Įkraunama...
Įkraunama...

Gaila

Gaila - nei šis nei tas schmoll.gif Kažkaip net į vardą nepanašu. Kažkokia a t g a i l a. Na visai nelinksmai g.gif O tai kaip pačiam vaikui su tokiu vardu? Nenuprotėkit, rinkit kitą.. Žinau vieną moterį vardu Gaiva(gal tėvai tokį parinko su ta mintim - Gaivi), nu bet man asmeniškai tai be ryšio.. Nepykit kurios tokiu vardu..
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2006 11 08, 10:34)
Gaila - nei šis nei tas schmoll.gif Kažkaip net į vardą nepanašu. Kažkokia a t g a i l a. Na visai nelinksmai g.gif  O tai kaip pačiam vaikui su tokiu vardu? Nenuprotėkit, rinkit kitą.. Žinau vieną moterį vardu Gaiva(gal tėvai tokį parinko su ta mintim - Gaivi), nu bet man asmeniškai tai be ryšio.. Nepykit kurios tokiu vardu..

na ma atrodo nelabai yra cia su tokiu vardu, viena kitat subludija, as pvz savo drauge atkalbejau ir ji dave mergytei kita varda
Atsakyti
mano sūnaus vardas Gailius ir man jis labai patinka, labai gražus retas, lietuškas vardas ir niekas manęs kitaip neįtikins. Žinoma, kaip sakiau jau šitoj temoj gaila man irgi schmoll.gif bet Gailė ar Rin(m)gailė labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 14, 00:35)
sveikos,
mano drauge ruosiasi savo dukra pavadinti Gaila. kaip jums? as bandau ja atkalbeti, nes man tai visiska nesamone...kokia Jusu nuomone?

Mano pussere Gailute, bet man asmensiskai NE...per gili prasme
Atsakyti
Nu atleiskit kaip tokiais vardais galima vadinti savo leliuka ..nei Gaila nei Gailius doh.gif blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 11 09, 17:12)
Nu atleiskit kaip tokiais vardais galima vadinti savo leliuka ..nei Gaila nei Gailius  doh.gif  blink.gif  schmoll.gif

oi kaip galima, nes:
1. Vardo Gailius gera reikšmė - stiprus ir smarkus
2. Vardas lietuviškas
3. Vardas retas
4.Vardas gražiai skamba
5.Vardas dera prie pavardės
6.Vardas patinka tėvams
7.Tėvai labai patenkinto tokiu savo vaiko vardu
8.Galit sakyt, ką norit, bet laukausi savo ir ginsiu šį vardą, kiek įmanydamas, nes man jis tikrai labai nuostabus vardas thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Linushi @ 2006 11 09, 12:44)
Mano pussere Gailute, bet man asmensiskai NE...per gili prasme

o kokia dar prasme be gailescio ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 11 12, 18:30)
o kokia dar prasme be gailescio ? g.gif

gali būti nuo gailestingumo wink.gif
Atsakyti
Gaila- net nepanašu į vardą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 08, 12:31)
mano sūnaus vardas Gailius ir man jis labai patinka, labai gražus retas, lietuškas vardas ir niekas manęs kitaip neįtikins. Žinoma, kaip sakiau jau šitoj temoj gaila man irgi  schmoll.gif bet Gailė ar Rin(m)gailė labai gražu  thumbup.gif

Galius visai nieko, nors kelia liūdesį kažkodėl ax.gif bet Gaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 14, 01:35)
sveikos,
mano drauge ruosiasi savo dukra pavadinti Gaila. kaip jums? as bandau ja atkalbeti, nes man tai visiska nesamone...kokia Jusu nuomone?

Tai jau pasistenk atkalbeti. g.gif
Atsakyti
Gaila vardas gal ir nieko, tačiau sukirčiavus kitaip - gaunasi apgailestavimas. g.gif
Atsakyti