Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Labutukas mergytes 4u.gif
As is vis kai pasiziuriu i musu nestuke.gif liniuote wub.gif gera jas matyt wub.gif ir tiek daug siais metais nestuke.gif tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
Aš išlydėjau šnd MB į NO porai mėn.tai tiek verkiau visą rytą.ir dabar dar negaliu ašarų nulaikyti,kaip liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 17, 16:23)
Aš išlydėjau šnd MB į NO porai mėn.tai tiek verkiau visą rytą.ir dabar dar negaliu ašarų nulaikyti,kaip liūdna verysad.gif

Isvyko ta prasme i Norvegija? Ar ilgam ? imk balioneli 4u.gif kad pralinksmetum siek tiek mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 17 birželio 2012 - 15:49
jo i Norvegiją.Ilgiausiai porai mėnesių
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 17, 17:54)

tai juk ne pas mergas isleidai biggrin.gif , su tikslu kazkokiu-uzsidirbt 4u.gif ne tiek ir ilgai... mirksiukas.gif laikykis, greit sugris...
as nieko jauciuosi puikiai, net keista...pilvas nusileido, taip lengva...sakau gal koki krosiuka prabegt doh.gif biggrin.gif
nors po sianaktiniu kaimynes palatos cirku, gimdyti dar baisiau, brrr.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 17, 17:54)

laikykis greit sugriz 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Degu angeliukams žvakutę....

Lu, neliūdėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
xiuke, laikau už tave tvirtai suspaustus kumščius 4u.gif
Bona-pari, jau kiek kelio daug judviejų nueita wub.gif wub.gif wub.gif Oi kaip nekantriai laukiu tavo mažylio išsilukštenimo 4u.gif
Atsakyti
Xiuke, nieko nebijok. Leliukas nedidukas, pagimdysi greičiau ir lengviau negu vyresnes pupytes.

Turbūt būsiu praleidusi, bet kuo vardu princesė bus? Net ne bus, o yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 06 17, 20:57)
Xiuke, nieko nebijok. Leliukas nedidukas, pagimdysi greičiau ir lengviau negu vyresnes pupytes.

Turbūt būsiu praleidusi, bet kuo vardu princesė bus? Net ne bus, o yra  wub.gif

Bus kaip bus..bijau, bet nesulys atgal jau niekas biggrin.gif
man snd jau tecia gimdyve atveza su saremiais, o as... rolleyes.gif tik ziurove...
sykarta, sake varda rinks tetis: drinks_cheers.gif , nors mes su dukra jau issirinkom senai...: Maja (ji sako bus musu bite Maja biggrin.gif ), ir Guoste...dar mastau apie Saule ir Meda (dukru pirmi skiemenys, bet kad daznokas jau vardas atapo ax.gif tai ziuresim , ka sakys tetukas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 06 17, 22:51)
Bus kaip bus..bijau, bet nesulys atgal jau niekas biggrin.gif
man snd jau tecia gimdyve atveza su saremiais, o as... rolleyes.gif tik ziurove...
sykarta, sake varda rinks tetis:  drinks_cheers.gif , nors mes su dukra jau issirinkom senai...: Maja (ji sako bus musu bite Maja  biggrin.gif ), ir Guoste...dar mastau apie Saule ir  Meda (dukru pirmi skiemenys, bet kad daznokas jau vardas atapo ax.gif tai ziuresim , ka sakys tetukas... blink.gif

Ateis ir tavo eilė mirksiukas.gif Jei,ką,tai laikau porą stalčių atidarius,kad tik lengvai tau 4u.gif Laukiu tavo lėlytės bigsmile.gif

Man irgi Maja patiko labai wub.gif bet mb nenorėjo btės Majos doh.gif
Visi tavo minimi vardai wub.gif Kai gims,pamatysit kuris labiausiai tiks 4u.gif

Nes mūsų išrinktas Sintė,visai netiko dukriukui doh.gif O vardas man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 17, 15:23)

as irgi tuoj islydesiu, praeita karta irgi prabuvo 11 sav. tai jau baisiai ilgai mums buvo ir asara braukiau blush2.gif , bet pirmom dienom sunkiai buna kol isivaziuoji, aisku tau ir su pilviniuku sunkiau dabar vienai, bet laikykis, mes stiprios 4u.gif 4u.gif
QUOTE(xiuke @ 2012 06 17, 17:21)
as nieko jauciuosi puikiai, net keista...pilvas nusileido, taip lengva...sakau gal koki krosiuka prabegt doh.gif  biggrin.gif
nors po sianaktiniu kaimynes palatos cirku, gimdyti dar baisiau, brrr.... doh.gif

labai grazus vardas, man labai patinka wub.gif
jau pilviukas pajudejo tai reiskia ir tavo eile arteja, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

o kas kaimynei buvo???? g.gif
Atsakyti
Turiu ziniu is xiukes smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
16.32min.gime dukryte

dideliausi sveikinimai mergyt wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 18 birželio 2012 - 16:19