Įkraunama...
Įkraunama...

Gaila

Mano gimineitė GAILA thumbup.gif . Teta nuostabi ir jai šis vardas labai tinka smile.gif . Nors dabar gražu būtų GAILĖ ax.gif ......
Atsakyti
QUOTE(goya @ 2008 06 12, 10:23)
Mano gimineitė GAILA  thumbup.gif . Teta nuostabi ir jai šis vardas labai tinka smile.gif . Nors dabar gražu būtų GAILĖ  ax.gif ......

man taip pat Gaile graziau thumbup.gif o Gaila ,nu ka as zinau,labai jau gailescio prasosi biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2006 04 13, 22:35)
sveikos,
mano drauge ruosiasi savo dukra pavadinti Gaila. kaip jums? as bandau ja atkalbeti, nes man tai visiska nesamone...kokia Jusu nuomone?

schmoll.gif Gaile butu graziau,bet va Gaila tai tikrai gaila vaiko su tokiu vardu unsure.gif
Atsakyti
Gaila vaiko smile.gif
Atsakyti
Jau geriau pavadintų Abigailė.
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 25, 10:32)
Jau geriau pavadintų Abigailė.

Šis gražus 4u.gif
O GAILA , na nežinau, nelabai, jei labai norisi, tai kaip kai kurios minėjo, GAILĖ geriau 4u.gif
Atsakyti
Gaila ? Siaubas doh.gif tai gal dadekit ne tai bus Negaila biggrin.gif doh.gif
gaila vaiko thumbup.gif
Atsakyti
Visai grazus, bet... bent jau mane kiek erzina tokie vardai pagal kuriu kirciavima keiciasi vardo prasme... Taip nuo vardo Gaila gali vaikas tapti tiesiog emocija. Jei jau labai patinka sis vardas tai geriau vaikuti vadinkit Gaile, tai labiau kaip vardas skambes.
Atsakyti
Gailius geriau negu Gaila skamba g.gif , Gailė irgi geriau g.gif
Atsakyti
kol supratau, kad cia vardas.. blush2.gif GAILA. Nea, neduociau tokio vardo vaikui..
Atsakyti
Neduociau tokio vardo schmoll.gif
Atsakyti