Įkraunama...
Įkraunama...

Gaila

Neee... Man gaila, kad norima tokiu vardu vadinti... Gaila, gaila... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nelabai unsure.gif Savo vaikui tikrai tokio neduociau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wai2te_m: 17 kovo 2011 - 19:13
Drauges vardas Gaile, is pradziu buvo neiprastas, veliau patikti pradejo. Bet va Gaila... Manau ir 100 draugiu tokiu vardu nepriverstu manes to vardo pamegti schmoll.gif
Atsakyti
Žinau suaugusį vyrą vardu Gailius. Tačiau vis negaliu priprasti prie šio vardo. nei Gailius,nei Gailė man nepatinka.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nalivaika85: 26 balandžio 2011 - 10:56
QUOTE(Crazy Lady @ 2006 04 14, 08:59)
Gal geriau Gailė? g.gif

drinks_cheers.gif

Paskui mergytė Gaila galvos, kad tėvam jos pagailo ir pasiliko ją sau ...
Atsakyti
Mano vardas Gaile. Vaikysteje vardas nelabai patiko, taciau niekad nei kas tyciojosi, nei trumpindavo, nei iskraipydavo... tik draugai savam tarpe sugalvojo mazybini varianta - Gailiute, kuris bent man asmeniskai yra mielas.
Dabar siuo vardu negaliu atsidziaugti - retas, grazus, trumpas. O ir vardo reiksme kiek domejausi labai gera - reiskia stipri, smarki cool.gif
Atsakyti
Na man tikrai negrazus tas vardelis. Yra tikrai daug grazesniu. biggrin.gif
Atsakyti
Siūlyčiau Gailė.
Atsakyti
Geriau Gailė,bet šiaip paieškokie gražesnių ir tikrai rasite.wink.gif
Atsakyti
Jeigu taisyklingai kirčiuosime, tai Gaila kirtis tuėtų būti ant paskutinės raidės "a". Taip kaip ir mamA, rankA, dainA... Nežinau, ar gražu- GailA.
Atsakyti
Nu ka bepasakysi... tikrai vaiko GAILA.... (kad ir kur kirti beuzdetum...)
Atsakyti
Mano močiutės brolienės vardas GAila (kirtis ant pirmos a), kažkaip iki šiol net nesusimasčiau, kad jis gali būti kirčiuojamas GaIla g.gif
Visada atrodė vardas, kaip vardas ax.gif
Atsakyti