Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Užbaigtukas mini pakuotės šio gėrio wub.gif (kartojamas, nes sandėliuke dar bent 4 pakuotes turiu drinks_cheers.gif )...
user posted image
Atsakyti
Rekordišką kartų kiekį (8 kartai vienai pakuotei) naudota MJ braškinė:
user posted image

Avon pėdų šveitiklis. Smagus, bet visiškai nereikalingas daikčiukas:
user posted image

100 % pure plaukų kondicionierius. Labai gera sudėtis, labai stiprus ir man ne pats maloniausias kvapas, kuris išlieka. Plaukams patiko, bet nosiai schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 05 28, 22:12)
į temą subaigtas ir tikrai nekartotinas
user posted image

kodel nekartosite? kuom nepatiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 05 28, 10:36)
Alba Botanica, Leave-in Conditioner
user posted image

man tai jis nepabaigiamas doh.gif Toks didelis kiekis ,o naudoju išplautiems plaukams vienam kartui pupos dydžio kiekį.O jūs kaip naudojote?
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2012 05 29, 12:17)
Rekordišką kartų kiekį (8 kartai vienai pakuotei) naudota MJ braškinė:

Kokia jusu oda? Jautriai tiktu kazin? g.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 05 29, 15:49)

tiktų. Mano sudirgsta tuoj pat, jei kas nors nepatinka, o patinka reta priemonė. Tai nuo šitos kaukės jokių blogų pasekmių
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 05 29, 14:49)

Pritariu ankstesniam komentarui drinks_cheers.gif
Mano oda link jautriųjų ir su šia kauke draugauja puikiai.
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 29, 11:27)
kodel nekartosite? kuom nepatiko? smile.gif

maniškis atrodė šiek tiek kitaip, bet suprantu, kad čia toks pat - jautrioms akims skirtas akių makiažo valiklis Garnier.
Žodžiu man jis dalinai nesusipratimas buvo. Akių negraužė - pliusas didelis. Tušo nenuvalė. Minusas dar didesnis biggrin.gif Kažkiek pavalydavo, bet tikrai ne visiškai gerai, trint reikėdavo akį normaliai, bet ir tai nenuvalydavo. Nenoriu tokio produkto savo vonios spintelėj..
Atsakyti
pabaigiau ir jau įsigijau naują

user posted image
Atsakyti
Turbut nekartosiu, neisimintinas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 05 29, 23:02)

Man tai puikiai jis valo, jei čia toks. Labai juo džiaugiaus - sunaudojau ir vėl pirksiu, už tokią kainą puikus produktas smile.gif Gal jūsų tušas waterproof?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 29 gegužės 2012 - 22:41
Bath & Body Works antibakterine zele - jau n-toji, nes nuolat jas perku, tik vis kitas kvapas. Sikart buvo 'cranberry sauce' - kvapas nerealus wub.gif
user posted image

Desert Essence obuolinis rinkinys: plauku sampunas ir kondicionierius - realiai sampuno dar keliems kartams like, bet jau prie pabaigos, tai iskart dedu cia. Man labai patiko - gerai plaudavo, neveldavo plauku, ilgai nesiriebaluodavo plaukai. Zodziu, priekaistu neturiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 29 gegužės 2012 - 23:12