Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Douglas system kaukė plaukams. Nežinau - normaliai gera, bet savo kainos tikrai neverta. Nekartosiu.
user posted image
Atsakyti
Isana dušo žele ,,liepsnojantys migdolai''
visai nieko,nors ir neskalsi,bet kvapas patiko.

Apteka aliejinis varnalėšų šampūnas
thumbup.gif thumbup.gif
Superinis,naudojau kartu šios firmos balzamu-kauke.Tai
Plaukai nerealiai atsigavo,tapo švelnučiai.
Kartosiu wub.gif

Varnalėšų aliejus su ramunėlėmis,kažkoks rusiškas.
Kaip ir visi varnalėšų aliejai-patiko. smile.gif

Taip pat 30ml ricinos aliejaus.
Maišiau jį su varnalėšu aliejum,matau daug naujų plaukučių augančių... drinks_cheers.gif
Atsakyti
n-tasis
user posted image
irgi n-tasis
user posted image
user posted image
n-tasis
user posted image

Papildyta:
user posted image
ši kažkokia įdomi, kvapas po jos panaudojimo odos būdavo toks kaip savaiminio įdegio g.gif ir oda tikrai nebūdavo tokia blyški, kažkaip pagerindavo spalvą blink.gif o gal man tik vaidenosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 05 15, 11:16)
ši kažkokia įdomi, kvapas po jos panaudojimo odos būdavo toks kaip savaiminio įdegio  g.gif ir oda tikrai nebūdavo tokia blyški, kažkaip pagerindavo spalvą  blink.gif o gal man tik vaidenosi  g.gif

cia duso zele??
Atsakyti
taip
Atsakyti
Pabaigiau dr. Hauschka melisu krema. Man mano misriai odai truko truputeli drekinimo. Nemanau, kad kartosiu.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Ismeciau lauk, nes itarimas, kad paseno stovedamas biggrin.gif Ant lupu nebuvo toks ryskus, tik lengvas rausvas blizgesys, bet sausindavo labai doh.gif
Atsakyti
Aussie šampūnas, patiko, kažkada kartosiu
user posted image
Atsakyti
Tenka išmesti Artdeco pieštuką akims. Parašyta, kad minkštas, bet nė velnio jis man nebrėžia. O gaila sad.gif Nes ne iš pigiųjų ir spalva labai graži (nr. 72) verysad.gif

Ten pat iškeliauja MaxFactor Curve Effect lūpų blizgis. Liko apie pusę neišdažyta, baigėsi galiojimo laikas. Nekartotina priemonė tikrai: kvapas keistas, jaučiasi lipnumas, nevertas man nė pusės savo kainos schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
ai eilinį kart baigėsi margaritos drėgnos sevetėlės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
"Oriflame" matinį atspalvį suteikianti putojanti želė:
user posted image
Visai smagi tokia, nesausino, gerai pašalindavo makiažo likučius. Ilgam užteko, nes kiekis nemažas ir pati želė labai skalsi. Nekartosiu, nes ieškosiu ko nors su natūralesne sudėtimi.
Atsakyti
100% Pure paakiu kremas - sunaudojau visa, patiko, kaina ir sudetis puikios, skalsus (uzteko 7men, nors vienu metu nelabai naudojau). Kolaks nekartosiu, nes kitu turiu.
user posted image
Atsakyti