QUOTE(Sladama @ 2012 06 21, 21:23)
kokia grazuole

o kas man buvo nutike galvojau sirdis zinokit is soks man. Pasistaciau masina aiksteleje,, islipau ir einu kaip mane uzsipuole VARNA jetau skraido virs galvos ir karksi, kazkaip nemalonu pasidare, tik pradejau greiciau eiti kad atstotu nuo manes ji. Griztu atgal po geros geros valandos jai ne daugiau, einu ir galvoju kad tik jos nebutu tos VARNOS nes taip nemalonu sirdziai buvo. Einu ir ne matau jos , pa einu truputuka o jetau ju net dvi ir aplink masina sukiojasi. Niu einu sau toliau, o jetau kas buvo viena skrenda i mane , kita irgi viena is kitos puses o kita is kitos ir kvarksedamos, galvojau akys,plaukus isdraskys, kaip pradejau begt,mosikuodama tase sunkia i jas , dar sesdama i masina galva susimusiau taip kad guzas is soko. Sedejau masinoje kol nenusiraminau , nes visa drebejau , sirdys galvojau is soks, pasedejau masinoje , nusiraminau siek tiek ir pajudejau link namu. Bet pirma karta kad si taip pultu mane VARNOS . Jai buciau kazka padariusi joms ar ant ju uzvaziavusi , o gy nieko nepadariau o va galvoj guzas ir nemalonumas sirdyje.