Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(tee @ 2012 06 22, 17:06)
Suleima, labai dziaugiuosi uz tave ir tavo mazycius, uztuos, kurie salia ir uz tuos, kurie stebi tave..
isivzaizduoju, kaip sudetinga ir sunku tau buvo..
smagu, kad kovoji ir esi stipri  4u.gif
manau, kad varysiu tas baimes i sona ir bandysiu dar karteli blush2.gif

Bandyk.Juk žinai,kas mūsų nesugniuždo-padaro stipresnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 06 22, 18:06)
Suleima, labai dziaugiuosi uz tave ir tavo mazycius, uztuos, kurie salia ir uz tuos, kurie stebi tave..
isivzaizduoju, kaip sudetinga ir sunku tau buvo..
smagu, kad kovoji ir esi stipri  4u.gif
manau, kad varysiu tas baimes i sona ir bandysiu dar karteli blush2.gif

Linkiu kuo greiciau baimes nu vit lauk ir pasiryzt bandyt susilaukt leliuko wub.gif
Atsakyti
tee , žvakelė Tavo Angelui .......... verysad.gif
QUOTE(Raja28 @ 2012 06 21, 16:28)
Neieskok prasmes, priezasties, nekaltink saves, tai ne musu valioje!Ismok  priimti tai, kaip begalo skaudu gyvenimo antausi nezinia uz ka, bet nenuleisk galvos, nepasiduok, gyvenimas tesiasi...stiprybes!!!! 4u.gif

kokios teisingos mintys unsure.gif

deja, to nepadariau aš - klimpau klimpau ir leidaus klampinama, kapsčiausi tame "gal ką praleidau, padariau ne taip, kažko nepastebėjau " ir t.t. , o paskui iš tos gilumos sunku išsikapstyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 06 22, 17:23)
tee , žvakelė Tavo Angelui ..........  verysad.gif

kokios teisingos mintys  unsure.gif

deja, to nepadariau aš - klimpau klimpau ir leidaus klampinama, kapsčiausi tame "gal ką praleidau, padariau ne taip, kažko nepastebėjau " ir t.t. , o paskui iš tos gilumos sunku išsikapstyti  unsure.gif

Fishke,mums kurioms parėjo tik metai ar dar mažiau vis dar skauda klaikiai.Toms kurioms praėjo laiko daugiau,tas skausmas-nesakau,kad mažesnis,bet kitoks.
Jos gali duot patarimų.Nes metams bėgant keičiasi ir skausmo stadijos.

Tau gal jau šiek tiek geriau?Ar dar geri vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 22, 15:26)
Fishke,mums kurioms parėjo tik metai ar dar mažiau vis dar skauda klaikiai.Toms kurioms praėjo laiko daugiau,tas skausmas-nesakau,kad mažesnis,bet kitoks.
Jos gali duot patarimų.Nes metams bėgant keičiasi ir skausmo stadijos.

labai noriu pasiryzti kitam mazyliui
reikia kazkaip atgauti jegas..nugara nesugryzta i senasias vezias, vargina skausmai
kaip gera ir miela,kad palaikot net nepazystama zmogu ir tokiais sirdziai mielais zodziais palaikot
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2012 06 22, 14:23)
tee , žvakelė Tavo Angelui ..........  verysad.gif

kokios teisingos mintys  unsure.gif

deja, to nepadariau aš - klimpau klimpau ir leidaus klampinama, kapsčiausi tame "gal ką praleidau, padariau ne taip, kažko nepastebėjau " ir t.t. , o paskui iš tos gilumos sunku išsikapstyti  unsure.gif

Aciu fishke smile.gif
suprantu tave..kiekvienas vakaras baigiasi asarom ir ieskojimu savo kaltes, ka ir kodel padarei ne taip..
turbut todel ilgai cia skaitinedavau ir uzsiregistravau. ir galiu pasakyti, kad tikrai sirdelei smagiau, kai gali pasidalint viskuo, kas tikrai gali ta skausma suprasti..gali ir kitam zodi gera pasakyti blush2.gif
Atsakyti
tee,aš ir visos kitos įsivaizduojam,jaučiam tavo skausmą.Po nelaimės pirmų mėnesių nepamenu.Ką veikiau,ką valgiau.Tik žinau,kad daug verkiau.Labai.
Dar dabar prisiminus tuos pirmus metus labai skaudu,širdį suspaudžia akmuo,ir ašaros riedA.labai sunkūs tie pirmi mėnesiai,metai.
Pamenu,apie savaitę sėdėjau čia ir perskaičiau visas "angelų mamų"temas.Tuo metu man padėjo susivokti savyje tas skaitymas.
Aišku,be vaistų pagalbos nežinau kaip klostytusi viskas toliau.
Atsakyti
As iki siol viska pamenu , pamenu tuos zodzius pasakytus daktares, tas naktis. Kaip as bijojau grizt namo ir tuo paciu norejau kuo greiciau grizt. Nezinojau ka pasakyt mamai, uosviams, dar iki siol sirdy suspaudzia kai pamatau savo dukterecia juk jos tokio pacio amziaus butu , tik menuo su trupuciu skirtumas tarp ju. Kiek istveriau savos anytos pazeminimus, kaltinimus del vaiko mirties. O darbe jetau, kai pagalvoju kiek iskentejau , is kur pas mane tiek jegu buvo tuo metu , bet iskentejau viska , viska ... Po nelaimes supratau kas yra kas. Parode , atvere savo tikrus veidus.
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 22, 16:05)
tee,aš ir visos kitos įsivaizduojam,jaučiam tavo skausmą.Po nelaimės pirmų mėnesių nepamenu.Ką veikiau,ką valgiau.Tik žinau,kad daug verkiau.Labai.
Dar dabar prisiminus tuos pirmus metus labai skaudu,širdį suspaudžia akmuo,ir ašaros riedA.labai sunkūs tie pirmi mėnesiai,metai.
Pamenu,apie savaitę sėdėjau čia ir perskaičiau visas "angelų mamų"temas.Tuo metu man padėjo susivokti savyje tas skaitymas.
Aišku,be vaistų pagalbos nežinau kaip klostytusi viskas toliau.

labai gerai tave suprantu, as iki pat uzsiregistravimo kiekviena diena varciau skaiciau visas temas..
kai akys nebudavo uzimtos vien asarom, prisedau paskaitineti ar yra tokiu atveju,nes nebuvau susidurusi ir nebuvo artimu rate tokios netekties..ieskojau atsakymu i sau kylancius klausimus, taip ir radau ta skyreli,kuriame pamaciau,kaip jus viska isgyvenot ir isgyvenat vis kartu su naujokemis, butent tai mane ir paskatino prisijungti ir taip bandyti kaspstysis is sitos duobes..
as gink Die nieko nesakau, kad kuriai pasimirso ar maziau skauda..manau kiekviena cia suvokia,kad tas skaumas,liudesys ir ilgesys visam gyvenimui,skauda visoms ir nei vienai maziau
ir labai smagu,kad tos,kurios pergyveno tuos pirmuosius menesius ir metus, padeda tokioms kaip as
as labai dekinga, kad jus esate ir dalinates savo patirtim..skaumu ir dziaugsmu..tikrai man asmeniskai, taip lengviau
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 22, 14:14)
lairam,bet tai tu jauti jau metai kitą mėnesį tavo Sofijai?Ar ji tau nepergreit užaugo? wub.gif

laikas lekia žvėrišku greičiuuuuuuuu, net gaila, kad taip greitai. Atrodo tik leliukas buvo, o jau broli lupa ir kandžioja atimdama žaislus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tee @ 2012 06 22, 19:22)
labai gerai tave suprantu, as iki pat uzsiregistravimo kiekviena diena varciau skaiciau visas temas..
kai akys nebudavo uzimtos vien asarom, prisedau paskaitineti ar yra tokiu atveju,nes nebuvau susidurusi ir nebuvo artimu rate tokios netekties..ieskojau atsakymu i sau kylancius klausimus, taip ir radau ta skyreli,kuriame pamaciau,kaip jus viska isgyvenot ir isgyvenat vis kartu su naujokemis, butent tai mane ir paskatino prisijungti ir taip bandyti kaspstysis is sitos duobes..
as gink Die nieko nesakau, kad kuriai pasimirso ar maziau skauda..manau kiekviena cia suvokia,kad tas skaumas,liudesys ir ilgesys visam gyvenimui,skauda visoms ir nei vienai maziau
ir labai smagu,kad tos,kurios pergyveno tuos pirmuosius menesius ir metus, padeda tokioms kaip as
as labai dekinga, kad jus esate ir dalinates savo patirtim..skaumu ir dziaugsmu..tikrai man asmeniskai, taip lengviau

Aš kažkada irgi galvojau, kad kažkas atsitinka kažkur kitame televizoriau gale. Kad tai tik kažkur, kažkam. Deja, bet teko suprasti, kad siūlas, tarp laimės ir nelaimės, tarp džiaugsmo ir skausmo yra toks plonytis ir toks trapus trapus.

Mano berniukas gimė 40 nėštumo savaitę. Nėštumas buvo sklandus, gimdymas sklandus, vaikelis gavo 10 balų. Net nuojautos nebuvo, kad kažkas gali būti negerai. O berniukas toks gražutis buvo, toks dailutis, tokiais plonyčiais ilgais piršteliais. Laikiau juos ir galvojau, kad galės fortepijonu groti... Viskas buvo tobula. Miegojau jį apsikabinusi.... O po pusantros paros apsivertė gyvenimas aukštyn kojom. Dar ir dabar nesuvokiu, kaip gali būti, kad vieną dieną leliukas 10 balų gauna, o kitą dieną tau pasako, kad nesuderinama su gyvybe?????

... viskas, bliaunu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 22 birželio 2012 - 18:32
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 06 22, 16:20)
As iki siol viska pamenu , pamenu tuos zodzius pasakytus daktares, tas naktis. Kaip as bijojau grizt namo ir tuo paciu norejau kuo greiciau grizt. Nezinojau ka pasakyt mamai, uosviams, dar iki siol sirdy suspaudzia kai pamatau savo dukterecia juk jos tokio pacio amziaus butu , tik menuo su trupuciu skirtumas tarp ju. Kiek istveriau savos anytos pazeminimus, kaltinimus del vaiko mirties. O darbe jetau, kai pagalvoju kiek iskentejau , is kur pas mane tiek jegu buvo tuo metu , bet iskentejau viska , viska ... Po nelaimes supratau kas yra kas. Parode , atvere savo tikrus veidus.

Tauskute - nejau zmonems negana to,kad save kaltini ir iskenti toki skausma? (aisku jei tai neper asmeniska)
teisingi zodziai,kad tokios nelaimes "atveria akis ir parodo tikrus savo veidus"..
ir pamatai,kad zmones yra arciau taves tie,kuriu maziausiai tikejaisi"..
suprantu tavo baime,matau ir save - BAIME- ka paskyti,kaip pasakyti,ka jie pasakys,ka pagalvos, kiek beprasmiu klausimu ir zvilgnsiu..baime sugryzti i darba..
BAIME visu aplinkiniu zmoniu,kurie zinojo apie nestuma..
dekinga savo vyrui,kuris padeda susitvarkyti ir visa tai atlaikyti ir dar kuriuos teks iskest,nes vis sutinki ka nors,kas nezino..
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2012 06 22, 16:31)
laikas lekia žvėrišku greičiuuuuuuuu, net gaila, kad taip greitai. Atrodo tik leliukas buvo, o jau broli lupa ir kandžioja atimdama žaislus  biggrin.gif
Papildyta:
Aš kažkada irgi galvojau, kad kažkas atsitinka kažkur kitame televizoriau gale. Kad tai tik kažkur, kažkam. Deja, bet teko suprasti, kad siūlas, tarp laimės ir nelaimės, tarp džiaugsmo ir skausmo yra toks plonytis ir toks trapus trapus.

Mano berniukas gimė 40 nėštumo savaitę. Nėštumas buvo sklandus, gimdymas sklandus, vaikelis gavo 10 balų. Net nuojautos nebuvo, kad kažkas gali būti negerai. O berniukas toks gražutis buvo, toks dailutis, tokiais plonyčiais ilgais piršteliais. Laikiau juos ir galvojau, kad galės fortepijonu groti... Viskas buvo tobula. Miegojau jį apsikabinusi.... O po pusantros paros apsivertė gyvenimas aukštyn kojom. Dar ir dabar nesuvokiu, kaip gali būti, kad vieną dieną leliukas 10 balų gauna, o kitą dieną tau pasako, kad nesuderinama su gyvybe?????

... viskas, bliaunu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ojei...sunku labai labai..asaros per skruostus..
nezinau ar musu skausmas toks pat..nezinau ar toms lengviau, kurios isgirsta vaiko krysma ar toms,kurios ne..isties nezinau...tik zinau,kad tas skausmas veriantis sirdi ir siela ir kad netekties skausmas beribis tavo ir visu cia esanciu mamyciu..labai apgailestauju del tavojo berniuko ir tokios istorijos tavo gyvenimo knygoj.. verysad.gif
apkabinu hug
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 06 22, 19:31)
laikas lekia žvėrišku greičiuuuuuuuu, net gaila, kad taip greitai. Atrodo tik leliukas buvo, o jau broli lupa ir kandžioja atimdama žaislus  biggrin.gif
Papildyta:

Aš taip mėgaujuos šitu nestuke.gif ,ir man taip gaila,kad laikas lekia.Juk čia mano paskutinis nėštumas.3 cezariai.
Tai ir galvoju,kad tie vaikiukai taip greit užauga.Taip norisis tą laiką truputį pristabdyti,bent jau kai gims vaikutis
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 06 22, 19:20)

viską pamenu ir aš.tik gryžus namo tie pirmi mėnesiai "nuplaukė" iš atminties.
Ir kartais tas jausmas dejavu,atrodo lyg ką tik viskas įvyko.ir suklumpi ir prisimeni tuos žodžius-Jūsų vaikelio nebėra......
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 22, 18:26)
Fishke,mums kurioms parėjo tik metai ar dar mažiau vis dar skauda klaikiai.Toms kurioms praėjo laiko daugiau,tas skausmas-nesakau,kad mažesnis,bet kitoks.Jos gali duot patarimų.Nes metams bėgant keičiasi ir skausmo stadijos.

pritariu,skausmas patapo bukas,bet nedingo niekur verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(tee @ 2012 06 22, 19:45)

labai sunku matyt dar viena mamą,kuri žino praradimo jausmą verysad.gif
nesakau kad laikas gali išgydit,tik leidžia priprasti prie skausmo verysad.gif laikykis mes su tavimi console.gif
Atsakyti