Sakykite, jei i Juodaji miska deciau pieniska sokolada, o ne juodaji ar nesugadinsiu sito sokoladinio sluoksnio?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 08, 08:19)
Sakykite, jei i Juodaji miska deciau pieniska sokolada, o ne juodaji ar nesugadinsiu sito sokoladinio sluoksnio?
o aš darau visai be šokoladinio sluoksnio


QUOTE(RIMULIUX @ 2012 05 08, 08:58)
Sveikos merginos, nezinau ka darau ne taip, jau antra karta darau snikersa ir man tas sluoksnis su riesutais gaunasi skystas ir net pastovejus saldytuve jis man bega. Patarkit merginos, ka darau ne taip. Aciu
Jeigu dedate produktus kurie nurodyti recepte, jis tiesiog negali gautis skystas: sviestas turi būti 82% riebumo, Rududu karamelizuotas sutirštintas pienas, ne pieno gaminys.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 08, 07:41)
O laikytu normaliai kitus aukstus jis? Neturiu patirties su daugiaauksciais

QUOTE(Oksiukas @ 2012 05 08, 09:44)
Man dar skaniau be to šokoladinio sluoksnio.Aš visus tris sluoksnius pertepu kremu su vyšniom.Kai dariau su šokoladu-per saldu man buvo
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 05 08, 10:05)
Man dar skaniau be to šokoladinio sluoksnio.Aš visus tris sluoksnius pertepu kremu su vyšniom.Kai dariau su šokoladu-per saldu man buvo
Vat as irgi bijau, kad bus labai saldu. Ir dar nepatinka nuodas sokoladas (nebent pieniskas skanu) Gal reikes bandyti be jokio sokolado daryti


Sveikos,
Atsiprasau jei ne toj temoj rasau,
bet man 05-19 dienai reikalingas tortas krikstynoms apie 2 kg. Gal kas galite pagelbeti ir iskepti. Miestas Kaunas. I AZ. aciu
Atsiprasau jei ne toj temoj rasau,


QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 08, 10:16)
Vat as irgi bijau, kad bus labai saldu. Ir dar nepatinka nuodas sokoladas (nebent pieniskas skanu) Gal reikes bandyti be jokio sokolado daryti
Bet tuomet reiketu turbut 1,5 normos grietineles daryti 


Taip

AS net pasimeciau i tikra juoda miska neieina joks sokoladinis sluoksnis, apie koki "juoda miska " jus kalbat?
Sveikos,
Gal kuri kepate tortus pagal uzsakymus Kaune?
I az.
Gal kuri kepate tortus pagal uzsakymus Kaune?
I az.
QUOTE(elishka @ 2012 05 08, 14:59)
APIE TAI KALBĖTI NEGALIMA
QUOTE(elenka @ 2012 05 08, 13:56)
AS net pasimeciau i tikra juoda miska neieina joks sokoladinis sluoksnis, apie koki "juoda miska " jus kalbat?
o kas yra tikras?


tiesiog Juodojo miško recepte, kuris populiarus šiame SM forume, vienas iš sluoksnių yra šokoladinis. Asmeniškai man tas šokoladas ten tinka ir patinka.