Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Labai pamėgtas ir jau n tąjį kartą naudojamas šilkas. Mano sausiems plaukams jis suteikia gyvumo. Tikrai kartosiu.

user posted image

Body Shop kūno sviestas. Kartosiu, bet kito kvapo.

user posted image

Fohow veido kaukės. Gavau dovanų, tai sunaudojau. Poveikis geras, oda atsigauna, tampa drėgnesnė. Šiaip labai malonus pojūtis tą kaukę užsidėjus. Greičiausiai nekartosiu, nes kaina kandžiojasi ir tokį pat poveiki galima gauti kitomis priemonėmis.

user posted image

Nesunaudotas ir keliauja į šiukšlių dėžę. Nepatiko, kad ant odos lieka lipni plėvelė. Be to, nepastebėjau jokio poveikio.

user posted image
Atsakyti
Milkshake Whipped Cream pardaviau SM isparduotuvej, neatradau dar poreikio putoms biggrin.gif
Atsakyti
Prieš porą dienų pabaigiau Arko nem mangų ir mandarinų kvapo kūno kremo didelę pakuotę, patiko, jau nebe pirmas šitos firmos kremas pas mane, tik turėjau ir dar turiu kitų kvapų mažose pakuotėse, taip kad dar bus kartojamas, nes sandėliuke turiu smile.gif
Šiaip patiko kvapas, gerai drėkina, greitai įsigeria, tikrai tinka ir patinka, o kai labai pigiai pirkau, tai irgi didžiulis pliusas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 23 gegužės 2012 - 20:31
Jau antras, tikrai bus kartojamas thumbup.gif plauku galiukai mažiau šakojasi, nesulipina, nesuriebina plaukų, gerai susigeria.

user posted image
Atsakyti
Dar ateinu su pabaigtukais:
1. Rasa šampūnas nuo pleiskanų. Šiaip neblogas, pagal paskirtį pradžioj buvo naudojamas tai tikrai padėjo, šįvakar pribaigiau, nes mažas likutis buvo likęs, tai ir mėtės vonioj, manau, kai vėl atsiras daugiau pleiskanų, kartosiu smile.gif (foto nuo plaukų slinkimo, bet pas mane pakuotė tokia buvo, dabar jau pasikeitusios visos)
user posted image

2. Pucca admiranta drėkinamasis šampūnas. Iš esmės gal ir neblogas, bet nekartočiau. Pabaigoj mama sunaudojo kažko plovimui, nes ilgai jau jį buvau turėjus, jau iš pradžių buvo skystas, pabaigoj išvis kaip vanduo. Kvapas neblogas, sudėtis irgi gera, bet toks lipnumas skalaujant būdavo, nors išdžiūvę plaukai gražiai atrodydavo. Toks prie prastesnių naudotų, nors kaina tikrai ne mažiausia, aišku nebrangus, bet net ir už tokią kainą galima rast geresnių, kad ir margaritos lietuviški pigiau kainuoja, o tikrai geri
user posted image

Atsakyti
Savaiminio idegio kremukas
user posted image

Siap patiko,nes gerai isigeria,nepalieka lipnaus kuno,lygiai pasiskirsto ir taip pat lygiai nusiplauna,be to nera to svilesiu kvapo,lyg ir idealus savaiminis g.gif biggrin.gif Tik vienas minusas,man truko intensyvumo,labai jau svelniai nudazo,reikejo dvi dienas is eiles teptis,o as nemegstu tokiu tepliojimusi,man patinka iskart matyti efekta,nors gal ir kartosiu kada ateityje,o dabar toliau tesiu tobulo savaiminio paieskas ax.gif
Atsakyti
AO tonikas veidui. Neblogas, bet man jautėsi alkoholio kvapas ir erzindavo tas.
user posted image

St Ives veido prausiklis/ šveitiklis. Pirkau galvodama, kad perku kitokį produktą naujoje pakuotėje, todėl tai, ką radau nuvylė. Sunaudojau, bet nieko ypatingo. Kaip prausiklis pusė bėdos, kaip šveitiklis nelabai koks, nes dalelės gana stambios, bet kažkaip nešveičia odos.
user posted image

Jason aliejukas. Jau n-tasis sunaudotas akių makiažui valyti. Labai jis man patinka. Dabar bandysiu abrikosų kaluliukų aliejų, bet kada nors tikrai grįšiu prie Jason.
user posted image

Atsakyti
Lancome priemonės veidui: tonikas ir fluidas riebiai odai. Tiko/patiko, bet nu ką aš žinau, nu nevertos lietuviškos kainos
user posted image
user posted image
Atsakyti
Alverde dušo gelis
user posted image
Lavera plaukų kaukė su mangais
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 25 gegužės 2012 - 12:24
Labai gaila. Naudociau ir naudociau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šiandien subaigiau
TBS Shea sviestuką kūnui (mažiuką induką)
user posted image

Pribaigiau MAYBELLINE COLORsensational lūpdažį "Sweet pink"
user posted image]

Schauma kondicionierių - nieko ypatingo jis nedaro schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 25 gegužės 2012 - 14:52
user posted image
patiko, i jo vieta toks pat
Atsakyti