Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Sladama @ 2012 06 21, 21:23)
Idejau pora nuotraukyciu i albumuka smile.gif

kokia grazuole wub.gif wub.gif wub.gif panasi i tave labai wub.gif

o kas man buvo nutike galvojau sirdis zinokit is soks man. Pasistaciau masina aiksteleje,, islipau ir einu kaip mane uzsipuole VARNA jetau skraido virs galvos ir karksi, kazkaip nemalonu pasidare, tik pradejau greiciau eiti kad atstotu nuo manes ji. Griztu atgal po geros geros valandos jai ne daugiau, einu ir galvoju kad tik jos nebutu tos VARNOS nes taip nemalonu sirdziai buvo. Einu ir ne matau jos , pa einu truputuka o jetau ju net dvi ir aplink masina sukiojasi. Niu einu sau toliau, o jetau kas buvo viena skrenda i mane , kita irgi viena is kitos puses o kita is kitos ir kvarksedamos, galvojau akys,plaukus isdraskys, kaip pradejau begt,mosikuodama tase sunkia i jas , dar sesdama i masina galva susimusiau taip kad guzas is soko. Sedejau masinoje kol nenusiraminau , nes visa drebejau , sirdys galvojau is soks, pasedejau masinoje , nusiraminau siek tiek ir pajudejau link namu. Bet pirma karta kad si taip pultu mane VARNOS . Jai buciau kazka padariusi joms ar ant ju uzvaziavusi , o gy nieko nepadariau o va galvoj guzas ir nemalonumas sirdyje.

Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 06 21, 15:15)
Sveikos, Mamytes,
prasau patarkit, kaip ismokt su tuo gyvent..

Sveika mano istorija labai panasi, puikiai suprantu tave, nes ir as gimdziau zinodama, kad turiu pagimdyt tik del saves, nes vaikelis jau negyvas... Uzjauciu... Manau su tuo nelabai ir iseina ismokt gyvent nes nezinai kada pratruksta jausmai, prisiminimai, saubo jausmas, gniuzulas gerkleje... gali tik stengtis pasiekti kad bent kiek gyvenime dar butu graziu akimirku, kurios bent trumpam padetu pamirsti baisiausias minutes, valandas, dienas...

QUOTE(Sladama @ 2012 06 21, 19:23)
Idejau pora nuotraukyciu i albumuka smile.gif

as taip pat, nors ir ne tokiu dziugiu kaip pacios...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
aciu visoms uz sveikinimus...mes dar ligoninej, ilgokai, bet cia Kaune lb ziuri viska, tyrimus daro, nepaleidzia taip lengvai, kaip tikejausi...maze gime 3840g ir 51cm wub.gif visai nepanasi i savo seses blush2.gif ax.gif kitokia, tokia atrodo coliuke, ziuriu i ja ir negaliu patiketi,kad ji jau ant ranku, gyva ir sveika...kazkokia palaima ir dziaugsmas...
gmdymas praej greit, apie 5val...nuo vandenu nuleidimo, apie gimdymo kancias patylesiu, kas gimde zino... biggrin.gif nepasakosiu blush2.gif , bet laikiausi is paskutiniuju, nes niekas nedave jokiu epiduru, jokiu analgetiku netgi... doh.gif labai Kaune naturalistai kazkaip...nors kitoms dave, bet as matyt kai treciakarte, tai....beto ir vyro nebuvo, tai teko lakytis, nesaukti (vaje kaip ten moterys saukia ir klykia doh.gif biggrin.gif ), zodziu...
kai dukryte jau gulejo ant kruines, verkiau bals, be ko zinau tik as pati, nes gydyt dar papriekaistavo, kad nereikia tiek vrkti, sako dziaugtis reikia... rolleyes.gif bet tik as zinau, is kur tas raudojimas... smile.gif
tikiuosi ryt jau namo...atsibodo ligonine...
del vardo tai nezinom dar vis...Maja patinka, ir ta biute juk grazi, bet ne biteje esme mirksiukas.gif o Guoste ir siaip retas...bus matyt...
Naujai mamytei uzuojauta, tas skausmas niekur nedigsta, jis atslugsta, bet lieka... verysad.gif net dbr galvoju, va butu ir Ji ja 2ju metuku, musu sesyte... verysad.gif verysad.gif verysad.gif skaudu labai..kad tokia kaina reikia sumoketi uz zinojima, kodel mire tavo vaikas...
ikiux visoms... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 06 21, 22:21)
sveikos 4u.gif
aciu visoms uz sveikinimus...mes dar ligoninej, ilgokai, bet cia Kaune lb ziuri viska, tyrimus daro, nepaleidzia taip lengvai, kaip tikejausi...maze gime 3840g ir 51cm wub.gif visai nepanasi i savo seses blush2.gif  ax.gif kitokia, tokia atrodo coliuke, ziuriu i ja ir negaliu patiketi,kad ji jau ant ranku, gyva ir sveika...kazkokia palaima ir dziaugsmas...
gmdymas praej greit, apie 5val...nuo vandenu nuleidimo, apie gimdymo kancias patylesiu, kas gimde zino... biggrin.gif nepasakosiu blush2.gif , bet laikiausi is paskutiniuju, nes niekas nedave jokiu epiduru, jokiu analgetiku netgi... doh.gif labai Kaune naturalistai kazkaip...nors kitoms dave, bet as matyt kai treciakarte, tai....beto ir vyro nebuvo, tai teko lakytis, nesaukti (vaje kaip ten moterys saukia ir klykia doh.gif  biggrin.gif ), zodziu...
kai dukryte jau gulejo ant kruines, verkiau bals, be ko zinau tik as pati, nes gydyt dar papriekaistavo, kad nereikia tiek vrkti, sako dziaugtis reikia... rolleyes.gif bet tik as zinau, is kur tas raudojimas... smile.gif
del vardo tai nezinom dar vis...Maja patinka, ir ta biute juk grazi, bet ne biteje esme mirksiukas.gif o Guoste ir siaip retas...bus matyt...
Naujai mamytei uzuojauta, tas skausmas niekur nedigsta, jis atslugsta, bet lieka... verysad.gif net dbr galvoju, va butu ir Ji ja 2ju metuku, musu sesyte... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif skaudu labai..kad tokia kaina reikia sumoketi uz zinojima, kodel mire tavo vaikas...
ikiux visoms... 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip smagu skaityt.
Aukit didutes ir sveikutes.

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 06 21, 18:32)
kokia grazuole  wub.gif  wub.gif  wub.gif panasi i tave labai wub.gif 

o kas man buvo nutike galvojau sirdis zinokit is soks man. Pasistaciau masina aiksteleje,, islipau ir einu kaip mane uzsipuole VARNA jetau skraido virs galvos ir karksi, kazkaip nemalonu pasidare, tik pradejau greiciau eiti kad atstotu nuo manes ji. Griztu atgal po geros geros valandos jai ne daugiau, einu ir galvoju kad tik jos nebutu tos VARNOS  nes taip nemalonu sirdziai buvo. Einu ir ne matau jos , pa einu truputuka o jetau ju net dvi ir aplink masina sukiojasi. Niu einu sau toliau, o jetau kas buvo viena skrenda i mane , kita irgi viena is kitos puses o kita is kitos ir kvarksedamos, galvojau akys,plaukus isdraskys, kaip pradejau begt,mosikuodama tase sunkia i jas , dar sesdama i masina galva susimusiau taip kad guzas is soko. Sedejau masinoje kol nenusiraminau , nes visa drebejau , sirdys galvojau is soks, pasedejau masinoje , nusiraminau siek tiek ir pajudejau link namu. Bet pirma karta kad si taip pultu mane VARNOS . Jai buciau kazka padariusi joms ar ant ju uzvaziavusi , o gy nieko nepadariau o va galvoj guzas ir nemalonumas sirdyje.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif baisu
Nu ir sekasi gi tau lotuliukas.gif

Man atrodo kad mes turime nestuke.gif slapuke smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 21 birželio 2012 - 22:46
QUOTE(Sladama @ 2012 06 21, 23:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif baisu
Nu ir sekasi gi tau lotuliukas.gif

Man atrodo kad mes turime  nestuke.gif slapuke smile.gif  smile.gif

ir man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 06 21, 21:50)
ir man taip atrodo smile.gif

lens.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

niu ir orelis kaune doh.gif visai nesijaučia kad vasara doh.gif

QUOTE(Suleima @ 2012 06 21, 18:28)
Sveikutės
Pirmiausiai tai sveikinimai Xiukei 4u.gif Pagaliau susitiko su savo pupa wub.gif
Kitomis aplinkybėmis sakyčiau kad sveika prisijungus, o dabar...mano atvejis skiriasi nuo tavo, aš pagimdžiau mažylę auginau iki 8 mėn ir tik tada sužinojau, kad mažylė serga ir aš jos neteksiu. Po mėnesio palaidojau. Žinau tik tiek kad vaiko netektis labai skaudus ir fiziškai ir dvasiškai ir visaip kitaip. gruodį bus penki metai kai jos nėra. Mano vaikiukui mažajam jau metukai, bet tas skausmas niekur nedingęs. Jis visur. Aš jį jaučiu. Niekas jos neužgydo neužglaisto, neišjungia.
laikykis Tee aš su tavim verysad.gif console.gif
Jetau....verkiu.....
esu beveik visada, langas angeliukų mamų pas mane visada atviras, užtat ir atrodau kad pastoviai sėdžiu ant suolelio blush2.gif . O iš tikrųjų tai sukuosi - vyresnėlis mokyklą keičia, mažasis siautėja, mano tėtis grįžo atostogoms iš UK, dar Joninės - mama su tėčiu Jonai ir dar tėčio 60 metų... Žodžiu doh.gif

Suleima, ale tikrai, kad į darbų verpetą įsisukus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 06 21, 17:41)
gal kas man imestu slapyvardzio varda i AZ  ax.gif  aciukas

gal galetumet kuri ir man prisijungimą įmest, nes tas kurį turiu nebetinka verysad.gif
Papildyta:

ale kaip jus ir uzsekat doh.gif
Atsakyti

agentes 007 lotuliukas.gif

zoroboba begalo graudziai grazi istorija, vos sugebejau visa perziureti verysad.gif , stiprybes jums console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 06 21, 22:21)
sveikos 4u.gif
aciu visoms uz sveikinimus...mes dar ligoninej, ilgokai, bet cia Kaune lb ziuri viska, tyrimus daro, nepaleidzia taip lengvai, kaip tikejausi...maze gime 3840g ir 51cm wub.gif visai nepanasi i savo seses blush2.gif  ax.gif kitokia, tokia atrodo coliuke, ziuriu i ja ir negaliu patiketi,kad ji jau ant ranku, gyva ir sveika...kazkokia palaima ir dziaugsmas...
gmdymas praej greit, apie 5val...nuo vandenu nuleidimo, apie gimdymo kancias patylesiu, kas gimde zino... biggrin.gif nepasakosiu blush2.gif , bet laikiausi is paskutiniuju, nes niekas nedave jokiu epiduru, jokiu analgetiku netgi... doh.gif labai Kaune naturalistai kazkaip...nors kitoms dave, bet as matyt kai treciakarte, tai....beto ir vyro nebuvo, tai teko lakytis, nesaukti (vaje kaip ten moterys saukia ir klykia doh.gif  biggrin.gif ), zodziu...

wub.gif skaityčiau ir skaityčiau wub.gif

Rinkis tą vardą,kurio reikšmė labiausiai priimtiniausia.Aš taip dariau ax.gif
Atsakyti
Xiuke wub.gif

Kas ta slapukė??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 06 21, 16:15)
Sveikos, Mamytes,

Stiprybės tau console.gif . Kol kas tau dar viskas taip šviežia, širdis kraujuoja, tai ir bet kokie žodžiai gal net labiau erzina negu guodžia.

Bet bėgant laikui išmoksi gyventi su visu šiuo nepakeliamu lagaminu. O kol išmoksi, tai bus visko - kaltinsi save, kaltinsi kitus, kaltinsi likimą ar Dievą. Bus skausmas, neviltis, savęs gailėjimasis, pyktis ir daug kitokių jausmų etapų. Tiesiog žinok, kad tai yra normalu. Kai atrodys, kad kraustaisi iš proto ir niekas tavęs nesupranta, rašyk mums. Galbūt mes pasakysime tau tą patį, ką ir mama arba kaimynė, bendradarbė - kad reikia gyventi toliau, reikia kapanotis, bet mūsų pasakymai neerzins, nes žinosi, kad tikrai suprantam, ką jauti. Čia krūvoje su kitom nelaimelėm, bent jau man, buvo daug lengviau negu bendraujant su bet kuo kitu. Čia geriausia terapina. Gaila, mamytės, kad esate, bet ačiū, kad esat 4u.gif

Kaži, kaip Bicė laikosi? Gal atostogų atvažiavusi?
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2012 06 22, 11:05)

Kas ta slapukė??? bigsmile.gif

Gal Raja???
Atsakyti