Douglas system kaukė plaukams. Nežinau - normaliai gera, bet savo kainos tikrai neverta. Nekartosiu.

Isana dušo žele ,,liepsnojantys migdolai''
visai nieko,nors ir neskalsi,bet kvapas patiko.
Apteka aliejinis varnalėšų šampūnas
Superinis,naudojau kartu šios firmos balzamu-kauke.Tai
Plaukai nerealiai atsigavo,tapo švelnučiai.
Kartosiu
Varnalėšų aliejus su ramunėlėmis,kažkoks rusiškas.
Kaip ir visi varnalėšų aliejai-patiko.
Taip pat 30ml ricinos aliejaus.
Maišiau jį su varnalėšu aliejum,matau daug naujų plaukučių augančių...
visai nieko,nors ir neskalsi,bet kvapas patiko.
Apteka aliejinis varnalėšų šampūnas

Superinis,naudojau kartu šios firmos balzamu-kauke.Tai
Plaukai nerealiai atsigavo,tapo švelnučiai.
Kartosiu

Varnalėšų aliejus su ramunėlėmis,kažkoks rusiškas.
Kaip ir visi varnalėšų aliejai-patiko.

Taip pat 30ml ricinos aliejaus.
Maišiau jį su varnalėšu aliejum,matau daug naujų plaukučių augančių...

n-tasis

irgi n-tasis

n-tasis

Papildyta:

ši kažkokia įdomi, kvapas po jos panaudojimo odos būdavo toks kaip savaiminio įdegio
ir oda tikrai nebūdavo tokia blyški, kažkaip pagerindavo spalvą
o gal man tik vaidenosi
irgi n-tasis

n-tasis

Papildyta:

ši kažkokia įdomi, kvapas po jos panaudojimo odos būdavo toks kaip savaiminio įdegio

QUOTE(Juxt @ 2012 05 15, 11:16)
ir oda tikrai nebūdavo tokia blyški, kažkaip pagerindavo spalvą
o gal man tik vaidenosi 

cia duso zele??
taip
Pabaigiau dr. Hauschka melisu krema. Man mano misriai odai truko truputeli drekinimo. Nemanau, kad kartosiu.

Ismeciau lauk, nes itarimas, kad paseno stovedamas

Aussie šampūnas, patiko, kažkada kartosiu

Tenka išmesti Artdeco pieštuką akims. Parašyta, kad minkštas, bet nė velnio jis man nebrėžia. O gaila
Nes ne iš pigiųjų ir spalva labai graži (nr. 72)
Ten pat iškeliauja MaxFactor Curve Effect lūpų blizgis. Liko apie pusę neišdažyta, baigėsi galiojimo laikas. Nekartotina priemonė tikrai: kvapas keistas, jaučiasi lipnumas, nevertas man nė pusės savo kainos

Ten pat iškeliauja MaxFactor Curve Effect lūpų blizgis. Liko apie pusę neišdažyta, baigėsi galiojimo laikas. Nekartotina priemonė tikrai: kvapas keistas, jaučiasi lipnumas, nevertas man nė pusės savo kainos

ai eilinį kart baigėsi margaritos drėgnos sevetėlės

"Oriflame" matinį atspalvį suteikianti putojanti želė:

Visai smagi tokia, nesausino, gerai pašalindavo makiažo likučius. Ilgam užteko, nes kiekis nemažas ir pati želė labai skalsi. Nekartosiu, nes ieškosiu ko nors su natūralesne sudėtimi.

Visai smagi tokia, nesausino, gerai pašalindavo makiažo likučius. Ilgam užteko, nes kiekis nemažas ir pati želė labai skalsi. Nekartosiu, nes ieškosiu ko nors su natūralesne sudėtimi.
100% Pure paakiu kremas - sunaudojau visa, patiko, kaina ir sudetis puikios, skalsus (uzteko 7men, nors vienu metu nelabai naudojau). Kolaks nekartosiu, nes kitu turiu.