Gaila - nei šis nei tas
Kažkaip net į vardą nepanašu. Kažkokia a t g a i l a. Na visai nelinksmai
O tai kaip pačiam vaikui su tokiu vardu? Nenuprotėkit, rinkit kitą.. Žinau vieną moterį vardu Gaiva(gal tėvai tokį parinko su ta mintim - Gaivi), nu bet man asmeniškai tai be ryšio.. Nepykit kurios tokiu vardu..
QUOTE(*Miurielė* @ 2006 11 08, 10:34)
Gaila - nei šis nei tas
Kažkaip net į vardą nepanašu. Kažkokia a t g a i l a. Na visai nelinksmai
O tai kaip pačiam vaikui su tokiu vardu? Nenuprotėkit, rinkit kitą.. Žinau vieną moterį vardu Gaiva(gal tėvai tokį parinko su ta mintim - Gaivi), nu bet man asmeniškai tai be ryšio.. Nepykit kurios tokiu vardu..
na ma atrodo nelabai yra cia su tokiu vardu, viena kitat subludija, as pvz savo drauge atkalbejau ir ji dave mergytei kita varda
mano sūnaus vardas Gailius ir man jis labai patinka, labai gražus retas, lietuškas vardas ir niekas manęs kitaip neįtikins. Žinoma, kaip sakiau jau šitoj temoj gaila man irgi
bet Gailė ar Rin(m)gailė labai gražu
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 14, 00:35)
sveikos,
mano drauge ruosiasi savo dukra pavadinti Gaila. kaip jums? as bandau ja atkalbeti, nes man tai visiska nesamone...kokia Jusu nuomone?
mano drauge ruosiasi savo dukra pavadinti Gaila. kaip jums? as bandau ja atkalbeti, nes man tai visiska nesamone...kokia Jusu nuomone?
Mano pussere Gailute, bet man asmensiskai NE...per gili prasme
Nu atleiskit kaip tokiais vardais galima vadinti savo leliuka ..nei Gaila nei Gailius
QUOTE(SANTA @ 2006 11 09, 17:12)
Nu atleiskit kaip tokiais vardais galima vadinti savo leliuka ..nei Gaila nei Gailius

oi kaip galima, nes:
1. Vardo Gailius gera reikšmė - stiprus ir smarkus
2. Vardas lietuviškas
3. Vardas retas
4.Vardas gražiai skamba
5.Vardas dera prie pavardės
6.Vardas patinka tėvams
7.Tėvai labai patenkinto tokiu savo vaiko vardu
8.Galit sakyt, ką norit, bet laukausi savo ir ginsiu šį vardą, kiek įmanydamas, nes man jis tikrai labai nuostabus vardas
QUOTE(Linushi @ 2006 11 09, 12:44)
Mano pussere Gailute, bet man asmensiskai NE...per gili prasme
o kokia dar prasme be gailescio ?
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 11 12, 18:30)
gali būti nuo gailestingumo
Gaila- net nepanašu į vardą.
QUOTE(Isila @ 2006 11 08, 12:31)
mano sūnaus vardas Gailius ir man jis labai patinka, labai gražus retas, lietuškas vardas ir niekas manęs kitaip neįtikins. Žinoma, kaip sakiau jau šitoj temoj gaila man irgi
bet Gailė ar Rin(m)gailė labai gražu 
Galius visai nieko, nors kelia liūdesį kažkodėl
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 14, 01:35)
sveikos,
Tai jau pasistenk atkalbeti.