieko nedaro lauke.siand jau pradejo ir begioti bet vistiek nieko nedaro. o ilgai bijau as ji laikyt lauke, nes vet gydytojas sake tik nuo kitos sav eiti i lauka.
Atsakyti
Oksanele, tu ziuriu ir visa komanda gyvunijos turi thumbup.gif
Nieko tokio, kad issipletei, cia uz paklodes nesibarama lotuliukas.gif

Na pas mane istorija tokia gal jau ir rasiau, kad vasara drauge isvaziavo atostogu ir paliko savo grazuole Lotute man.As kazkaip niekada neplanavau tokio sunelio isgyti, nes man vis atrodydavo, kad jie kaip"aksesuarai" ir kad panienkos juos del mados reikalo nesiojasi. biggrin.gif Taigi per ta menesiuka as taip pamilau ta suneli, kad isigyti toki grozi mintis pradejo kirbeti mano galvoje. Bet zinojau, kad tai bus papildomas ir vargelis.Turiu rusu melynos veisles katinuka 6 metu ir mopsa 7 metu, akvariuma zuvu lotuliukas.gif (bet jos jau ne mano rupestis)
Tai va. O pries kaledas ir nusprendziau sau pasidaryti tokia dovana.
Dziaugiuosi neatsidziaugiu.Aisku rupestelio yra, bet kiek jis suteikia dziaugsmo.
Katinas, tai zenkliai nepatenkintas ir gaudo maziuka, kaip kokia pele.Tai jau reikia saugoti.Vienu nepalieku.O mopsas, tai is vis vengia bendravimo.Pabega biggrin.gif

Ir as jau issipleciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2013 01 10, 14:37)
na as kazkaip kritikos nesulaukiau kai ikeliau savaji sunyti.. tik kai paklausiau kuo maitinti, nors man  pardaveja pasake kuo duoti, bet galvoju reik pasiteiraut  kuo kitos maitina, zodziu vienos  pasakymas "nusipirk versiuka ir maitink" zodziu supratau kad mes cia busim nepageidautini visiskai.

Na istikro mano vaikai ,nera dar dideli sone ifo parasyta smile.gif ,bet jos dirba pas mus ir laabai sunkiai ,bet ir uzdirba ,(kaip kitoj temutej ,kritika ,kodel as mama nekontroliuoju vaiku pinigu ,kad jie gali pirkt tokias neatsakingas dovanas),pacituosiu ,vaikai nebutu pirke jei zinotu ,kad suniukas bus nemylimas ,ir nelaukiamas seimoje ,o ir niekada nekontroliuociau savo vaiku uzdirbtu pinigeliu ,jos sunkiai dirba ir uzdirba ,dar to betruko kad uzdrausciau joms kazka pirktis,o suniukas buvo mamytei dovana ir labai superine ,daba namuose turim tikrai veiksmo ,kaip reikiant ,rupesciu po kol kas jiokiu ,daaugiau buvo galvos skausmo kol neturejau jiokios informacijos ,paprastu augintoju patarimo ,kuriu per ta laika ,kiek turiu mazyle jau nemazai prisirinkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2013 01 10, 14:46)
turiu klausima toms kurios jau turi ilgeliau suniukus, kaip jus savuosius pripratinot  lauke  sysiu daryt, ***** as su juo iseinu i lauka tai jisai paeina atsiseda pasaukiu ji eina vel sedasi ir  nieko nedaro lauke.siand jau pradejo ir  begioti bet vistiek nieko nedaro. o ilgai bijau as ji laikyt lauke, nes vet gydytojas sake  tik nuo kitos sav eiti i lauka.

Mes kažkaip tuo vedžiojimu labai nesidžiaugiam lauke...

Kažkaip savaime, tai gaunasi. Mes Neirą pratinom lauke daryti tik nuo pusės metukų. Tai užtekdavo išeiti kartu ir pati badarydavo, nei barėmės, nei pykom. Tiesiog skaniukų visada pasiimdavau laukan su savim... Namie palutę patiesę laikėm. Dar žiemos metu ir palutė būna, bet dažniausiai kenčia ir eina laukan reikalų atlikti. Taip ir prastovi visiškai svari. Tik rujos metu dažniau siusioja, tai tada jau gelbsti palutė. Nes, mūs 8-10 val per parą namie nebūna...

O šiaip, tai aš tos nuomonės, kad ateis laikas ir supras kur reikia siusioti. O dar tik kantrybės...

Tiesa, čia kurią dieną užmačiau, kad mano višta taisosi siusioti katės smėlin... nu, va gražu... gavo barti, tai dar aplink per atstumą apsuka smėlio dėžę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~neira~: 10 sausio 2013 - 15:00
QUOTE(ERA @ 2013 01 10, 15:52)
Oksanele, tu ziuriu ir visa komanda gyvunijos turi  thumbup.gif
Nieko tokio, kad issipletei, cia uz paklodes nesibarama  lotuliukas.gif

Na pas mane istorija tokia gal jau ir rasiau, kad vasara drauge isvaziavo atostogu ir paliko savo grazuole Lotute man.As kazkaip niekada neplanavau tokio sunelio isgyti, nes man vis atrodydavo, kad jie kaip"aksesuarai" ir kad panienkos juos del mados reikalo nesiojasi. biggrin.gif Taigi per ta menesiuka as taip pamilau ta suneli, kad isigyti toki grozi mintis pradejo kirbeti mano galvoje. Bet zinojau, kad tai bus papildomas ir vargelis.Turiu rusu melynos veisles katinuka 6 metu ir mopsa 7 metu, akvariuma zuvu  lotuliukas.gif (bet jos jau ne mano rupestis)
Tai va. O pries kaledas ir nusprendziau sau pasidaryti tokia dovana.
Dziaugiuosi neatsidziaugiu.Aisku rupestelio yra, bet kiek jis suteikia dziaugsmo.
Katinas, tai zenkliai nepatenkintas ir gaudo maziuka, kaip kokia pele.Tai jau reikia saugoti.Vienu nepalieku.O mopsas, tai is vis vengia bendravimo.Pabega biggrin.gif

Ir as jau issipleciau  lotuliukas.gif

o as 2 metus galvojau apie suni, vyras sake jokio suns namuose niekada tralialia, beto dar sunus mazas buvo ir zodziu ziurineju skelbimus as cia viena siki antra siki, ziuriu dzeko raselo terjierus po to uzsimaniau pincerio po to rusu toiterjero po to uzsimaniau biglio ir galu galiausiai ziurineju skelbimus jorksu ir vienas labai krito i aki, pasiskambinau moteriai gruodzio23d pasnekejom ir po kaledu mes susitikom vet klinikoj ir taip pas mus dbr sunytis atsirado.. sunus patenkintas, vyras irgi patenkintas nors nenorejo suns labai, man tai net gera sirdi namai pagyvejo sunus laimingas, galiu pasakyti sunus nuo kompo nulipo nors smile.gif tai vat..
Papildyta:
QUOTE(oksanele02 @ 2013 01 10, 15:53)
Na istikro mano vaikai ,nera dar dideli sone ifo parasyta smile.gif ,bet jos dirba pas mus ir laabai sunkiai ,bet ir uzdirba ,(kaip kitoj temutej ,kritika ,kodel as mama nekontroliuoju vaiku pinigu ,kad jie gali pirkt tokias neatsakingas dovanas),pacituosiu ,vaikai nebutu pirke jei zinotu ,kad suniukas bus nemylimas ,ir nelaukiamas seimoje ,o ir niekada nekontroliuociau savo vaiku uzdirbtu pinigeliu ,jos sunkiai dirba ir uzdirba ,dar to betruko kad uzdrausciau joms kazka pirktis,o suniukas buvo mamytei dovana ir labai superine ,daba namuose turim tikrai veiksmo ,kaip reikiant ,rupesciu po kol kas jiokiu ,daaugiau buvo galvos skausmo kol neturejau jiokios informacijos ,paprastu augintoju patarimo ,kuriu per ta laika ,kiek turiu mazyle jau nemazai prisirinkau smile.gif

tai jos trbt neturi vaiku... arba jos poniutes kuriu vaikai nezino kas yra dirbti... ir uzsidirbti, ir plius mamai sirdi pradziuginti.
Atsakyti