Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

labas rytas,

kaip nustebau radusi sveikinimu wub.gif

Aciu, merginos, Jus nuostabios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Inezzza, cukru dabar matuoju tik retkarciais, nes gyd sake, man uztenka 4 kartu per savaite pamatuoti. Siaip niekada nevirsijo ir net nepriartejo prie leistinu maksimaliu ribu. Net ir pyrago esu valgiusi ir po to pasimatavau tai net 6 nesieke (po vakarienes ir pyrago ).
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 05 22, 09:15)
labas rytas,

kaip nustebau radusi sveikinimu  wub.gif

Aciu, merginos, Jus nuostabios 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Inezzza, cukru dabar matuoju tik retkarciais, nes gyd sake, man uztenka 4 kartu per savaite pamatuoti. Siaip niekada nevirsijo ir net nepriartejo prie leistinu maksimaliu ribu. Net ir pyrago esu valgiusi ir po to pasimatavau tai net 6 nesieke (po vakarienes ir pyrago ).

tai saunu thumbup.gif
o mano cukriukai tai sokineja verysad.gif kelis rytus nevalgius ir viena diena po valgiu net normas virsijo - aisku nedaug, bet....gydytoja sake pastebet ir jei virsys toliau, kreiptis i endokrinologa vel verysad.gif dabar tfu tfu tfu lyg ir nevirsijam normu doh.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie burio sveikinimu Pamelo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 05 21, 18:21)
Sveikutes...

Aš atsiprašau Rences, nes man neatidarė anketos ir negalėjau upildyti.

Ateinu pas Jus su naujienomis- virš mūsų praskrido gandras ir paliko mažą dovanėlę wub.gif . Šiandien buvau pas gydytoją, mūsų žirniukui šešios savaitės, tik kažko man neramu, nes ir šiandien patepliojo verysad.gif , bet gydytoja sako kad čia vyksta įsitvirtinimas, ir tokie patepimai galimi. dabar vizitas po dviejų savaičių, tada žinosim, ar auga žirniukas ar bus koks nesivystantis.... tai vat tokios mūsų naujienos. dvi savaitės įtempto laukimo.

bigsmile.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pamelo,su gražia diena,tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labutis,

Pamelo, sveikinu su Gimimo diena 4u.gif
Lai išsipildo pačios gražiausios ir prasmingiausios svajonės.
Atsakyti
Kristule - džiaugiuosi už tave 4u.gif wub.gif Pagarba

Pamelo - sveikinimai drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes visos,
Kristule tikrai labai stipriai sugniauziam ir laikom kumstukus uz tave ir zirniuka smile.gif
Pamelo - grazios ir sauletos gimimo dienos 4u.gif
Kaip senai berasiau, bet vis skaitau smile.gif seku naujienas smile.gif
Noriu pasidziaugt, savo angeliukui Nojui paminkliuka uzsakem, kogero si savaitgali jau pastatys, dziaugiuosi kad viska pagaliau sutvarkysim ir kazkaip man ramiau ant sirdies kai viskas bus tvarkingai ir graziai, o ne tik kad laikinai... birzeli bus tylusis gimtadienis - du metukai, gal kuri galit patart kokias gelytes pasodint, kad graziai zydetu ir kad prieziuros daug nereiketu, nes man labai toli nuvaziuot tai nebus nei kam palaistyti...
As vis dar lakstau po gydytojus, bandau visas problemas issprest... juk ne viena nejaunejam...
Atsakyti
tylu,tylu buvo
ir tik šast kokių naujienų mums atnešė kristule wub.gif
Kristulle,viskas bus gerai.Tikėk tuo 4u.gif

Pamelo,kuo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Raja 28,aš jaučiuos gerai.Tik mintys ne visada leidžia ramiai būti...
bet tikiu ,kad šį kartą bus viskas gerai.Esu gerose rankose.Tyrimai geri.Žirniuką mačiau jau 2 kartus.Tik turbūt teks namie būti.placenta dengia kaklelį.Tai jokio fizinio darbo negalima.
Atsakyti
Pamelo, seikinimai gimtadienio proga 4u.gif
Kristulee, fantastiškos naujienos...Kokie Jus Šaunuoliai....Aš vis nesiryžtu...
Atsakyti
Pamelo, su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

kristulee puikios zinios wub.gif sveikinimai dideliausi ir as prisidedu prie kumstuku wub.gif

Pamelo
sveikinu su tortadieniu user posted image
Atsakyti
Pamelo sveikinu su tortadieniu
Atsakyti