Na musu mazoji dabar 7.5men ,gal trumpai bandysiu papasakot ,kaip ji pas mus atsirado
Visad svajiodavau apie Jorksyriukus,labai patiko ,ir daznai apie juos kalbedavau kad labai noreciau,nu bet kalbos lieka kalbom ,noret nedraudziama

,apie juos visai nesidomejau ,neieskojau nes net nesiruosiau pirkt ,na o kai gyvenu netoli turgaus daznai praeidavau pro suniukus kur pardavinejami ir tik pasidziaugdavau (nes namie turiu dar pekine,du vokeciu aviganius) ir y akis krito beveik 3men Jorksyriuke,aisku praeit negalejau,pasisnekejom su ta moterim ,mazoji laabai patiko ,buciau gal ir susigundzius ja nusipirkt ,bet isgazdino kaina prase 1000litu ,tai mintis pirma ir buvo tokia, geriau jau ateity jei pirksiu dasidesiu ir su dokumentais nusipirksiu ,taip ir paejom mes ,viskas tuo butu ir pasibaige jei ne mano artejantis gimtadienis ,po savaites laiko vaikai parvaziavo is turgaus ir parveze mamytei dovanele ,ta pacia mazyle kuria pries savaite pati ziurejau

,nu ir ka tada prasidejo ,gerai kad vaikai buvo paeme tos moters telef ,tai iskart skmbinau viska issiklausinet o po to po interneta ieskot inf,nu ir taip su ta pacia istorija įlindau į Jorksyru temute ,kurioje ,po mano pasidziaugimo ,pilno emociju ir dziaugsmo ,pasipyle kritika ir tokia kad

kokias cia pasakas seki,kaip vaikai gali sau leisti nupirkt suny,is kur pas ju pinigai(nors nei viena net nepaklause gal tie vaikai mano suauge zmones) nu vienu zodziu baisu buvo ,paprase įkelt foto ,kai įkeliau dar didesne kritika prasidejo suniuko kailis neblizga ,netviska ,uzaugs y rotveilery panasus nu vienu zodziu tokios ekspertes ,kurios net is nuotraukos negali pasakyt koks jis bus ,isaugo mergyte musu labai grazi ,ir net sulaukem labai graziu pagiru is tikrai ismananciu zmoniu
Isipleciau atsiprasau
Papildyta:
QUOTE(kykute @ 2013 01 10, 14:07)
Oksanele02, tokia praktika jau buvo. Ir, deja, ji nepasiteisino - dėl to dviejų temų Šunų skyriuje ir nėra
Pacituosiu seną paaiškinimą:
Deja, dėl aprašytų priežasčių antrosios temos ir neliko
Na nesvarbu ,svarbu ,kad cia yra merginu ,norinciu bendraut ,ir patart ,ir pasidalint turimom ziniom ,ir kritikuot neįzeidziant kitu norinciu bendraut